icon

Je test pozitívny?

1. jan 2026

Dobre rano ,
prosim vas zeny je tento test pozitivny??
Ja tam tu druhu ciarku vidim velmi velmi slabunko.
Ci to moze aj presvitat?? Je to mama test.
Mam sice este 6dni do ms, ano viem ze je to velmi skoro, ale ja sa citim uz tyzden hrozne, strasne ma boli podbrusko a uz som to nevydrzala. 🤦‍♀️

Dakujem

Je test pozitívny?
Strana
z2
anonym_0445fd
1. jan 2026

Nie, pozitivny test je taky kde nemusis hladat ciarky…

anonym_21ebfe
1. jan 2026

Toto je negatívny test. Počkaj na MS a keď nepríde, sprav si test. To ako cítiš môže znamenať PMS, vtedy je ti presne tak, ako keď si tehotná - bolia ťa prsia, bolia ťa kríže, podbruško, nafukovanie, zmeny nálad, podráždenosť, zvláštne chute, citlivosť na pachy apd.

anonym_d1ffd9
1. jan 2026

Ja som mala teraz pozitivny test, ze uplne slabucka ciarka, uz 8 dpo, 21.den cyklu. Presviedcali ma tu, ze negativne a nemoze to byt pozitivny test, no dalsi den bol silnejsi a 2 dni uz bol jasne pozitivny. Vydrz a skus urobit zajtra. Uz som 7.tyzden, v januari idem k lekarovi az. Ale bola som u neho pred Vianocami, v maternici bola mala bodka a HCG vyse 1000. Drzim palce.

anonym_e87e21
1. jan 2026

@anonym_autor Áno, pozitívny

autor
1. jan 2026
@anonym_21ebfe

Toto je negatívny test. Počkaj na MS a keď nepríde, sprav si test. To ako cítiš môže znamenať PMS, vtedy je ti presne tak, ako keď si tehotná - bolia ťa prsia, bolia ťa kríže, podbruško, nafukovanie, zmeny nálad, podráždenosť, zvláštne chute, citlivosť na pachy apd.

@anonym_21ebfe mna od ovulacie brucho neprestalo boliet 🤦‍♀️ niekedy silnejsie niekedy slabsie.
Teraz mam pocit ze mi exploduje brucho a krize.
Skusim o par dni opat

anonym_21ebfe
1. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_21ebfe mna od ovulacie brucho neprestalo boliet 🤦‍♀️ niekedy silnejsie niekedy slabsie.
Teraz mam pocit ze mi exploduje brucho a krize.
Skusim o par dni opat

@anonym_autor ja mám teraz ovuláciu a nie je mi dobre vôbec. Minulý mesiac to začalo tri dni po ovulácii a pokračovalo do skončenia MS.

januska12323
1. jan 2026

Pozitívny nie ale o pár dní môže byť. Počkaj týždeň a uvidíš.

autor
1. jan 2026
@anonym_e87e21

@anonym_autor Áno, pozitívny

@anonym_e87e21 fakt to vidis aj ty? Alebo srandujes?

krasneleto
1. jan 2026

@anonym_autor mamatesty duchuju... skus o par dni, ci ciarka silnie...

anonym_e87e21
1. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_e87e21 fakt to vidis aj ty? Alebo srandujes?

@anonym_autor Nesrandujem. Tú druhú vidno. Je síce slabá, no vidno ju a to netreba ani zväčšovať fotku. Či to bude tehotenstvo, uvidíš časom.

autor
1. jan 2026
@anonym_e87e21

@anonym_autor Nesrandujem. Tú druhú vidno. Je síce slabá, no vidno ju a to netreba ani zväčšovať fotku. Či to bude tehotenstvo, uvidíš časom.

@anonym_e87e21 lebo som sa pytala aj muza a ze on to vidi tiez. Ale tu zeny pisu ze nevidno.

basaj
2. jan 2026

Ja rozhodne vidím 2 čiarky, ale či z toho bude tehotenstvo uvidíš až zajtra. Otestuj tou istou značkou a ak bude silnejšia, tak budeš mať istotu.

anonym_a23000
2. jan 2026

@anonym_autor Ja vidím niečo, ale skús nepoužívať Mama test, pretože už veľa žien v ňom bolo sklamaných. . O Livsane sú písané najlepšie recenzie, mne už na 10 DPO ukázal slabú čiarku.
Je pravda, že deň predtým, na 9 DPO (ani ja som to nevydržala 😅), som si robila Mama test, na ktorom tiež bola slabá čiarka, ale neodvážila som sa tešiť, lebo to mohlo byť hocijaké…
Potom som už používala len Livsane a každým druhým dňom čiarka pekne silnela. Ja by som odporúčala Livsane, ak nemáš v blízkosti lekáreň Benu, dá sa objednať aj cez internet.
Držím palce 🍀

autor
2. jan 2026

Som si robila teraz mama test, mne je neskutocne zle. V noci sa mi chcelo zvracat. Myslite ze je to duch?

maryetta
2. jan 2026

Asi si mala posunutu ovu. Ale teda to vyzera na pozitiv. Inac tiez som si robila tehu test ked mi zacalo byt zle.

autor
2. jan 2026
@maryetta

Asi si mala posunutu ovu. Ale teda to vyzera na pozitiv. Inac tiez som si robila tehu test ked mi zacalo byt zle.

@maryetta no ja mam este 5 dni do ms. A mali sme styk 2x 🤣 na 12dc a 14dc.

anonym_1c97db
2. jan 2026

@anonym_autor za mňa negatívny. Aj ja mávam pred ms niekedy neznesiteľne bolesti a niekedy žiadne. Telo je všelijaké, raz je dobre raz je zle

lucibb
2. jan 2026

Na tom z dneska je pekna viditelna druha ciarka.gratulujem.🙂

autor
3. jan 2026
@anonym_a23000

@anonym_autor Ja vidím niečo, ale skús nepoužívať Mama test, pretože už veľa žien v ňom bolo sklamaných. . O Livsane sú písané najlepšie recenzie, mne už na 10 DPO ukázal slabú čiarku.
Je pravda, že deň predtým, na 9 DPO (ani ja som to nevydržala 😅), som si robila Mama test, na ktorom tiež bola slabá čiarka, ale neodvážila som sa tešiť, lebo to mohlo byť hocijaké…
Potom som už používala len Livsane a každým druhým dňom čiarka pekne silnela. Ja by som odporúčala Livsane, ak nemáš v blízkosti lekáreň Benu, dá sa objednať aj cez internet.
Držím palce 🍀

@anonym_a23000 kupila som si livsane, prave som ho urobila a je tam taka ista neviditelna ciarka ako pri prvom mamateste.
Vcerajsi mama test mi ukazal jasnu ciarku a toto nic.
Ja uz neviem comu verit 🤦‍♀️

Je mozne ze tie mamatesty ukazuju hluposti?

autor
3. jan 2026

Co si myslite??

3petka
3. jan 2026

@anonym_autor je to dosť slabé. Ale tak zase moc skoro testujes. Ja som mala na tomto teste slaninku ale viditeľnú čiarku viac ako ty na druhý deň meškania.
Netestuje zbytočne tak skoro načo je to dobre?

anonym_5a2552
3. jan 2026

Testuješ sa moc skoro. Vidím tam niečo slabučké ale ťažko to určiť. Najlepšie je sa testovať každý druhý deň tou istou značkou.

autor
3. jan 2026
@3petka

@anonym_autor je to dosť slabé. Ale tak zase moc skoro testujes. Ja som mala na tomto teste slaninku ale viditeľnú čiarku viac ako ty na druhý deň meškania.
Netestuje zbytočne tak skoro načo je to dobre?

@3petka lebo mi je neskutocne zle, a citim ze sa nieco deje s mojim telom. Som cca 3 dni pred ms. Vcerajsi test ukazal dve ciarky, myslim ze dost viditelne a to som sa testovala poobede.
Dnes - rano inou znackou a nic pomaly nevidno.
Tak ja uz neviem.

anonym_5a2552
3. jan 2026
@anonym_autor

@3petka lebo mi je neskutocne zle, a citim ze sa nieco deje s mojim telom. Som cca 3 dni pred ms. Vcerajsi test ukazal dve ciarky, myslim ze dost viditelne a to som sa testovala poobede.
Tak ja uz neviem.

@anonym_autor lenže ak by ti bolo zle z tehotenstva tak už musí byť prítomné hcg. A ak je prítomné hcg tak je aj pekne pozitívny test.

autor
3. jan 2026
@anonym_5a2552

@anonym_autor lenže ak by ti bolo zle z tehotenstva tak už musí byť prítomné hcg. A ak je prítomné hcg tak je aj pekne pozitívny test.

@anonym_5a2552 a ten vcerajsi test je potom co? 🙄

katuskamala1
3. jan 2026

Testuj rovnakou znackou a v rovnaky cas. Odporucam test DR MAX, ma vela pigmentu.
Viem,ze si netrpezliva,ale jedine cas ukaze ;) Drzim palce!

fiirsttiime
3. jan 2026

Ja tam vidím 2 ciarky už na prvej foto 🙂

anonym_5a2552
3. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_5a2552 a ten vcerajsi test je potom co? 🙄

@anonym_autor mamatesty ukázali čiarky aj ženám ktoré tehotné neboli. Pochop že nie každá slabučká čiarka je hneď pozitívny test. Preto píšem že sa testuješ strašne skoro. 6 a 5 dni do ms nema väčšina tehotnych žiadnu čiarku. Testuj sa jednou značkou, každá má inak farbiva. Dr max su podla mna najspolahlivejšie. Mamatesty a pepino najmenej spolahlivé. Proste takto skoro je to neurčité. Nijak na teba neútočím, vysvetlujem ti ako to je, tak tu nemusíš dávať smajlikov prevracajúcich oči. Ak ti je dlhšie zle a malo by to byť z tehotenstva tak by si mala pekne pozitívne testy kde by nemuseli byť už žiadne dohady či je pozitivny alebo nie.

lucibb
3. jan 2026

Skus testovat poobede.mne vzdy poobede ukazali viditelnejsiu ciarku ako rano z prveho mocu.a pred testovanim nepi aspon dve hodiny.

anonym_7fee7b
3. jan 2026
@anonym_autor

Tak ja uz neviem.

@anonym_autor ale zle ti môže byt z čohokoľvek. Tiež mám možno 2-3 krát do roka stavy počas ovulácie aj chvíľu po že zomrem a nenaháňam duchov. Testovať treba keď vynecha ms.
Ja som napr musela testovať skoro kvôli liekom ale nikdy som netestovala 6 dni po sexe veď je to nonsens. Mešká urobím test a viem výsledok.

Strana
z2