Je test tehotenstva pozitívny alebo negatívny?
Neviem nic o tehu teste,je to tam ci nie?Planujeme jo nemam skusenost s planovanim

Ku kazdemu testu byva pribaleny navod, tak sa nehanbi a cely ho precitaj
Takze sam nemam tesit,dobre len to som chcela vediet.Nikdy som nemyslela ze zrovna ja tu budem pisat kravinu o tesoch 🤣 tak ale nikdy nehovor nikdy
Hlavne si nerob deti….
@timea301196 a preco?Ved uz mam 15 rocnu dcerku a chcem este jedno dietatko,ano mam 40 rokov a chcem este jedno dietatko🥰 doteraz som sa bala lebo som skoro prisla o zivot pocas porodu ale teraz skusam 🙂 co je na tom zleho
@katkabg tak mas 40 rokov a nevieš použiť tehotenský test? Však už ako 10 ročná som vedela že dve čiarky sú pozitív jedna negatív. Stačilo pozerať filmy 🤣
@timea301196 viem prebohaaaaa,len som robila pred 15 rokmi a neviem ta druha ci hned pri tej prvej alebo je tak trosku dalej ako som odfotila....vidim ze tu sa opytat daco to je strasne nieco....a ano nam 40r.a som hrda na to.Ono he to tak ine je mat dieta neplanovane a ine je planovat a dufat v ciarky
Keby tam druha palicka bola, tak by si ju videla. Tento je negativny.
To je taký test T1 prvý týždeň tehu, T2 druhý, Atd…
@johana_kamenska negatívny...ani naznak čiarky... To čo asi ty mysliš ako "ducha" je len miesto prechodu do testovacej časti a trochu sa to rozmočilo.... Druha čiarka býva hned vedľa tak do 0,5cm od kontrolnej.