icon

Je test z Actionu spoľahlivý?

12. feb 2025

Žienky predvčerom poobede slabe ciarky na testoch, dnes ráno tiež ciarky na 2 testoch ale slabsie a teraz som skusila test z actionu a ten snehobiely. je to spolahlivý test? mozem mu verit? uz jedno dieta mam a veru hocikedy som si spravila test v den vymeskanej ms tak tam ciarka bola iked slaba. Co si myslite, comu verit? dnes je den ms, zatial nič ani priznaky. jedinr mi bolo zle v aute aj som zvracala ale to mohlo byt z hocicoho.

Je test z Actionu spoľahlivý?Je test z Actionu spoľahlivý?Je test z Actionu spoľahlivý?
sima189
12. feb 2025

Skus clearblue🙂

nika_val
12. feb 2025

Ja by som mu neverila.. všetky tieto lacné testy
Pepino, mama testy, slniečko,... Tak stále sa tu nejaké sťažujú že duchujú alebo sú falošné a pod
Radšej kupovať len tie ktoré sú dobré (nie len podľa mňa veľa žien tu na MK ich chváli): dr Max testy, Livsane (Benu lekáreň testy)
A vraj v poslednej dobe aj Clear blue tie obyčajné robia falošné čiarky niekedy.. ak Clear Blue tak jedine digitálny ale ten nie je tak citlivý

anjelicek26
12. feb 2025

Toto je nejaka ducharina... a neexistuje zly test, proste tienu sa neda verit nikdy... tehotna si-budes ked tam bude poriadna ciarka a bude to silniet...len to chce trpezlivost.

sasikes
17. feb 2025

Ja som s týmto testom nemala ani jednu “zlu” skúsenosť.
Keď som nebola tehotná negatív. A teraz pozitívny na supu.
Takze mne test z actionu nikdy neduchoval. A to som ich teda využila pár 🙈
Keď mi vyšiel pozitívny, kúpila som si clearblue aj s určením týždňa. 😊