icon

Je to chemické tehotenstvo?

madielilly
4. jan 2024

Tento test bol robeny 1.1. Potom vcera a dnes som si robila test od inej znacky a tie uz vysli negativne. Podla vas to bolo zase len to chemicke tehotenstvo?Alebo mam este cakat a dufat? Uz jedno chemicke mam za sebou ale vtedy nebola ciarka takto vyrazna

Je to chemické tehotenstvo?
zmrzlinka2021
•
4. jan 2024

@madielilly Kolko ti meska menzes?

madielilly
autor
•
4. jan 2024

@zmrzlinka2021 problem je v tom,ze netusim.Posledne 3-4 mesiace som mala strasne rozhadzany cyklus.Tak neviem presne povedat,ci uz meska,alebo este neprisiel

andrejkap123
•
4. jan 2024

@madielilly ja som raz mala aj falosne pozitivny test od Mamatest. Normalne viditelna ciarka ruzova…. Ostatne mi vysli negativne….

stellarstar
•
4. jan 2024

@madielilly už som ti na stenu písala. Nie je to chemické ale volá sa to biochemické tt

madielilly
autor
•
4. jan 2024

@andrejkap123 my sa s partnerom uz snazime 1,5 roka.A taketo mi moc dobre na dusicku nerobia.Az mi doplacu

stellarstar
•
4. jan 2024

@madielilly keď sa už 1,5 r snažíte už by ste mali byť dávno u dr a nechať sa vyšetriť obaja

andrejkap123
•
4. jan 2024

@madielilly my 2,5 sme sa ked sa mi to stalo cize viem… :( velmi som bola nahnevana na tie testy

madielilly
autor
•
4. jan 2024

@stellarstar obaja sme v poriadku podla doktorov.Partner ma dokonca aj dieta s byvalou partnerkou

stellarstar
•
4. jan 2024

@madielilly máš aj štítnu, hematológiu, repro imuno, genetiku?

myari
•
4. jan 2024

testy akej znacky si si robila potom? nemusia mat tolko farbiva, alebo ty si mala nariedeny moc.
vyskusaj zase rano, budes vediet viac.