Je to duch?
Ahojte baby idem si po radu podla vas je to duch alebo kanalik fotky su z toho isteho dna ,jedna je stiahnuta v appke aby bola vidiet

@dominika213 drzim ti palce
@dominika213 prepacte ja nemozem za to,ze Vam to vsetko prerasta cez hlavu,ja som pisala vsetkym len nie Vam,takze nechapem preco mi adresujete komentar,ja sa s Vami hadat nechcem a ani nebudem,na vsetko reagujete precitlivelo. No ked uz ste mi napisala,ja mam za sebou niekolko umelych oplodneni,aj potrat,takze ja viem ake to je ked zene z toho hrabe,je to narocne cele,ja byvam tiez ako na horskej drahe.Skuste zvolnit a ak chcete realny vysledok,nekupujte si Pepino testy, tie Vam spravia // aj z vody,zbytocne sklamanie
@bejbs123 ja mam 23 rokov chcem babo strasne placem po nociach davam si to za vinu stale proste furt dookola to iste
@dominika213 vsetkym nam ide o to iste,ja len radim,ze po psychickej stranke tlacenie na pilu len skodi a nijako to nepomoze k tomu,aby sa to vydarilo a chodit na krv 10dni pred ms,je too much,takymto sposobom Vam z toho o chvilu hrabne uplne,asi ten komentar zoberiete blbo,no mne ked naposledy hrabalo po potrate,bola som rada za uprimne komentare.ono to pride,ved mate len 23rokov,drzim palce
@bejbs123 ja som nemala ani v plane ist na krv ja som mala prevent. prehliadku ja som jej o tom len povedala a ona mi hned zobrala krv aby mi odsledovala koli tym potratom
@dominika213 a v ktorom tt ste mali tie potraty? Zistili Vam nieco pri vysetreniach? Uzivali ste progesteron? Mal robeny Vas partner spermiogram? Ma v poriadku morfologiu?
@bejbs123 6,9,6 na zaciatku a ja som mala aj vysetrenia teraz mam posledne este a neuzivala som nic len vitaminy
@dominika213 v 9tt to bolo uz s akciou srdiecko ci bez? V prvom rade si myslim,ze by Vam mala predpisat doktorka po 3potratoch progesteron a ak Vam nezistili na hematologii ani endokrinologii ziaden problem,naozaj by som sla vysetrit tie muzove spermie,mozno vobec nie je problem u Vas. U nas su najvacsi problem prave tie spermie a doktor si mysli,ze to bol prave dovod potratu
@bejbs123 on ma 6 rocneho takze asi neni problem v nom , moja babka ked zila cakala 3 dievcatka a mali vsetky tri raztep chrbtice , a bez prestal sa vyvijat
@bejbs123 mne vysiel fibrinogen a s tym musim ist do Martina
@dominika213 ked mate takuto rodinnu anamnezu boli ste aj na genetike paru? Ak nie,utcite si vyziadajte vymenny listok a chodte.A pokial Vam nasli nieco ved to je fajn,aspon viete kde je problem a mozte sa liecit
Určite vyskúšaj iny test .tieto sú falosne veľmi často.
@bejbs123 ano bola som aj na genetickom , nedali mi ziadne lieky ani partnerovi ani nic
@zuzi0911 skusala som aj iny mala som to iste a mne zatial ziadny test nevysiel nespravne bud som mala dve alebo jednu
@dominika213 pokiaľ bol aj iný test pozitívny tak je dobre,lebo tieto to je naozaj katastrofa
@zuzi0911 ale uplne slabunky presne ako na zej fotke
@dominika213 aki ti dopadla tá istá krv?

@bejbs123 mna nezaujima nazor takych ako ste vy a takych co maju na vsetko nezmyselne odpovede , tie zeny ktore mi tu pisu su uplne normalne a normalne mi odpisuju co sa o vas neda povedat a verte ze od vas si radu zoberiem ale taku ze sa pousmejem a pojdem dalej 🙂 nebudem sa tu s vami hadat ani nic podobne , ked si odskacete to co ja za 23 rokov mam take zdravotne problemy , 3 spontanne potraty v skorom stadiu kazdy rok a ked sa budete bat ze ci vobec otehotniete alebo ci sa dostanete vobec do 2 trimestra tak potom mi mozte nieco vypravat , zijem v dobe kde je len nenavist a je jedno ci to je zena alebo chlap fakt chore , a viac mi neodpisujte na moju diskusiu , budem si brat nazor od tych zien co su normalne