Je to duch alebo čiarka?
Ahojte už si neviem sama rady je to duch alebo ciarka? Respektíve urobil vám mama test falošne pozitívnu takuto čiarku a nebolo to tehotenstvo?
Držím palce až to tento krát vydrží
@mariska1989 😂 jak ja pri 1 tehu 😁😂👏👏👏
@veronikalubko to je ale niečo strašné a to naj testovať čo druhý deň 😂 a ešte lepšie keď som si ja robila jeden ráno a jeden poobede 😂😂
Mne doktorka povedala že väčšia pravdepodobnosť je, že ti test vyjde negatívny a tehotná si , akoby ti vyšiel pozitívny a tehotná nie si...
@mikasz ano presne ja som tak bola mne dlho meškala som myslela že zo stresu, nakoniec som zistila z krvi že som tehotna ale 5.tt som o bábo prišla a nornalne ako keby som len kramy dostala... Ani bolesti ani nič... Keby z krvi nezistím že som tehotna tak by som o tom doteraz ani nevedela že som bola
@mariska1989 to aj ja občas ci náhodou nestmavla za tích pár hodín 😂👏
@veronikalubko u mňa išlo skôr či sa to drží či to neodchádza a tď aj popri liekoch a keď sa mi niečo nezdalo tak som skúsila .no mne to hcg teda dosť stúpalo boli tam že dve len jedno zmizlo ale aj tak som rada že ostalo jedno a teraz je s nej už 9 mesačná slečna 😀
@wladus paráda .zopakuj za dva dni bude pekné// vidieť ❤️
Skúšala si znova urobiť test?
Vyzera to na biochemicke, ked ciarky blednu, ze sa embryo neudrzalo, o par dni pride asi ms 😔
Nič to stáva sa
Zopakujem ešte jeden cyklus a ak opat do tretice pôjdem pýtať duphaston alebo niečo podobné .
Urcite by som dala vysetrit hormonalny profil, tsh, vit.D, hematologiu, reprodukcnu imunologiu. To byvaju najcastejsie priciny, preco sa embryo neudrzi
Drzim palce
@mikasz Mne sa moc zatiaľ po vyšetreniach lietať nechce dám tomu ešte čas a ak sa bude opakovať skúsim sa poradiť s lekárkou . Keď sa natiahnem cítim v podbrušku také divné tlaky ako svalovicu. Inak by som ani test nekupovala aj by som zabudla . Ale istota je guľomet. Nic negatíve a uvidím čo tento cyklus .
Jasne uvidis, len teda ako info ✊😉
Ja viem, ze ako utecha to nepomoze, ale naozaj sa to stava pomerne casto, 30% tehotenstiev odide ako bezna ms a dalsich 30% skonci ako biochemicke tehu. Velakrat keby si netestovala, ani nevies.
Nam trvalo dlhe 3roky kym som na teste konecne videla silne //
@mikasz Ďakujem si veľmi zlatá ❤️
@mikasz Aj si to riešila dostala si nejaké lieky alebo si to nechala tak? A čakali ste ?
Nie, nakoniec po dlhych utrapach, az po ivf, na 4-ty pokus...
@mikasz Asi ti dali aj niečo na udržanie či...ja skúsim to D pridať vitamín uvidíme či pomôže.
Och 😔 náznak tam je no takže čakaj tak že do 5 dní teda na isto .zajdi aspoň že chces zistiť či máš alebo si neprekonala toxoplazmu a plus u gyn. Že ureaplazmu nech ti zobere ster a riešila by som isto hormonálny profíl aspoň niečo lebo takto to môže ísť donekonečna
@mariska1989 skusala som dnes
@wladus krásne tmavne koľko máš do ms?
@wladus potichučky už gratulujem 💙
@mariska1989 2 den meskaju ...len neviem este ...dost ma zvykne pichat v bruchu ...
@veronikalubko dakujem , k doktorovi pojdem az niekedy vo februari ...vy ste ako na tom baby ?
@wladus ja už som 9tt😊 prvé veľké sono ma čaká v stredu💙👏 v 8tt už sme mali srdiečko a 1,3cm🐥👏🥰

Toto vyzera na pekneho ducha. Drzim palce, vyskusaj o par dni ci ciarka tmavne, ale ideal pockat az do vynechania ms. 🤞
Ale ako pises, ze aj minuly mesiac boli 2ciarky a potom prisla ms, bolo to asi bioch.tehu, preto sa aj neodporuca testovat aspon kym ms nemeska, lebo 30% tehu odide ako bezna ms a dalsich 30% skonci to 5-6.t., cize stava sa to dost casto, proste priroda je silnejsia a ked by sa embryo nemalo vyvijat tak ako treba, tak odide.
Ale drzim palce, nech toto uz nie je tvoj pripad a nech ti to vyjde ✊🤞