icon

Je to duch alebo čiarka?

18. jan 2021

Ahojte už si neviem sama rady je to duch alebo ciarka? Respektíve urobil vám mama test falošne pozitívnu takuto čiarku a nebolo to tehotenstvo?

mikasz
19. jan 2021

Toto vyzera na pekneho ducha. Drzim palce, vyskusaj o par dni ci ciarka tmavne, ale ideal pockat az do vynechania ms. 🤞
Ale ako pises, ze aj minuly mesiac boli 2ciarky a potom prisla ms, bolo to asi bioch.tehu, preto sa aj neodporuca testovat aspon kym ms nemeska, lebo 30% tehu odide ako bezna ms a dalsich 30% skonci to 5-6.t., cize stava sa to dost casto, proste priroda je silnejsia a ked by sa embryo nemalo vyvijat tak ako treba, tak odide.
Ale drzim palce, nech toto uz nie je tvoj pripad a nech ti to vyjde ✊🤞

mariska1989
19. jan 2021

Držím palce až to tento krát vydrží

veronikalubko
19. jan 2021

@mariska1989 😂 jak ja pri 1 tehu 😁😂👏👏👏

mariska1989
20. jan 2021

@veronikalubko to je ale niečo strašné a to naj testovať čo druhý deň 😂 a ešte lepšie keď som si ja robila jeden ráno a jeden poobede 😂😂

darinka21
20. jan 2021

Mne doktorka povedala že väčšia pravdepodobnosť je, že ti test vyjde negatívny a tehotná si , akoby ti vyšiel pozitívny a tehotná nie si...

darinka21
20. jan 2021

@mikasz ano presne ja som tak bola mne dlho meškala som myslela že zo stresu, nakoniec som zistila z krvi že som tehotna ale 5.tt som o bábo prišla a nornalne ako keby som len kramy dostala... Ani bolesti ani nič... Keby z krvi nezistím že som tehotna tak by som o tom doteraz ani nevedela že som bola

veronikalubko
20. jan 2021

@mariska1989 to aj ja občas ci náhodou nestmavla za tích pár hodín 😂👏

mariska1989
20. jan 2021

@veronikalubko u mňa išlo skôr či sa to drží či to neodchádza a tď aj popri liekoch a keď sa mi niečo nezdalo tak som skúsila .no mne to hcg teda dosť stúpalo boli tam že dve len jedno zmizlo ale aj tak som rada že ostalo jedno a teraz je s nej už 9 mesačná slečna 😀

wladus
20. jan 2021

Baby a toto ????

mariska1989
21. jan 2021

@wladus paráda .zopakuj za dva dni bude pekné// vidieť ❤️

mariska1989
21. jan 2021

Skúšala si znova urobiť test?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
21. jan 2021

Úplne suchý 0,0000 duchov nepočítam už mi idú na nervy. Do lekárne som sa dostala až teraz vecer . Ale ja som aj čakala keďže mám takéto čo mesiac

mikasz
21. jan 2021

Vyzera to na biochemicke, ked ciarky blednu, ze sa embryo neudrzalo, o par dni pride asi ms 😔

autor
21. jan 2021

Nič to stáva sa

autor
21. jan 2021

Zopakujem ešte jeden cyklus a ak opat do tretice pôjdem pýtať duphaston alebo niečo podobné .

mikasz
21. jan 2021

Urcite by som dala vysetrit hormonalny profil, tsh, vit.D, hematologiu, reprodukcnu imunologiu. To byvaju najcastejsie priciny, preco sa embryo neudrzi
Drzim palce

autor
21. jan 2021

@mikasz Mne sa moc zatiaľ po vyšetreniach lietať nechce dám tomu ešte čas a ak sa bude opakovať skúsim sa poradiť s lekárkou . Keď sa natiahnem cítim v podbrušku také divné tlaky ako svalovicu. Inak by som ani test nekupovala aj by som zabudla . Ale istota je guľomet. Nic negatíve a uvidím čo tento cyklus .

mikasz
21. jan 2021

Jasne uvidis, len teda ako info ✊😉
Ja viem, ze ako utecha to nepomoze, ale naozaj sa to stava pomerne casto, 30% tehotenstiev odide ako bezna ms a dalsich 30% skonci ako biochemicke tehu. Velakrat keby si netestovala, ani nevies.
Nam trvalo dlhe 3roky kym som na teste konecne videla silne //

autor
21. jan 2021

@mikasz Ďakujem si veľmi zlatá ❤️

autor
21. jan 2021

@mikasz Aj si to riešila dostala si nejaké lieky alebo si to nechala tak? A čakali ste ?

mikasz
21. jan 2021

Nie, nakoniec po dlhych utrapach, az po ivf, na 4-ty pokus...

autor
21. jan 2021

@mikasz Asi ti dali aj niečo na udržanie či...ja skúsim to D pridať vitamín uvidíme či pomôže.

mariska1989
21. jan 2021

Och 😔 náznak tam je no takže čakaj tak že do 5 dní teda na isto .zajdi aspoň že chces zistiť či máš alebo si neprekonala toxoplazmu a plus u gyn. Že ureaplazmu nech ti zobere ster a riešila by som isto hormonálny profíl aspoň niečo lebo takto to môže ísť donekonečna

wladus
22. jan 2021

@mariska1989 skusala som dnes

mariska1989
22. jan 2021

@wladus krásne tmavne koľko máš do ms?

veronikalubko
22. jan 2021

@wladus potichučky už gratulujem 💙

wladus
22. jan 2021

@mariska1989 2 den meskaju ...len neviem este ...dost ma zvykne pichat v bruchu ...

wladus
22. jan 2021

@veronikalubko dakujem , k doktorovi pojdem az niekedy vo februari ...vy ste ako na tom baby ?

veronikalubko
22. jan 2021

@wladus ja už som 9tt😊 prvé veľké sono ma čaká v stredu💙👏 v 8tt už sme mali srdiečko a 1,3cm🐥👏🥰