Je to duch alebo kanálik?
Ahojte, 12 ty deň čo mi mešká menzes. Chcem sa spýtať na Váš názor. Toto sú kanáliky? Alebo tehotenstvo podľa Vás? Vrchný aktuálny, spodný z rána. Ďakujem

@alina765 tak ja som práve dostala ms...s veľkými bolesťami 😭
@petruska173 tak to fakt nechapem, ved si mala jasnu ciarku :( to ja urcite tiez dostanem, velmi ma boli brucho, mrzi ma ze ti to tak dopadlo :(
@didi44444 mna začalo bolieť brucho ako na ms, také kŕče ktoré sa opakovali po 10-15min a po 3h sa mi spustilo veľa krvi. Už mám pred 30, ani som nedúfala.
@petruska173 veľmi na to mrzí 😔 a čo keď máš pred 30 prosím ťa?! Švagrinka mala teraz 35 keď mala druhé, mňa mala mamina tiež v 35. Takže to máš teraz super vek. Nesmieš teraz prestať dúfať a veriť, myslí pozitivne a hlavne sa neupieraj len na to že chces otehotnieť lebo vtedy to obvykle trvá dlhšie. Akurát môj prípad , teraz sa snažíme pomaly 9 mesiacov a nič, pri dcérke som otehotnela po 6 mesiacoch a sme na to tak nemysleli . 🙂
@petruska173 už aj mne prišla ms🙈

@ivkasrnka ale ja to presne tak aj vnímam, akoby mi nič iné nebolo, len tá teplota má uplné láme z nej som taká neschopná. Len neviem prečo stále test negativny, ale asi pretoze je ze to malinke, mozem byt od styku len 2 a pod tyzdna az 4 tyzdne, ale skôr to menej, vtedy som mala aj strasne silnu ovulaciu