@nina0412 skúsim cez víkend .. Mešká mi menštruácia 5 dní ale mám určite posunutú ovuláciu a vychádza mi to že by som mala byť cca 12DPO (viem kvôli tomu kedy sme mali cca pohlavný styk) .. Len nie som si istá či na to že mi mešká 5 dní by už tá čiarka nemala byť silnejšia :/
@nina0412 mne 2 dni dozadu vyšiel negatívny digi test tak som si myslela že nič ale dnes som mala toto ale je to že veľmi malinko viditeľne voľným okom nie iba keď sa človek na to sústredí ... skús počkať ešte a v nedeľu si urobiť ale iný tento čo som mala ja bol od pepina
@nina0412 ja som s hodou okoľností objednaná ku gynekologičke budúci týždeň štvrtok na kontrolu preventívnu tak uvidíme ale som smutná veľmi z toho ranného výsledku neviem čo si mám o tom myslieť
@nina0412 joj to ma mrzí :( .. ale videla som veľa žieň čo hovorili že digitálny im ukázal negatívny výsledok a boli tehotné keď mali duchov ale neviem no ja nemám žiadne skúsenosti s týmto ... toto by bolo moje prvé tehotenstvo
@s99 no pri prvom mi pri takej čiarke ukázal hneď 1-2 a zeraz - takze asi niesom už sa ani nejdem testovať lebo z toho zosaliem ale cudne že mi ich asi 10 vyšli pozitívnych no nič Nevadi možno ďalší mesiac A tebe drzim veľmi palce
@nina0412 už som aj aj ja povedala že sa nejdem testovať lebo tiež mi z toho šibe takže uvidím čo povie doktorka ale keby som myslím že už by ukázali čiarky keďže už som 6 dni pred očakávanou menštruáciou … ďakujem aj ja tebe
@nina0412 ani som nedúfala 😍