icon

Je to duch, alebo sa mi len zdá?

luptakovab
31. mar 2019

Vidíte ducha či mám vidiny?

Je to duch, alebo sa mi len zdá?
Strana
z2
mata.g
7. apr 2019

@evaachesa však toto len je lepšie vedieť aspoň podľa testu než si myslieť že aaale všetko je ok a plánovať si nieco dopredu keď sa práve v živote dejú práve dáke zmeny. Musím kúpiť lepší test

evaachesa
7. apr 2019

@mata.g a s akym testujes? Pepino mi pride spolahlivy. Pripadne hod foto ..mozno daco uvidim...a testovala si hned rano? Mozno este nemas vysoku koncentraciu hcg..vsetko je mozne

mata.g
7. apr 2019

@evaachesa mala som tie klasické pasikove Lekáreň Plus a Dr.max. každý deň aj ráno aj večer kks a negatívne nechápem. Ale pozerala som v jednom fóre - babenka dala viac foto testov či je tam duch a najprv na prvých testoch duch bol a potom neskôr práve na týchto lacných paskovych nemala vôbec nič, tak som teraz nespokojná že čakám menzes že sa len omeskal a oni to môže byť nekvalitnými testami

evaachesa
7. apr 2019

@mata.g pripadne skus digitalny clear blue

mata.g
7. apr 2019

@evaachesa ten není citlivosť až na 25? Neverím tým testom už

evaachesa
7. apr 2019

@mata.g hm tak to neviem, neskusala som..ale baby tvrdili ze he presny...skus ten pepino alebo este jeden co maju v dmke

mata.g
7. apr 2019

@luptakovab ahoj ako si dopadla u lekára prosím ťa? Nemala si aj klasický čiry výtok keď ti meskal menzes? Mne sa tiež nedostavil neocakavane 🙂

mata.g
7. apr 2019

@evaachesa ok dik lebo k dr sa len tak skoro nedostanem, on objednáva

evaachesa
7. apr 2019

@mata.g ani k obvodnej? Kvoli krvi nemusis ist na gyndu. Pripadne hocikde kde testuju si vies dat urobit plateny test ..

mata.g
7. apr 2019

@evaachesa aj obvodná mi povie že na krv o 3 dni možno až o týždeň 😄 lebo má veľa pacientov

evaachesa
7. apr 2019

@mata.g tak potom by som fakt zasla na nejaku kliniku. Napr interklinik.

fidea
7. apr 2019

Ja len k tym testom, mne sa tie pasiky pepino neukazali vobec ako spolahlive. Viacero som si ich robila v obdobi tyzdna, dvoch a v stanovenom limite mi neukazalo nic, iba po dalsich par minutach sa mi tam objavila slaba ciarka. A tehotna som bola a ciarka sa vobec nezosilnovala. Tak som kupila digitalny a ten bol pozitivny jednoznacne. Takze odporucam radsej investovat do digitalneho. Drzim prsty, nech sa podari nieco zistit.

luptakovab
autor
8. apr 2019

@mata.g povedal, že ak nič nepríde do utorka mám prísť zas, no včera som dostala MS, takže som rušila stretnutie u neho a kázal mi jesť kyselinu listovú...

luptakovab
autor
8. apr 2019

@evaachesa vyšetril má a povedal že sliznica vyzerá akoby to malo prísť, že on nič nevidí, že ak nepríde v utorok som mala ísť na kontrolu ale prišla, tak som termín zrušila

luptakovab
autor
8. apr 2019

@mata.g sestrička u lekára mi povedala, že je normálne, keď sú ženy tehotné a testy neukazujú nič, záleží to od žien a od hormónu, že je to bežná prax .... Takže 💯 % nie sú....😉

evaachesa
8. apr 2019

@luptakovab joj tak to si este riadne dlho cakala :-/ cize ti zblbli hormony ci co sa stalo?

mata.g
8. apr 2019

@luptakovab k tým testom .. no pri prvých troch tehu mi vždy ukázali aspoň ducha ale teraz neviem čo sa deje .. menzes mi ešte len tak nevynechal zo zdravotných dôvodov, neviem kde je sever teraz 😅

mata.g
8. apr 2019

@evaachesa Evka pôjdem ku gynekológovi čím skôr len ide ma už roztrhnúť v bruchu lebo naliate ho mám že nič nedošlo

evaachesa
8. apr 2019

@mata.g podla mna sa vam zadarilo 😍 potom napiiis ze co a ako 😉

mata.g
8. apr 2019

@evaachesa no momentálne po tom netúžime .. ale už sme boli v tom že ďalšie na ceste??? uff ale tie testy stále negatívne a už mám strach či nemám dáke komplikácie že endometrióza ale cysty uff .. Dnes opäť negatívny test, už 6.den po očakávaní menzesu

mata.g
8. apr 2019

@evaachesa a ešte keby sa zadarilo tak keďže to bolo cez menzes tak už by ten test kua musel vyjsť pozitívny či nie?

evaachesa
8. apr 2019

@mata.g no tak teoreticky by mal .. ale citala som uz vela pripadov kedy ukazal az ovela neskor 🤔 ja som bola v tom ze test je spolahlivy 😒 no tiez to moze byt aj cysta ako pises. Tak verim ze ta co najskor vysetria a vsetko bude v poriadku a hlavne tak ako si zelas 🙂

mata.g
8. apr 2019

@evaachesa dík 😊

luptakovab
autor
9. apr 2019

@evaachesa pravdepodobne asi hej lebo doktor povedal, že všetko je v poriadku

Strana
z2