Je to duch, alebo sa mi len zdá?
@evaachesa mala som tie klasické pasikove Lekáreň Plus a Dr.max. každý deň aj ráno aj večer kks a negatívne nechápem. Ale pozerala som v jednom fóre - babenka dala viac foto testov či je tam duch a najprv na prvých testoch duch bol a potom neskôr práve na týchto lacných paskovych nemala vôbec nič, tak som teraz nespokojná že čakám menzes že sa len omeskal a oni to môže byť nekvalitnými testami
@luptakovab ahoj ako si dopadla u lekára prosím ťa? Nemala si aj klasický čiry výtok keď ti meskal menzes? Mne sa tiež nedostavil neocakavane 🙂
Ja len k tym testom, mne sa tie pasiky pepino neukazali vobec ako spolahlive. Viacero som si ich robila v obdobi tyzdna, dvoch a v stanovenom limite mi neukazalo nic, iba po dalsich par minutach sa mi tam objavila slaba ciarka. A tehotna som bola a ciarka sa vobec nezosilnovala. Tak som kupila digitalny a ten bol pozitivny jednoznacne. Takze odporucam radsej investovat do digitalneho. Drzim prsty, nech sa podari nieco zistit.
@mata.g povedal, že ak nič nepríde do utorka mám prísť zas, no včera som dostala MS, takže som rušila stretnutie u neho a kázal mi jesť kyselinu listovú...
@evaachesa vyšetril má a povedal že sliznica vyzerá akoby to malo prísť, že on nič nevidí, že ak nepríde v utorok som mala ísť na kontrolu ale prišla, tak som termín zrušila
@mata.g sestrička u lekára mi povedala, že je normálne, keď sú ženy tehotné a testy neukazujú nič, záleží to od žien a od hormónu, že je to bežná prax .... Takže 💯 % nie sú....😉
@luptakovab joj tak to si este riadne dlho cakala :-/ cize ti zblbli hormony ci co sa stalo?
@luptakovab k tým testom .. no pri prvých troch tehu mi vždy ukázali aspoň ducha ale teraz neviem čo sa deje .. menzes mi ešte len tak nevynechal zo zdravotných dôvodov, neviem kde je sever teraz 😅
@evaachesa pravdepodobne asi hej lebo doktor povedal, že všetko je v poriadku

@evaachesa však toto len je lepšie vedieť aspoň podľa testu než si myslieť že aaale všetko je ok a plánovať si nieco dopredu keď sa práve v živote dejú práve dáke zmeny. Musím kúpiť lepší test