Je to duch na tehotenskom teste?
Ahojte maminky,
Chcela by som sa opytat mamiciek, ktore maju skusenosti, ci by mi vedeli poradit ci je toto duch na teste ? (Mozem byt tehotna?)
MS meska 5dni, ja som tam videla slabu ciarku, po hodine zmizla uplne. Nie je HCG na tehotenstvo priliz nizke, ked pri 10tkovom ceste je taky slaby duch?
Velmi si vazim akukolvek pomoc.
Pekny den.

@summersunny94 Jej, tak to je krasne💗, verim, ze bude skvela, starsia sestricka 🦋. No praveze nemame ziadne zdravotne problemy. Ja som mala biopsiu krcka maternice, nakolko sa lekarovi nezdal (nakoniec to bolo uplne zbytocne, nakolko z histologie prisiel vysledok ze to bolo bez dysplazie, takze to bol asi len zapal, ktory sa medzi kolposkopiou a biopsiou vyliecil), takze ja si myslim ze z toho dovodu to trvalo, nakolko mi to rozhodilo dovtedy ukazkovy cyklus. Hoci lekar tvrdil, ze je to minimalny zasah. Aj sa obavam, ci si ten krcok bude plnit svoju ulohu v tehotenstve, ked z neho bolo odstiknute. Aj ked viem, ze su zeny aj po konizaciach, ktorym vzali az kusok krcka, a vynosli a porodili bez problemov. Tak dufam 🤍.
@alina765 Dakujem Vam krasne ❤️, ...s tou ovulaciou sa mi to nezda, ale ktovie ...
@ejsanps Dakujem Vam krasne ❤️
Ďakujem Vám všetkým za povzbudenia 🙂 včera som bola u Dr a nič tam nieje takže tie testy pepino asi naozaj robia falošne čiarky 🙂 povedal že sa mi zastavil cyklus či čo 🤷🏼♀️ A že tento týždeň mám ovuláciu tak držte palce dievčatá 🙂 a Dakujem Vám veľmi ❤️❤️❤️
@123ivana Drzim palce 🍀❤️.
@katkaaaasivka aj ka som mala 1den po meskani rovnakeho ducha. Teraz mam 2r sarkana co tu lieta okolo mna 👍
@katkaaaasivka nestresuj staci ze vypijes trocha viac vody a test uz neukaze rovnako silnu kolajnicu.
@kulumulu123 Mne uz meska vyse tyzdna...ale Dakujem, budem sa snazit nestresovat.
@katkaaaasivka To čo je ten ružový vyzerá ako 👅 jazyk😂.
Gratulujem ešte raz, krásny test nestresuj a buď v kľude držím palce ❤️.
@alina765 Prepacte, ze stresujem 🙈. Ja som sa musela opytat, lebo som sa bala.... Dakujem Vam ❤️
@katkaaaasivka To nič každá je v strese keď čaká bábo 🤗.
@alina765 ❤️
@katkaaaasivka dajte vedieť ako ste dopadli 🥳
@reyka Ja tam vidim 👼🤍
@rozalka_13 Dobry den🍀. Dakujem ze sa zaujimate 🤍. Ciarka potom zosilnela, bola som u doktora, uz je to 6tyzdnov od poslednej menstruacie, ale doktor povedal ze som velkostou v tretom tyzdni. Tak neviem, ci mohla byt az tak velmi posunuta ovulacia. Teraz sa modlim, aby to bolo v poriadku.
@katkaaaasivka gratulujem ❤️ Ja stále nič, som z toho hotova
Ja som už v koncoch…prosím, poraďte mi 🥴😩
Ovulaciu som mala potvrdenú ovu testom, 13 DC som mala pozitívny ovu test. Snažili sme sa. Duphaston beriem kvôli progesteronovej nedostatočnosti od 16 DC do 25 DC, včera som vysadila. (Na fotkách mám o 1 deň posunuté DC ale DPO sedi).
Od 9 DPO duchujú testy s ružovou čiarkou. Prvý test mamatest, krásna ružová čiarka ktorú som sem aj pridala.
Na všetkých testoch, čo som priložila, boli ružové čiarky, videla som ich aj ja, aj manžel 😵💫.
Nechápem len to, že Pepino a In Time by neukázali čiarku, keď dnes poobede mi ADIEL SeeNow ukázal toto???? Má zmysel veriť týmto testom? Máme už jedno dieťa, prosím, neútočte na mňa, že sa “snažíme až máme vymleté mozgy”. Nie je to tak, len sa bojím toho, že ak prestanem užívať duphaston teraz, tak kebyže som aj tehu, kvôli progesteronovej nedostatočnosti by sme o to prišli ak vysadím. Popravde, po dnešnom Adiel teste som si 1 tabletku Duphastonu dala (tj. polovičnú dávku).
@reyka mohla si testovat len jednou znackou, najlepsie s tym mamatestom a mala by si jasno.. uz ti meska ms?
@snazilka_bio_mamka nevedela som nájsť nikde v meste mamatest, aj tento bol objednaný z netu 😪 MS ma prísť podľa appky v sobotu, podľa ovulácie cca dnes/zajtra (som po vysadení HAK a mám rozhádzané cykly)
Dnes rano, deň pred menštruáciou ......ešte nikdy mi tak neukázal test, chceli by sme babo uz dlhsie.......za 2-3 minutky bol vysledok .......po case ciarka vybledla co je asi normalne ........test je BABY TOP TEST kazetovy ..........ja neviem ci tomu verit alebo nie 🫣🫣 samozrejme este pockam a urobim po par dňoch znovu, len sa mi tomu nechce verit 🙏
@ajuska155 tak tento je 100% pozit ja som mala slansiu ciarku kem mi 3dni meskal ms a dnes mam 4r partaka
@ajuska155 slabsiu sorry
@kulumulu123 len ma nahlodalo ze za par hodin ciarka uplne zmizla ......viem ze vyschne, viem ze to vybledne a nema sa odcitavat po tych par minutach ako pisu v letaku ale som neista 😀🫣 par dni vydrzat a uvidime znovu
@ajuska155 pozitívny, držím palceky aby len silnela, skús opäť zajtra, potom daj vedieť 🥰☺️🙂

@simonatka vidím i ja .