icon

Je to duch na tehotenskom teste?

bambu_lka
6. apr 2025

Dnes by som mala dostať menstruaciu ráno som pila kávu a vyzvracala som to len tak som si spravila test … ale pepino no .. vidíte to ci mi šibe???

Je to duch na tehotenskom teste?
zmrzlinka2021
6. apr 2025

@bambu_lka správ si tehotenský test o tri dni. Zatiaľ negatívne

kika845
6. apr 2025

Ale ja tam nieco praveze vidim, aj na 1 aj na druhom, skus zajtra rano mala by silniet, drzim palce

bambu_lka
autor
6. apr 2025

@kika845 ráno už musí byt viac ružová ze ?

nika23t
6. apr 2025

@bambu_lka skús iný test, pre mňa naj sú dr Max, nikdy nebol taký, aby som musela hádať.

vanilkovazmrzka
6. apr 2025

Ja vidim dva neg testy

nevenka
6. apr 2025

@bambu_lka ja tam vidim slabe druhe ciarky, ale kedze je to Pepino, neznamena to nic. Mala som regulernu ruzovu ciarku na nom a tehotna som nebola. Odporucam iny test.

martinka13
6. apr 2025

Negatívne

kitycat
6. apr 2025

Hlavne ze vies, ze je to Pepino. To na SK ine testy nepredavaju?

bambu_lka
autor
6. apr 2025

@kitycat Kúpila som to čo bolo najbližšie v dm iný test tam nebol pre lepší sa mi nechce trepať do mesta keď sa na to necítim

kessica87
6. apr 2025

@bambu_lka nechce sa mi veriť,že iný test v DM nebol 😂😂😂 pepino sú otrasne testy. Ale držím palce nech je pozitívny 🙂

bambu_lka
autor
7. apr 2025

@kessica87 fakt nebol baby top tam býva aj kazetový nebol tam žiadny iba pepino a pepino ovuláčné testy 7 ks ci koľko tam bolo iné fakt nič vypredané

bambu_lka
autor
8. apr 2025

Tu je pepino na druhý deň

dianka3
9. apr 2025

@bambu_lka zle urobený test veď sú rozpité oba. Načo namáčaš oba naraz a viac ako pod rysku sa ani nema

bambu_lka
autor
9. apr 2025

@dianka3 vobec som ich nenamocila naraz každý jeden zvlášť išla som podľa návodu a dokonca sa čiarky ani nezkazali hneď ale až po 3 minútach začali ruzoviet ;)

kessica87
9. apr 2025

@bambu_lka stále je to nejasné. Kúp iný test a bodka. 😉