Je to duch?
@nevludna
@kikusha2212 baby koľko dni Vám mešká?
@kikusha2212 keď si roztiahnem obrazovku, zase tam vidim ducha🤔
@lula313 na živo to vidno ešte viac. Som zvedavá čo ukáže zajtra ráno test. Keďže tento vážne netuším čo je zač 😒 a ty ako? Robila si ďalší? 😊
@lula313 ja som si ťa pomýlila, prepáč 😀😀
Dievčatá , kedysi som počula takú radu ohľadne testovania... Takže posúvam ,lebo viem aké to je ak sa snažíte ,alebo máte neistotu. Takže .. nainštalujte si nejakú apku na úpravu fotiek, musí tam byť niečo také aby ste svoju fotku prehodili ako keby na negatív. T by vám to malo pekne vysvietiť, ak je tam duch . Tak veľa šťastia ;)
@karkulaa počula som o tom, že baby to robia. Ale vraj aj kanálik takto zvýrazní negatív. Takže neviem či je to smerodajné.
@kikusha2212 tak úplne asi nie , no možno je to pre tie ktoré pozerajú úplne čisté testy a chcú vidieť ducha. Možno ušetria peniaze na ďalšie testy.
ja neviem, co su toto za testy. ako neviem, co by som ti mala, lebo ja neviem, ci je pozitivny alebo negat
@diaalex
@kikusha2212
tak nic, dostala som kramy
@nevludna to ma mrzí 😔 nabudúce sa podarí určite 😊
Alebo skúste robiť testy, keď vám reálne mešká menštruácia. Viem, že sa veľmi tešíte, ale načo si lámať hlavu nad testami robenými pred menzesom, ktoré ukazujú ducha, alebo priam robiť negatívy fotiek. Ja som si robila test, keď mi desať dní meškali krámy a test ukazoval také silné dve čiarky, že ich videli aj mimozemšťania z vesmíru.
@kikusha2212 na tej poslednej foto vidím ciarku
@kikusha2212 ja som prisla dokynovi s pozitivnymi testami a on mi spravil svoj a ten bol negatívny a teraz vedla mna buva moba 3 mesacna laska... Nestracaj nadej.. ❤️
@kikusha2212 kup si clearblue digital
@smiles0 ďakujem za povzbudenie 😊 budem dúfať, že ms nepride
@kikusha2212 no to mala byť už silnejšia čiarka 🤔
@hennyinnsbruck tiež si myslím. Na tomto je síce pekné vidieť ružový odtieň, ale je to veľmi slabé oproti tym predchadzajucim
@kikusha2212 😔

@nevludna držím palceky 😊 nech sa podarí