Je to implantačné špinenie alebo menštruácia?
ahojte som 3 dni pred MS a objavilo sa mi také hnedé spinenie ani to nepripomína krv je to fakt úplne hnedé a niekde som citala že implantacne býva skôr ružové a je ho menej tohto neni veľa ale zase ani malo tak stredne by som povedala , mám aj kŕče v bruchu a aj nejaké tráviace ťažkosti prosím vás ako vyzeralo u vás implantacne? ak nepríde ms určite robím test len som sa vás chcela opýtať na vás názor , mám pms príznaky ako vždy a nechránený styk nebol len s kondómom a nepraskol ale tak pre istotu sa chcem ubezpečiť
Možno máš len rozhodený cyklus a máš to vrámci pms. Niektoré ženy to občas mávajú. Implantačné krvácanie/špinenie nie je pravidlom, nie každá žena ho má. A tie kŕče v bruchu a traviace ťažkosti môžeš mať len zo stresu a tiež pretože si ich môžeš vsugerovať keď na sebe hľadáš tehotenské príznaky. Kľud. 🙂
@anonym_ca8382 dakujem
Ja som mala zacinajucu MS vzdy do ruzova, nikdy to neznamenalo implantaciu. A hnede spinenie mavam bezne pred MS, aj 4-5 dni a az potom sa spusti MS. Je to nedostatok progesteronu. Mam 4 deti a ani raz som nemala implantacne spinenie, takze neviem. Raz som mala hnede ako pred MS bezne, ani som neratala s tym, ze sa MS nerozbehne. A potom som spinila este dost dlho, bol to hematom.
No ale kazda sme ina.
U mňa to bol ako keby hnedý hlien. Nebola to krv ako pri menštruácii. Pozri. Aj keby sa snažíte tak je malá šanca že sa ti vyskytne implantačne špinenie, nie je to tak častá vec. Plus ak ste sa chránili tak tá šanca je naozaj minimálna. Podľa mňa zbytočne stresuješ, ale chápem ťa.

Možno máš len rozhodený cyklus a máš to vrámci pms. Niektoré ženy to občas mávajú. Implantačné krvácanie/špinenie nie je pravidlom, nie každá žena ho má. A tie kŕče v bruchu a traviace ťažkosti môžeš mať len zo stresu a tiež pretože si ich môžeš vsugerovať keď na sebe hľadáš tehotenské príznaky. Kľud. 🙂