Je to kanálik?

@zuzka0401 podľa mňa nič z toho lebo keď je žena tehotná je to o dosť silnejšie aj keď zena očakáva
@zuzka0401 ale vidno tam dačo možno že aj si
@kristinka56667 Toto mi príde dosť výrazné na kanálik pravdu povediac. Kedy očakávaš ms?
@zuzka0401 Koľko ti mešká? Lebo pravda, že toto mi skôr príde ako kanálik.
@ms_green dnes už ma byt menstruacia
@kristinka56667 takto vyšiel no ten test
@kristinka56667 No ja by som skúsila ešte o 2 dni testovať, prípadne z ranného moču ak tento z ranného nebol. Ja som pri druhom tehu mala podobné.
@zuzka0401 No ak ti mešká 10 dní to je veru veľmi slabunké. To už by si mala mať koľajnice. 😢
Baby, nic v zlom, spravte si iby test. Asi velmi chcete byt tehotne, ze stale kupujete tieto testy, co davaju falosne nadeje. Ak ma dnes prist MS, tak este ten jeden test, moooozno z toho daco bude, ale pri 10 dnovom meskani to tehotenstvo fakt nebude. Ja som take slabe cosi mala na tomto teste v polke cyklu, ked som cakala este len ovulaciu, robila som si ho, lebo som chcela otestovat, ci sa kvalita bezmenila, kvoli kamoske, ale nie. Stale rovnako na figu. A dakedy to boli perfektne testy.
Ja som mala take slabsie ciarky a som teraz v 5.tom mesiaci.. podla mna treba novy test, kvalitnejsi- v DMke maju dvojbalenie
Ja som si včera robila test tiež tento pepino a presvitala slabá čiarka, tak ako vám. Dnes som dostala ms. Vraj tieto testy nie sú dobré.
Čiže nabudúce už len kvalitnejšie, lebo aj kamoške tento pepino ukazoval ze je a pritom nebola.
@kristinka56667 baby mne tiež meška menštruacia a ukazalo mi presne taketo čiarky na 5 testoch takže planujem o tyždeň kupiť kvalitný tieto pepino testy mám pociť že ukazuju falošne vysledky
@anabel2341 to si v jeden den urobila 5 testov?
@anabel2341 Robiť v jeden deň 5 testov rovnakej značky (prípadne z rovnakého balenia) moc nemá význam. Ak je zlý jeden, budú zlé všetky.
@ms_green ja som si robila včera a dnes, a preto toľko testov lebo som skušala či to bude ukazovať na všetkych 😂 znie to blbo ale už viem že o tyžden budem testovať s inou značkou
@kristinka56667 mne tiez podobne vysiel iny test tento mesiac a tehotenstvo to nebolo ale chybny test. Ale drzim palce snad to vyjde
Však tam nič není

aj ja som sa dnes testovala, mešká mi menstruacia a na teste mám slabučkú čiarku. Čo si o tom myslite?