icon

Je to kanálik?

mojeprvebabatko
4. júl 2022
Strana
z2
mojeprvebabatko
autor
4. júl 2022
ankare
4. júl 2022

@mojeprvebabatko koľko Ti mešká menzes?

janai1
Odpoveď bola odstránená
mojeprvebabatko
autor
4. júl 2022

@ankare praveze ja som ms mala, ale ako mi skoncila, tak ma 3 dni nato začali boliet prsia, kazdym dnom viac a uz na bolia 2 tyzdne, tak som si spravila test..

ankare
4. júl 2022

@mojeprvebabatko podľa mňa sú negativne

mojeprvebabatko
autor
4. júl 2022

@ankare vsak ja si tiez myslim, len mi nejdu do hlavy tie prsia. To sa mi este nestalo

mima1991
4. júl 2022

@mojeprvebabatko to si vsetky naraz robila, alebo nejak postupne? neskusala si predtym na porovnanie? alebo skus o par dni no a uvidis ci su silnejsie 🙂 mne akurat konci ms, ale mam tiez nejake čudo na teste a divne sa citim

mojeprvebabatko
autor
4. júl 2022

@mima1991 tie prve dva hore su z ranneho mocu a tie druhe dva potom neskor. Volnym okom tam nieco je, ale tak myslim, ze kanalik. Len tie prsia... Asi mám nejaku hormonalnu nerovnováhu alebo co... Pripni tvoj test, pozrela by som sa

veronikaszabova
4. júl 2022

@mojeprvebabatko priznaky tehotenstva su zo stupajuceho hcg - tym padom, ak by si uz mala tak dlho priznaky, na teste by si uz davno mala kolajnice

sabina_71
4. júl 2022

Ja to občas mávam po ms rovnako 🙂 ak chceš choď k lekárovi, môže ísť o nejaký hormonálny problém 🙂 mne to vždy prešlo samé 🙂

mojeprvebabatko
autor
4. júl 2022

@sabina_71 a ty mas nieco s hormomami? ja som rozmyslala, ze si kupim mastodynon kvapky, uvidim ci mi to pomôže..

mojeprvebabatko
autor
4. júl 2022

@veronikaszabova to je tiez pravda 🙂

mima1991
4. júl 2022

@mojeprvebabatko môže byť nerovnováha, ale skús ešte o pár dní test. Aj ja skúsim, horný je prvý deň ms, spodný je dnes ráno tretí deň menštruácie. Dala som aj do negatívu, lebo na foto to nie je až tak dobre vidieť

mojeprvebabatko
autor
4. júl 2022

@mima1991 no na tom spodnom vidim ciarku. 🙂 zbadas, co sa z toho este vykluje. Kedy chceš este testovat?

mima1991
4. júl 2022

@mojeprvebabatko asi skúsim aj zajtra ráno 🙂 ani by som nad tým nerozmýšľala, ale menštruácia mi prišla o 4 dni skôr ako mala, bez bolesti, to je nezvyk, stále mám nutkanie na močenie a len by som spala, občas cítim nejaké pichnutie, alebo pálenie v podbrušku, ale vôbec sa to nezhoduje s menštruačnými bolesťami, uvidíme no 🙂 ty si ešte budeš robiť test? Okrem pŕs nemáš nejaké iné príznaky?

mojeprvebabatko
autor
4. júl 2022

@mima1991 asi si este urobím zajtra rano, aj ked si myslim, ze to vidno kanalik a keby náhodou, fakt by som uz mala mat kolajnice, plus su to pepino testy, tak tym velmi neverim.. 🙂 ty mas tak krátku ms bezne? Ja mam hlavne tie prsia. Ako som aj unavená, ale to moze byt z tepla 🙂

mima1991
4. júl 2022

@mojeprvebabatko skús a uvidíš, bola tu už aj baba ktorá mala ms a negatívne testy a predsa bola tehotná, už sa nedá na nič spoliehať 😁 mávam 4 dni, ale posledný deň je už len čistenie, teraz mi začala menštruácia len ružovým vytokom, tiež nezvyčajné u mňa.

mojeprvebabatko
autor
4. júl 2022

@mima1991 viem, ze je to taka blba otazka, ale citis sa tehotne? 🙂 daj mi zajtra vedieť ako si dopadla, som zvedava. A ozaj, to mas test z ranneho mocu?

mima1991
4. júl 2022

@mojeprvebabatko test je z prvého ranného áno. Vieš čo, nikdy som nebola tehotná, neviem aké mám mať pocity keby som, ale je troška zvláštne že mi je momentálne všetko naraz, nutkanie na malú, únava, zaha občas páli, ráno mi je nejak divne keď sa najem, keď sa nenajem boli ma brucho od hladu. Keď mi niečo z toho bolo, tak pohoda proste sa také veci dejú, nie sme stroje, ale všetko naraz neviem či počasie za to môže, alebo vážne sa niečo deje. Ty sa cítiš tehotne?

mojeprvebabatko
autor
4. júl 2022

@mima1991 ja uz 1 dietatko mam a necitila som sa tehotne ani vtedy 🙂 mne to zacalo tak vtedy, ze som dostala zapal mechura, vynechala mi ms a tak som zistila, ze som tehotna 🙂 ty sa teda este testni a zbadas aky bude výsledok a daj mi vediet 🙂

mima1991
4. júl 2022

@mojeprvebabatko no jasné akože vynechanie menštruácie je myslím vždy taký prvý príznak, preto som zmätená, dám vedieť, aj ty sa ozvi keď testnes 🙂

mojeprvebabatko
autor
5. júl 2022

@mima1991 no ako si dopadla? Ja som robila jeden pepino, jemne nic ako predtým 🙂 a uplne inu znacku a to je biele ako sneh. Pepino by som uz viacej nerobila 🙂

mojeprvebabatko
autor
5. júl 2022

@mima1991 pripnem ti aj pepina

mima1991
5. júl 2022

@mojeprvebabatko ahoj, no niečo tam vidím, ale tieto pepina sú hrozne, ja som vychytala asi chybný kus, čiarka by mala byť ďalej, ale vidno ju ružovú aj po presvieteni, testu tak neviem či je to tak od výroby posunuté 🤷🏻‍♀️ každopádne zajtra testnem poslednýkrát, ak neuvidím silnejšiu čiarku končím s testovaním. Skúsis ešte test iný deň?

mima1991
5. júl 2022

@mojeprvebabatko teraz som isla na notebook a pozeram ze na mojom nic nevidno :D kokos, dobre to skresluje, no nic, ja si ich zajtra vsetky porovnam a ak neuvidim zosilnenie, tak kaslem na to, proste falosne pepina 🙂

mojeprvebabatko
autor
5. júl 2022

@mima1991 aj moju vidno ružovú a nic, nespoliehaj sa na tie testy. Kup si radsej inu znacku. Neviem ci ma zmysel sa testovat este,ked mi ina znacka ukazala jasnu negativitu 🙂 ty mas doma len pepino?

mima1991
5. júl 2022

@mojeprvebabatko nechces skusit digitalny? vies co, dostala som 10 krabiciek pepina, zo srandy od kamosky :D tak podla mna keby stupa hcg musia aj pepina ukazat, nechce sa mi vyhadzovat prachy pokial nemam nejake relevantne ciarky

mojeprvebabatko
autor
5. júl 2022

@mima1991 ked mas tolko testov, tak si sprav aj teraz, nie len z ranneho a skus mi sem hodit fotku. 🙂 ja si myslim, ze nie som tehotna, ze to len tie testy tak blbnu no a digitalny je zbytocny, to ma vyssiu citlivost.

mima1991
5. júl 2022

@mojeprvebabatko skusim poobede ak tak, potom to sem hodim. inak okrem prs, nemas ine priznaky?

mojeprvebabatko
autor
5. júl 2022

@mima1991 dobre, hod, som zvedava. Nie nemám. Len tie prsia ma "trapia" 🙂

Strana
z2