Je to kanálik?
@mima1991 ja som mu volala, kazal mi mastodynon kupit, vcera som to zacala pit. Uvidim, ci mi to pomoze. Bolest ti nepresla ani po ms?
@mojeprvebabatko tak snad pomoze 🙂 nepresla, aj podbrusko ma zacalo pobolievat, pritom pocas a pred ms vobec nebolelo
@mima1991 no tak potom fakt je mozne, ze si tehotna. Skus este spraviť test a daj mi vediet 🙂
@mojeprvebabatko po zaschnuti, ranny a urcite somtehotna neni
@mojeprvebabatko vies co, niektore baby pisali, ze sa moze stat ze sa test kusok zafarbi aj v obdobi ovulacie 🙂 nemozes mat v tomto obdobi? ale vidno to dobre
@mima1991 vieš co, podla kalendara uz mam par dni po ovulácii 🙂
@mojeprvebabatko a neskusali ste pocas ovu? mozno sa podarilo teraz praveze a zato take testy 🙂
@mima1991 vies co, my sa snažíme davat si pozor 🙂 mame styk aj vtedy, ale prerusovane. Ja di myslim, ze su vadne, lebo iny test bol uplne cisty
@mojeprvebabatko mala by som ísť na štítnu žľazu tak uvidíme 🙂

@mojeprvebabatko nechces skusit gynekologa? ja som bola na preventivke v maji, spominala som mu ze ma aj mimo ms obcas bolia prsia, alebo su citlive a vtedy mi povedal ze to moze byt z hormonov, inak vysledky som mala vsetky dobre, aj prsia ma prestali boliet po dalsej ms. Teraz ma zas bolia uz tyzden a ked sa dotknem bradavky az ma strasie, take su citlive