Je to kanálik?
Ahojte baby, toto mi urobil už 4ty test s vždy je čiarka silnejšia, mierne do ružova no je akási tenká, mám nepravidelnú ms takže mi možno mešká možno nie, šanca by tam bola, preto chcem vedieť vaše rady

@janinamojka Áno som nervózna z toho😭😭.Lebo teraz ani neviem na čom som,beriem lieky na chronickú bolesť,všetko som vysadila🙄😮💨a okrem toho budúci týždeň v stredu mám nástup do nemocnice na infúzie.Ja som chcela len vedieť aj niekoho ineho názor či mi len šibe,naozaj stresujem alebo šibe mojim hormónom🙄
@janka_01 Ako som to namočila a postupovalo to pomaličky tak hneď zreteľné dve nabehli.Skoro som odpadla.Žiadny duch ktorého som musela pomaly lupou pozerať🤣🤣🤣a potom to asi po 2min cca preschlo takto.
@bibikus123 pozitívne
@dominisprdlik je to tam, blahozelam 😊
@dominisprdlik test je je pozitívny, žiadny kanálik 🙂
@janka_01 Tiež vidím len kanálik😡.Už ti mešká ms?
@niky1141997 ja som menštruáciu mala, len bola slabšia a kratšia. Krv však bola normálna ako vždy. Dnes som pre istotu otestovala.
Predpokladam však že asi zbytočne, pretože 3 týždne od ovulácie by tam asi niečoml bolo
@janka_01 Chápem ťa,tiež neviem na čom som🙃🙏Ja počkám ešte do zajtra a urobím ďalší.
@ankare dobre ďakujem 🙂
@niky1141997 ahoj, tak ako si dopadla ?
@bibikus123 skúšala si ešte testovať? Mne teraz vyšiel jeden test livsane s tenkou čiarkou ale nebola ružová, tak som urobila ešte jeden a ten bol úplne snehobiely.
@janka_01 ahoj tak nič asi😬V stredu som robila clear blue digi a negativny.Ale ms stale mešká,možno mám rozhádzané hormóny alebo neviem😐to už by mi asi ukázalo z digi či som tehu alebo nie.Takže asi tak nejak
@niky1141997 ja dnes takto už som z toho jeleň. Po limite čiarka asi na pol hodinku a následne znova zmizla

@bibikus123 tie prve testy mi prídu rozmicene a zaschnúť, skus počkať dva tri dni a ak ms nepríde správ test znova a skus jo ozaj len krátko namocit