Je to kanálik alebo duch?
ahojte.. je to na teste iba kanalik? tam kde su 2 testy odfotene, nevidiet nic okrem 1 ciarky? dakujem...
@zuzanaa2010 ja tam bohužiaľ nič nevidím :-/ koľko ti mešká?
@sysynka ja tomu prave vobec nerozumiem..hcg mi brali a menej ako 2 tak som to brala ze ok nic.dokonca som dostala menstruaciu.ale len slabucca 3 dni..ale stale sa necitim dobre tak som si spravila test a bol tam duch.zle je to vidiet ale je tam.a nebol to ani ranny moc
@zuzanaa2010 naozaj ťa teraz nechcem sklamať, ale psychika je mocný čarodej a bohužiaľ, dnešné testy sú strašne nekvalitné. Takýchto a ešte výraznejších duchov som si našla už x-krát a nie len na testoch z drogérky, ale aj na tých z lekárne a potom menzes prišiel a ja som bola iba sklamaná. Skús sa na to prestať sústrediť, prestaň to riešiť a ono príde samo, uvidíš. Budem ti držať palčeky 🤞🏻❤️
@wandadzemjanova tak ja tu vidim velmi pekne 2.ciarku❤🙏
@zuzanaa2010 velmi dufam, ze to bude naozaj🤍
@wandadzemjanova skus o 2 dni-aj ked viem ze to sa tazko da vydrzat🤣
@zuzanaa2010 o 2 dni mame svadbu, tak snad si najdem cas na jeden testik 😄😄
@wandadzemjanova jej tak to gratulujem❤ak ti vyjde pozitiv test tak budes mat 2nasobnu radost..😉
@hanka555 ako to ze neukazal nic? Kazdy test ukazuje vysledok, jedna alebo dve ciarky…mozno ukazuje len jednu ciarku lebo nieje tehotna…to by jej ukazal digitalny minus…inak neznasam tieto tycinkove testy kde zeny len nahanaju duchov a palicky ziadne/mozno/asi/ slabe/silne…digitalny test +- hotovo
@julia2002 nebola som tehotna..az teraz som v 24tt 🙂

@hanka555 uz len snad bude silniet 🙂