@elinosar mešká ti ms? Koľko si dpo?
mozno zajtra by mala prist, mam nepravidelnu, asi 13 dpo cca
Ako si dopadla? 🙂 Som na tom podobne, tak som v napätí. Držím palce.
Býva mi zle, aj cez den, ale vecer každý. Inak nič take. Mam dostať až o 4 dni. Ráno miniem posledný test a už nekúpim. Nebude ma to dráždiť aspoň kým mi nebudú meškať. Minuly mesiac bola akcia, tak som ich kúpila viac, že aspon par mesiacov vydržia. Testy proste nemôžem mat v zásobe, lebo potom je z toho obsesia 😅 Predvčerom a dnes vyzeral podobne ako tvoj. Včera skoro nič nebolo vidno.
@flora2511 no ja si idem kúpiť zajtra test zas mi bude ruky podávať 😅😅😅😅 ale zatnem sa a skúsim vydržať aspoň nech mešká 4 5 dní a spravím držím ti palce inak keď si ho spravíš kľudne daj vedieť som veľmi zvedavá ako sa ti podarí
@flora2511 niečo slabučké tam vidím takže držím prsty daj vedieť potom...ja už ani testovať nemusím došla ms takže už nech skončí nech môžeme konečne skúšať normálne pretože priateľ chodieval na týždňovky a teraz si zmenil prácu takže je doma každý deň 😍 tak mám takú malú nádej že by to nemuselo byť tak komplikované tentoraz ale tebe nech to vyjde
Tak to sú aj pozitívne správy, že budete spolu stále 🙂 Raz to vyjde. Len teraz je taká naprd doba, že párom to niekedy ide ťažšie, až ťažko.Treba sa zamerať na spoločne chvíle, užívať si spolu život, inak môže človek spadnúť do začarovaného kruhu zúfalstva.
Dnes takto 😂 Akože hej, nemala som si ten test kupovať 😅. Asi je to ten “kanalik” i keď neviem ako má vyzerať, lebo doteraz som takéto problémy nemala. Bud na teste nebolo nič, alebo jasná čiarka. Je to tam aj keď uschol. Podľa mna tie testy zámerne začali takto vyrabat a vychádzali by takto aj z vody. 😀
@flora2511 áno veď vždy to môže byť lepšie aj po materiálnych stránkach takže to skôr vnímam ako čas ktorý nám je dopriaty na to aby sme mohli mať ešte lepšie podmienky keby to prišlo alebo čas pre nás dvoch takže sa tým zatiaľ nestresujem ono človek mieni pán boh mení a je to pravda niekedy človek chce ale proste to tak nemá byť takže ja si na to v pohodičke počkám 😅😅😅....no ako toto už je krásne viditeľné ty si isto tehotná ja odpadnem 😍🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰 isto si sprav ešte test to isto nie je kanálik
V nedeľu tomu uverím. Bolo by to nádherne. Vsetko bude ako má byt. Mas pravdu, my mozme chciet koľko chceme. Nad niektorými vecami moc jednoducho nemáme. Držím palce, nech nečakáte dlho 🙂
@flora2511 pekne povedané že nad niektorými vecami jednoducho nemáme moc....presne tak veď všetko si na nás počká takze sa treba tešiť zo všetkého čo príde 😌😌 všetko má svoj čas ďakujem pekne a keď budeš vedieť na 100 percent daj vedieť som za teba zvedavá hahaha
Akože, v sobotu doobeda som dostala kramy. A nedeľu poobede mi už skončili. Idem sa objednať k Dr. Bolo tonejske celé divne, ci nemám myom alebo nieco. Dosť mi bolo zle. Dnes už nič, ani prsia má nebolia. 🤷♀️
@flora2511 no podľa toho čo píšeš tak na 99 percent si tehu keď ti ešte aj tak zblbli krámy 😍 nechceš skúsiť digi test?
Bola som dnes u Dr, lebo som sa bála mimomaternicoveho. Krv bude zajtra a vajcovody sú v poriadku 🙏🏻. Bábätko to ale nie je :(
@flora2511 a vieš to určite? No za tú čiarku by som dala ruku do ohňa. Ale krv povie na 100%. Nepovedala ti ani približne že o čo môže ísť?

@tulipanicek zial uz som v praci tak lepsiu fotku nemozem poslat. Fotena po limite. Je to Cina. Takze viac pravdepodobny kanalik. :/