Je to len duch na teste?
Ahojte mam na Vás takú menšiu otázku, s manželom by sme chceli strašne bábätko, a kedže už mi 4 dni mešká mrcha a mám pocit ako by som ju mala dostať aj prsia mam naliate a bolia ma tak som si robila dva testy jeden pred včerom a druhý dnes a obi dva vyšli divne,sú tam jemnučké čiarky, mohli by ste mi povedať či tam aj vy niečo vidíte alebo je to len duch ?? ☹ 😒 😀 🙂
Boze zeny ja to nechápem nedávno som pridala foto testu môjho dušíka a prišli mi za 2 dni Kramy.... Ako je to možné? Stalo sa Vám to? Ci este mam nádej?
@nivea777 predtým ako mi prišlo viac a sami duch, a ked mi prišlo take ružové a slabé som si myslela ze uhniezdovanie a test mi ukázal podvečer znovu ducha a vecer sa mi rozbehla normálna červená aj ako keby so sliznicou ako vždy býva :( takze to je uz koniec... A potom test dom si nerobila to uz je zbytočne...teraz mam uz slabé uz asi končia
@judit26 nechapem teda jak ti mohli na endokrinologii povedat ze su tehu....nemam slov.inofolic pisu 1x denne a lekari odporucaju 2x denne.ale baby pisu ze im skor cyklus rozhadzal ako upravil...skus si pozret n nete o kvapkach gynex tie by ti mohli cyklus upravit
@veronika1603 mne pomohol pri prvom tehu.tak skusim aj teraz.vsak prave ze ta endokrinologicka je....nechcem zle pisat..ahh nic..uz som sa vyplakala,dufam ze sa podari.menzes este stale nikde,len take slaboruzove nieco..A podbrusko ma boli a mam nafuknute.
@judit26 mojko kasli na to.......sama seba len trapis....bola si pred par dnami na krvi ktora bola negativna tak nemoze test vyjst pozitivny...neboj sa coskoro sa ti urcite podari splodit dietatko...velmi ti to prajem ale co je moc to je moc...neboj dockas sa....nechaj testy tak a sleduj si kedy budes mat ovulku....sleduj podla hlienu a vtedy sup nato.
@veronika1603 mas pravdu..ja mam velmi nepravidelny cyklus,tak mne je tazko.ale inac tolko mi este nemeskalo.v stredu pojdem,da mi vyvolavacku.uz trapim velmi aj kvoli tomu ze nemam ms,lebo mam niekedy take bolesti,prsia nadute..vsak uz mam krasneho synceka,a to druhe ked ma prist tak pride 🙂
Pred 8 rokmi ked som otehotnela tak na sone nebolo nic krv negativna iba test pozitivny a zaver ..bola som v 10 tt ked mi konecne potvrdili ze som skutocne tehotna a nesibe mi...u kazdej stupa hcg inak aj telo sa sprava inak

@judit26 no tak na teba som ja extremne zvedava.......a drzim palce