Je to len duch na teste?
Ahojte mam na Vás takú menšiu otázku, s manželom by sme chceli strašne bábätko, a kedže už mi 4 dni mešká mrcha a mám pocit ako by som ju mala dostať aj prsia mam naliate a bolia ma tak som si robila dva testy jeden pred včerom a druhý dnes a obi dva vyšli divne,sú tam jemnučké čiarky, mohli by ste mi povedať či tam aj vy niečo vidíte alebo je to len duch ?? ☹ 😒 😀 🙂
@adka012 ano ale aj tak stale testuj aby so vedela jak silneju,ked sa ti bude zdat ze uz jeto viac a viac tak testuj aj rano aj vecer a mozes aj poobede aby si to nepresvihla.rano moze byt ciarka slaba ale vecer uz silna,pozitivna a na druhy den rano uz zas moze zblednut.
Sleduj si to aj s hlienom ,mala by si sa citit vlhka alebo mokro v rodidlach.a ano bazalka to potvrdi az po....ale potvrdi na 100%...pri ovu testoch to neni 100%,aj ked je pozitiv vajicko prasknut nemusi..vraj to tak je..no vsak uvidis.a hlavne tie dve hodky pred testom nepi
@veronika1603 dakujem pekne 🙂 no veru budem musieť testovať ale ked sa vtedy zosilnela tak snáď bude pokračovať, tie testy boli všetky podvečer robené ráno som este neskúšala
@adka012 volaco sa tam miha...no musis este pockat ,urob dalsi pozajtra rano,a daj vediet...a meskaju uz?
Ahoj baby co vy na to? 🙂 22.9 mi skoncila mrcha 28 29 som mala plodne dni skusili sme to 1x po prvej dcerke ....7 dni po predpokl.oplodneni som si urobila test s vys.cit pozitivny na druhy den vecer tak isto potom neskor dva ine negat min tyzden stvrtok som bola u dr a nic zobral krv vcera vecer zas test a pozitivny dnes vysledok 0.01 hcg ze negativny dostat mam cca 20-24 som nafuknuta divne pocity cely cas prsia naliate unava nechut vsetko mi smrdi tazoba v podbrusku klasicke priznaky....no v hlave zmatok uz mam pocit ze mi sibe
@alybetka bohuzial ak si mala na teste ciarku a nasledne ti vysiel krvny test negativny tehu niesi, stava sa ze testy duchuju a ocividne si mala take stastie, ze si natrafila na viac falosne pozit. testov... Inak sa to vysvetlit neda, kedze ak by si mala v moci HCG, v krvi by muselo byt na 100percent 🙂
ak je krv negativna tak tehu nie si...zahadou je ze tri testy mas pozitivne...zvlast ak su takto pozitivne do piatich minut tak by som to konzultovala s lekarkou ak to bolo neskor ako po piatich minut by osm pockala najprv ci mrcha pride al nie...lebo moze sa jednat aj len o hormonalnu poruchu
@veronika1603 no mam dost nepravidelny cyklus takze tazko to odhadnut, ale okolo 35-36 den zhruba pridu skor nie, teraz mam 38 DC... Priznaky skoro vobec, akurat ma pobolievaju vajecniky tak na striedacku, podla mna by to mal len jeden a to ten co ovuloval... A citlive prsia ale to mam casto tak neviem...ved tolko testujem ze som stoho chora, musim uz aj zakazdym inde testy kupovat lebo mam pocit ze ma vsade poznaju
@adka012 musis este pockat...nerob ani zajtra...hcg stupa kazdy druhy den tak pozajtra rano urob...kup pepino test
Tak u mna ide uz o tretie tehu...preto tie pocity poznam.. ...a o to je to divnejsie..prve mimomaternicove neskoro odhalene operovali ma druhe zdrava dcerka a potom som bola ako rybka zdrava tak neviem je to haluz asi si musim pockat ci pride menstruacia sl.nie
@adka012 ja som o takom niečom v mojej blízkosti nepočula..Ked testik bude silnieť tak proste hcg musí byt aj v krvi.. držím palce nech ti ciarocka silnie každým dnom..Osobne som tu na MK videla že babám stúpalo hcg aby z hodiny na hodinu😊Ráno našli ducha poobede mali uz viditeľnejšiu čiarku zase.Tak nech je to aj tvoj prípad 😉

@veronika1603 dakujem za odpoved viem ze sú negatívne, len ma zaujimalo kedže sa zosilnela čiarka ci to naznačuje ze sa blíži k ovulke... A bazálne teplota sa zvýši po ovulke a to je uz neskoro...