icon

Je to len duch na teste?

katarinkapetrik
23. feb 2014

Ahojte mam na Vás takú menšiu otázku, s manželom by sme chceli strašne bábätko, a kedže už mi 4 dni mešká mrcha a mám pocit ako by som ju mala dostať aj prsia mam naliate a bolia ma tak som si robila dva testy jeden pred včerom a druhý dnes a obi dva vyšli divne,sú tam jemnučké čiarky, mohli by ste mi povedať či tam aj vy niečo vidíte alebo je to len duch ?? ☹ 😒 😀 🙂

adka012
28. sep 2016

@veronika1603 dakujem za odpoved viem ze sú negatívne, len ma zaujimalo kedže sa zosilnela čiarka ci to naznačuje ze sa blíži k ovulke... A bazálne teplota sa zvýši po ovulke a to je uz neskoro...

veronika1603
28. sep 2016

@adka012 ano ale aj tak stale testuj aby so vedela jak silneju,ked sa ti bude zdat ze uz jeto viac a viac tak testuj aj rano aj vecer a mozes aj poobede aby si to nepresvihla.rano moze byt ciarka slaba ale vecer uz silna,pozitivna a na druhy den rano uz zas moze zblednut.
Sleduj si to aj s hlienom ,mala by si sa citit vlhka alebo mokro v rodidlach.a ano bazalka to potvrdi az po....ale potvrdi na 100%...pri ovu testoch to neni 100%,aj ked je pozitiv vajicko prasknut nemusi..vraj to tak je..no vsak uvidis.a hlavne tie dve hodky pred testom nepi

adka012
28. sep 2016

@veronika1603 dakujem pekne 🙂 no veru budem musieť testovať ale ked sa vtedy zosilnela tak snáď bude pokračovať, tie testy boli všetky podvečer robené ráno som este neskúšala

nivea777
28. sep 2016

@adka012 ovu testy sa odporuca robit od 10 do 20... urcite nie z ranneho mocu

adka012
28. sep 2016

@nivea777 ja som dnes 17DC, ráno netestujem vždy okolo 18-19 tej hod

adka012
18. okt 2016

Zienky chcem sa opytat, terajsi test pred hodinou robeny, je tam daco len ci to nemoze byt zaschnutou tycinkou po dakej polhodine, co si myslite, pls poradte, dakujem

veronika1603
18. okt 2016

@adka012 volaco sa tam miha...no musis este pockat ,urob dalsi pozajtra rano,a daj vediet...a meskaju uz?

chuchu86
18. okt 2016

@adka012 - ha vidím slabú čiarku

alybetka
18. okt 2016

Ahoj baby co vy na to? 🙂 22.9 mi skoncila mrcha 28 29 som mala plodne dni skusili sme to 1x po prvej dcerke ....7 dni po predpokl.oplodneni som si urobila test s vys.cit pozitivny na druhy den vecer tak isto potom neskor dva ine negat min tyzden stvrtok som bola u dr a nic zobral krv vcera vecer zas test a pozitivny dnes vysledok 0.01 hcg ze negativny dostat mam cca 20-24 som nafuknuta divne pocity cely cas prsia naliate unava nechut vsetko mi smrdi tazoba v podbrusku klasicke priznaky....no v hlave zmatok uz mam pocit ze mi sibe

alybetka
18. okt 2016

Takto

kotatko1232
18. okt 2016

@alybetka lepsie odfot

chuchu86
18. okt 2016

@alybetka - na prvom teste krásne vedieť čiarku 😀
Gratulujem

veronika1603
18. okt 2016

@chuchu86
@alybetka na obidvoch je ciarka ale ako to ze krvný test je nagativny?

sibalka21
18. okt 2016

@alybetka bohuzial ak si mala na teste ciarku a nasledne ti vysiel krvny test negativny tehu niesi, stava sa ze testy duchuju a ocividne si mala take stastie, ze si natrafila na viac falosne pozit. testov... Inak sa to vysvetlit neda, kedze ak by si mala v moci HCG, v krvi by muselo byt na 100percent 🙂

alybetka
18. okt 2016

Sak to ze je to divne 3 testy vysli

kamlicek
18. okt 2016

@alybetka ked krvny test vysiel hentak tak tehu nie si. Ale tie testy su pre mna tiez velkym prekvapenim ze takto vysli. Ale neboj pride to 🙂 bud trpezliva. Prajem ti vela stastia. Ono z testu skor zistis ci naozaj si ci nie 🙂

chuchu86
18. okt 2016

@alybetka - ja by som to konzultovala s lekárkou

nivea777
18. okt 2016

@alybetka ak je krv negativna,tak tehotna nie si.. dovod // moze byt aj to ze mas viac progesteronu.. uz aj taka baba tu bola ze mala // a zistili jej hento..

sense
18. okt 2016

ak je krv negativna tak tehu nie si...zahadou je ze tri testy mas pozitivne...zvlast ak su takto pozitivne do piatich minut tak by som to konzultovala s lekarkou ak to bolo neskor ako po piatich minut by osm pockala najprv ci mrcha pride al nie...lebo moze sa jednat aj len o hormonalnu poruchu

adka012
18. okt 2016

@veronika1603 no mam dost nepravidelny cyklus takze tazko to odhadnut, ale okolo 35-36 den zhruba pridu skor nie, teraz mam 38 DC... Priznaky skoro vobec, akurat ma pobolievaju vajecniky tak na striedacku, podla mna by to mal len jeden a to ten co ovuloval... A citlive prsia ale to mam casto tak neviem...ved tolko testujem ze som stoho chora, musim uz aj zakazdym inde testy kupovat lebo mam pocit ze ma vsade poznaju

adka012
18. okt 2016

@chuchu86 uz by to mohlo konecne vyjst... Ked tie testy su dost zradne

chuchu86
18. okt 2016

@adka012 - ten pocit poznám, preto pošlem manžela 😀

veronika1603
18. okt 2016

@adka012 musis este pockat...nerob ani zajtra...hcg stupa kazdy druhy den tak pozajtra rano urob...kup pepino test

alybetka
18. okt 2016

Tak u mna ide uz o tretie tehu...preto tie pocity poznam.. ...a o to je to divnejsie..prve mimomaternicove neskoro odhalene operovali ma druhe zdrava dcerka a potom som bola ako rybka zdrava tak neviem je to haluz asi si musim pockat ci pride menstruacia sl.nie

adka012
28. okt 2016

Dnešný ranný... Dúfam ze ked sa to takto vyfarbilo ze budem tehotná, v pondelok idem k doktorovi ale podla mna aj keby som nic tam este vidieť nebude, asi len s krvi, co si myslite o tom ?

karmela
28. okt 2016

@adka012 vyzerá to na pekného dušika😊 No zatial asi len z odberu krvi zisti ci tam máš hcg..Nech testik silnie držím palce

adka012
28. okt 2016

@karmela dakujem pekne😊 velmi sa teším aj stoho dušíka, a neviem sa dočkať kedy pojdem na odber... Len neviem ci sa stali uz take prípady ze na teste duch alebo test pozitívny a krv negatívna, počula si o niečom takom?

karmela
28. okt 2016

@adka012 ja som o takom niečom v mojej blízkosti nepočula..Ked testik bude silnieť tak proste hcg musí byt aj v krvi.. držím palce nech ti ciarocka silnie každým dnom..Osobne som tu na MK videla že babám stúpalo hcg aby z hodiny na hodinu😊Ráno našli ducha poobede mali uz viditeľnejšiu čiarku zase.Tak nech je to aj tvoj prípad 😉

adka012
28. okt 2016
adka012
28. okt 2016

@karmela dakujem pekne za povzbudivé slova 😊 no takéhoto ducha som mala aj vcera poobede tak zatiaľ mam pocit ze je to rovnaké, no dúfam ze to bude moj prípad to by som bola stastna prestastna 😊 este raz dakujem za odpoved