icon

Je to len duch na teste?

katarinkapetrik
23. feb 2014

Ahojte mam na Vás takú menšiu otázku, s manželom by sme chceli strašne bábätko, a kedže už mi 4 dni mešká mrcha a mám pocit ako by som ju mala dostať aj prsia mam naliate a bolia ma tak som si robila dva testy jeden pred včerom a druhý dnes a obi dva vyšli divne,sú tam jemnučké čiarky, mohli by ste mi povedať či tam aj vy niečo vidíte alebo je to len duch ?? ☹ 😒 😀 🙂

karmela
28. okt 2016

@adka012 v pondelok máš ísť k Dr? A cca vieš kedy si mala ovu?

nivea777
28. okt 2016

@adka012 ano stava sa,ze je na teste duch resp. // a krv negativna..niektore testy duchuju alebo ma zena v tele viac progesteronu,ale to neznamena ze to bude aj tvoj pripad..sprav si test nedelu rano a ked ciarka bude silnejsia tak to je iste ;) drzim palce

nikanu
28. okt 2016

no niekedy byvaju tie testy riadne zradne lebo niekedy naukazu aj dost dlho ak pomaly rastie hcg a niekedy zasa duchuju len z obycajnej vody.ale myslim ze ked skusi o tyzden tak uz by si si mohla byt na istom ze ci ano ci nie 🙂 potom daj vediet drzim palce 🙂

adka012
28. okt 2016
adka012
28. okt 2016

@nivea777 ja mávam malo progesteronu lebo v minulosti mi dal Dr duphaston koli tomu aj koli ms a potom sa na to vykašľala ze budem bez toho... A mam PCO a vraj to by som mala mat vela estrogénu v tele, tak neviem... Mne este nikdy test neduchoval, vždy úplne čistý

adka012
28. okt 2016

@karmela ano v pondelok mam ísť k Dr tak som zvedava ako to dopadne, aj ked isto nebudem vediet nic ani na sone a krv kym budú výsledky asi az najskor streda, zase čakanie

adka012
28. okt 2016

@nikanu dakujem za odpoved, no mne duch vyskočil v limite nie po a z ranného mocu

nikanu
28. okt 2016

@adka012 tak to by vyzeralo najdejne v tom pripade 🙂 tak potichu ti uz blahozelam 🙂 a citam ze ides aj k doktorovi tak vela trpezlivosti prajem viem ako sa citis v takchto pripadoch ten den-dva posobi ako vecnost ked sa caka taka dolezita sprava 🙂

adka012
28. okt 2016

@karmela ovulku myslim 27DC ale nie som si istá skor nebola podla mna... Robila som si aj ovulacne testy no a okolo 25 dňa bol najsilnejší s tých co som si robila ale testovací prúžok nebol silnejší ako kontrolný

adka012
28. okt 2016

@nikanu dakujem velmi velmi pekne za povzbudivé slova 😊 ak sa dozviem nieco v pondelok dam vediet 😊

magnolie1234
28. okt 2016

@adka012 u mna duch na ceste su dve deti 🙂

happymia
28. okt 2016

@magnolie1234 ze na ceste 😂🙈viem ze si s pomylila ,ale clovek sa aspon zasmeje 😁

karmela
28. okt 2016

@adka012 a teraz si kolky dc? Držím palce aby bolo všetko ok testik pekne silnel a z krvi aby vyšli pozitívne výsledky..Hoci to čakanie verím je to na nervy veľa trpezlivosti prajem a úspešný

adka012
28. okt 2016
adka012
28. okt 2016

@karmela teraz som 47DC, mam síce nepravidelný ale tak cca 35-36 DC mi ms prišla, no dúfam duuuufam lebo tak by sme chceli s manželom mimi... Dakujem pekne si zlata 😊

adka012
28. okt 2016

@magnolie1234 juuuj tak to dúfam ze bude aj moj prípad 👶😉

kotatko1232
28. okt 2016

ahojte dievcence..chcem sa opytat MS man dostat az o 11Dni.a dnes rano ako som vztala tak som nasla na nohavickach ruzovy fliacik...nejako skoro by mi zacinala nie??

magnolie1234
28. okt 2016

@adka012 ja som po 4 dnoch.meskania kupila v dm peponi dva testy....isli sme na navstevu a tam som letela na wecko ocikat test...no ze nic.....bolo mi do.placu,sla som k stolu smutna..o par min som kukla na test,co som ho dala do.kabelky ten ocikany...skoro som odpadla....duch,!letela som na tej navsreve zas na wc a duch vysiel hned....priatelovi som to napisala fo sms na tej.navsteve odpadol skoro....to bol vikend,v pond doktorka videla na sone gestacny vak...treba verit ze bude mat aj.plod v sebe...moji dvaja duchovia maju 3 r a 4 mesiace...pokial ma byt ten.plod ok urcite nezmizne....vsetko je ako.ma byt ....treba so hovorit ze to bude babo a hlavne uz ked vidim ducha nestudovat diskusie 🙂

adka012
28. okt 2016

@magnolie1234 Jeeej dakujem za povzbudenie, ja samozrejme verím tomu ze bude babo ine si ani nepripúšťam, len som nedočkava aby mi to doktor potvrdil 😊a samozrejme mam aj strach ze nic tam nebude, manžel sa uz tiez predčasne teší 😀

magnolie1234
28. okt 2016

@adka012 urcite to bude ...bez,debaty sa teste 🙂

barborapavlikova
30. okt 2016

Ahojte kočky prosím vás,vy tu máte trenovane oči. Vidíte tam niečo? Mne sa tam možno aj niečo zdá ale skôr sa prikláňam K tomu že je čistý.je robeny dnes 27 Dc A Z večerného moč.V utorok by mala prísť potvora.

miriamn76
30. okt 2016

@barborapavlikova nieco malinko sa mi tam mari☺drzim palce

barborapavlikova
30. okt 2016

@miriamn76 ono mne sa zdá že je to blízko pri kontrolnej / otáčam mobil všelijako.az sa mi oči krížia Z toho 😄

miriamn76
30. okt 2016

@barborapavlikova moze to byt aj kanalik skus o dva dni

miriamn76
30. okt 2016

@barborapavlikova ja vidim dalej odtial

kotatko1232
30. okt 2016

ahojte dievcence..chcem sa opytat MS man dostat az o 11Dni.a dnes rano ako som vztala tak som nasla na nohavickach ruzovy fliacik...nejako skoro by mi zacinala nie??

barborapavlikova
30. okt 2016

@miriamn76 ďakujem 🙂 vy už tu máte aké "orlie oči" uvidíme čo Z toho bude.

miriamn76
30. okt 2016

@barborapavlikova no ako som povedala drzim palce ☺

sense
31. okt 2016

@barborapavlikova ja tam nic nevidim.... Pockaj do utorku a sprav z ranneho mocu a vysledok odfot 5 max 10. Min po ocikani

nivea777
31. okt 2016

@barborapavlikova tiez nic nevidim..