Je to len duch na teste?
Ahojte mam na Vás takú menšiu otázku, s manželom by sme chceli strašne bábätko, a kedže už mi 4 dni mešká mrcha a mám pocit ako by som ju mala dostať aj prsia mam naliate a bolia ma tak som si robila dva testy jeden pred včerom a druhý dnes a obi dva vyšli divne,sú tam jemnučké čiarky, mohli by ste mi povedať či tam aj vy niečo vidíte alebo je to len duch ?? ☹ 😒 😀 🙂
no niekedy byvaju tie testy riadne zradne lebo niekedy naukazu aj dost dlho ak pomaly rastie hcg a niekedy zasa duchuju len z obycajnej vody.ale myslim ze ked skusi o tyzden tak uz by si si mohla byt na istom ze ci ano ci nie 🙂 potom daj vediet drzim palce 🙂
@magnolie1234 ze na ceste 😂🙈viem ze si s pomylila ,ale clovek sa aspon zasmeje 😁
ahojte dievcence..chcem sa opytat MS man dostat az o 11Dni.a dnes rano ako som vztala tak som nasla na nohavickach ruzovy fliacik...nejako skoro by mi zacinala nie??
@adka012 ja som po 4 dnoch.meskania kupila v dm peponi dva testy....isli sme na navstevu a tam som letela na wecko ocikat test...no ze nic.....bolo mi do.placu,sla som k stolu smutna..o par min som kukla na test,co som ho dala do.kabelky ten ocikany...skoro som odpadla....duch,!letela som na tej navsreve zas na wc a duch vysiel hned....priatelovi som to napisala fo sms na tej.navsteve odpadol skoro....to bol vikend,v pond doktorka videla na sone gestacny vak...treba verit ze bude mat aj.plod v sebe...moji dvaja duchovia maju 3 r a 4 mesiace...pokial ma byt ten.plod ok urcite nezmizne....vsetko je ako.ma byt ....treba so hovorit ze to bude babo a hlavne uz ked vidim ducha nestudovat diskusie 🙂
@magnolie1234 Jeeej dakujem za povzbudenie, ja samozrejme verím tomu ze bude babo ine si ani nepripúšťam, len som nedočkava aby mi to doktor potvrdil 😊a samozrejme mam aj strach ze nic tam nebude, manžel sa uz tiez predčasne teší 😀
@miriamn76 ono mne sa zdá že je to blízko pri kontrolnej / otáčam mobil všelijako.az sa mi oči krížia Z toho 😄
ahojte dievcence..chcem sa opytat MS man dostat az o 11Dni.a dnes rano ako som vztala tak som nasla na nohavickach ruzovy fliacik...nejako skoro by mi zacinala nie??
@miriamn76 ďakujem 🙂 vy už tu máte aké "orlie oči" uvidíme čo Z toho bude.
@barborapavlikova ja tam nic nevidim.... Pockaj do utorku a sprav z ranneho mocu a vysledok odfot 5 max 10. Min po ocikani

@adka012 v pondelok máš ísť k Dr? A cca vieš kedy si mala ovu?