icon

Je to len duch na teste?

katarinkapetrik
23. feb 2014

Ahojte mam na Vás takú menšiu otázku, s manželom by sme chceli strašne bábätko, a kedže už mi 4 dni mešká mrcha a mám pocit ako by som ju mala dostať aj prsia mam naliate a bolia ma tak som si robila dva testy jeden pred včerom a druhý dnes a obi dva vyšli divne,sú tam jemnučké čiarky, mohli by ste mi povedať či tam aj vy niečo vidíte alebo je to len duch ?? ☹ 😒 😀 🙂

adka012
31. okt 2016

Tak moj duch vcera pridal na farbe, este hodku a som u doktora ja sa tak bojím uz po tolkom čakaní, zeny držte palce 👍

happymia
31. okt 2016

@adka012 drzim prsty ..dnes idem aj ja 👍🏻🙏🏻🍀

adka012
31. okt 2016

@happymia dakujem pekne, držím palce aj ja 😊 napíšeme si ako to dopadlo

sense
31. okt 2016

@adka012 tak teraz uz ciarku vidno pekne

adka012
31. okt 2016

@happymia tak co ti povedali ?

happymia
31. okt 2016

@adka012 noo mam vysoko sliznicu co je velmi dobre, ale mam ak cystu na lavej strane.. hcg mam 407
o 2tt kontrola..a tebe?

adka012
31. okt 2016

@happymia no tak super, a na sone nevidel nic teda zatiaľ? Lebo mne nie a mam v krvi HCG 150 povedala ze to je všetko skoro a o tyzden mam ísť na sono ze vy tam daco malo byt... Neviem co si mam i tom myslieť

happymia
31. okt 2016

a ty si kolko dpo ? kedy si mala dostat ms..? noo mne hned zbadal tu cystu 5cm a tam aj pocitujem pobolievanie...., tehu je v maternici ale este tam vela vidno nebolo ,sloznicu mam vysoko 14mm co je na tehu v 4tt ze super...,ale to hcg mam 407 ze je trosku nizsie tiez neviem
ale presne ako ti povedala dr je to skoro a vsetko moze odist zmeskjucou ms ...aj to sa stava
ale mali by sme mysliet pozitivne ..

adka012
31. okt 2016

@happymia dnes som 51DC neviem DPO neviem presne ovulku asi 27DC, mne nic nepovedal ani o sliznici ani nic nekomentoval len ze zatiaľ tehotnost tam nevidí, ze mi vezmú krv zatiaľ a sono neskôr... No a tebe vyšiel riadne pozitívny test? Lebo mne este k tomu pozitívnemu kúsok chýbalo tak sa ukludnujem tym ze preto to mam takto...

happymia
31. okt 2016

@adka012 mne mala prist mrska teraz v sobotu otehotnela som asi14.10 ..tu su moje testy puatok sobota teraz a od vtedy uz vobecnetestujem nejdem sa stresovat
a mal som bolesti spodku chrbta a krizov ,teraz to uz ustupuje ...

magnolie1234
31. okt 2016

Mne doktorka na 5 den po vynechani menzesu videla na sone uz gestacny vak

adka012
31. okt 2016

@magnolie1234 asi je to individuálne u každého

zuna8
1. dec 2016

Neviem ci je to pravda, ale ja tam nieco vidím 🙂 musím zopakovat zajtra rano s citlivejším testom :D

karmela
1. dec 2016

@zuna8 vidím na obidvoch dusikov tak nech silnejú uz mešká ms?

fifina461
1. dec 2016

@adka012 takehoto 2mesacneho "ducha" akurat krmim _:D

sharmana
1. dec 2016

@zuna8 ano, je tam niečo😉

karmela
1. dec 2016

@zuna8 pardon videla som dva testy 😂 Asi mám dvojité videnie ale vidím dušika

zuna8
1. dec 2016

@karmela práveže nemešká, dnes by som mala dostať.. Dufam teda, ze nic nebude, iba silnejšia čiarka :D nevydržala by som do zajtra s čakaním, tak dufam, ze teraz nebudem zbytocne smutná, stale tam tu svetloružovú čiarku vidno 🙂

karmela
1. dec 2016

@zuna8 tak držím palčeky nech pekne silnie ciarocka 😊

zuna8
1. dec 2016

Takze vyzera to tak, ako to asi je, uz len aby to bola URČITE pravda :D

karmela
1. dec 2016

@zuna8 tak určite to je pravda lebo máš silnejšiu ciarocku 😉

adka012
1. dec 2016

@fifina461 no ved na to sa aj ja teším, v nedelu končím 9tt 🙂

romana311
1. dec 2016

čo nato poviete? Ms má prísť o 3 dni. Test robený teraz večer.

illinka
1. dec 2016

@romana311 gratulujem k tehu

vladka114
1. dec 2016

@romana311 je to uplne viditelne,ze je tam druha ciarka👍

zuna8
5. dec 2016

Takze dievcata, je to iste, ze sa nieco deje. V piatok som bola u Dr, povedal, ze podľa neho som tehu, ze si mysli, ze sa mozem začať tesit. Zobral mi krv a povedal, ze mi dnes zavolá ak nie som.. Nevolal 🙂 a v piatok (28dc) na sone videl bodku ktorá by mohla byt babo., a potom dodal, ze alebo táto druha bodka by to mohla byt 😂 Tak o dva týždne uvidime 🙂

kajabartal
5. dec 2016

@romana311 oto urcite nie je duch. gratulujem

kajabartal
5. dec 2016

Ahojte, Je to duch? co a ci vidite? Som 27dc, stimulacia clostilom 1-1-1. Na 13dc mi gynek povedal ze vajko pidi-nevidela som a myslim ze to tak nebolo podla mojich pocitov 17-18dc som mala ovu. od 1dc picham fraxiparine 0,4-prvy krat. dakujem za kazdy nazor

lavinis
5. dec 2016

@kajabartal no to vyzera slubne

kajabartal
5. dec 2016

😇 dufam, ze tam je, aj ked sa bojim, lebo sme sa mali od 1dc zacat liecit lebo zistili mikoplasmy a ureaplasmy. atb uz mame doma, len lekar kazal cakat kym pride ms