Je to len duch na teste?
Ahojte mam na Vás takú menšiu otázku, s manželom by sme chceli strašne bábätko, a kedže už mi 4 dni mešká mrcha a mám pocit ako by som ju mala dostať aj prsia mam naliate a bolia ma tak som si robila dva testy jeden pred včerom a druhý dnes a obi dva vyšli divne,sú tam jemnučké čiarky, mohli by ste mi povedať či tam aj vy niečo vidíte alebo je to len duch ?? ☹ 😒 😀 🙂
a ty si kolko dpo ? kedy si mala dostat ms..? noo mne hned zbadal tu cystu 5cm a tam aj pocitujem pobolievanie...., tehu je v maternici ale este tam vela vidno nebolo ,sloznicu mam vysoko 14mm co je na tehu v 4tt ze super...,ale to hcg mam 407 ze je trosku nizsie tiez neviem
ale presne ako ti povedala dr je to skoro a vsetko moze odist zmeskjucou ms ...aj to sa stava
ale mali by sme mysliet pozitivne ..
@happymia dnes som 51DC neviem DPO neviem presne ovulku asi 27DC, mne nic nepovedal ani o sliznici ani nic nekomentoval len ze zatiaľ tehotnost tam nevidí, ze mi vezmú krv zatiaľ a sono neskôr... No a tebe vyšiel riadne pozitívny test? Lebo mne este k tomu pozitívnemu kúsok chýbalo tak sa ukludnujem tym ze preto to mam takto...
Takze dievcata, je to iste, ze sa nieco deje. V piatok som bola u Dr, povedal, ze podľa neho som tehu, ze si mysli, ze sa mozem začať tesit. Zobral mi krv a povedal, ze mi dnes zavolá ak nie som.. Nevolal 🙂 a v piatok (28dc) na sone videl bodku ktorá by mohla byt babo., a potom dodal, ze alebo táto druha bodka by to mohla byt 😂 Tak o dva týždne uvidime 🙂
😇 dufam, ze tam je, aj ked sa bojim, lebo sme sa mali od 1dc zacat liecit lebo zistili mikoplasmy a ureaplasmy. atb uz mame doma, len lekar kazal cakat kym pride ms

Tak moj duch vcera pridal na farbe, este hodku a som u doktora ja sa tak bojím uz po tolkom čakaní, zeny držte palce 👍