Je to len duch na teste?
Ahojte mam na Vás takú menšiu otázku, s manželom by sme chceli strašne bábätko, a kedže už mi 4 dni mešká mrcha a mám pocit ako by som ju mala dostať aj prsia mam naliate a bolia ma tak som si robila dva testy jeden pred včerom a druhý dnes a obi dva vyšli divne,sú tam jemnučké čiarky, mohli by ste mi povedať či tam aj vy niečo vidíte alebo je to len duch ?? ☹ 😒 😀 🙂
Bola som u doktora a predpisal mi duphaston tak uvidime ci pomoze. Mate niekto skusenosti? ☺
@alex186
Vyzera to sľubne no este je velmi skoro testovať.pockaj dva dni a uvidia
@romanka93 dúfam že už áno.... Teraz keď je suchý tak tam skoro nič nevidno... Je to normálne
@zuzanittka1405 u mna to bolo skor opacne..ked uschol tak to bolo vidno viac..skus urobit este zajtra hned rano a uvidis
@romanka93 šak samozrejme že aj zajtra ráno skúsim...preto sa ešte netuším že už sa nám konečne pošťastilo
@zuzanittka1405 prepac ked som priblizila vidim na nom hcg. Ciarka tam je drzim palce🙂
@miriamn76 nie to je tehu test citlivosť 25 a včera mi mala prísť ms a nepociťujem žiaden náznak ms
@miriamn76 ďakujem dúfam že bude silnejšia a silnejšia... Bola by som šťastný keby to už konečne po dvoch rokoch vyšlo 😊😢
@zuzanittka1405 ja som raz mala taký test a nebolo z toho nič. Pevne držím palce aby ti to vyšlo. Kúp. Citlivosť 10
@veronika1603 ďakujem veľmi pekne... Ja len dúfam že už to vide... Uvidím čo bude... Musím kúpiť ten s citlivosťou 10

@nikca1234 na 5DPO nemozes cakat ziadneho ducha na teste... Rob najskor na 9-10DPO