Je to len duch na teste?
Ahojte mam na Vás takú menšiu otázku, s manželom by sme chceli strašne bábätko, a kedže už mi 4 dni mešká mrcha a mám pocit ako by som ju mala dostať aj prsia mam naliate a bolia ma tak som si robila dva testy jeden pred včerom a druhý dnes a obi dva vyšli divne,sú tam jemnučké čiarky, mohli by ste mi povedať či tam aj vy niečo vidíte alebo je to len duch ?? ☹ 😒 😀 🙂
@veronika1603 cez tri roky a z toho jedno mimomaternice 😭ale už konečne sa usmialo šťastie 🍀 na nás
@zuzanittka1405 my len rok.... A bolo to už dlho premna... Už bude mať 2 roky tak viem aký je to pocit. Držím palce
@veronika1603 mala ma šesť to mam s ex a jeho vôbec nepozná.. Berie tatino môjho už manžela a stále sa pýta kedy budem mať bračeka.. Tak sa jej splnil sen bude mať 🎁 pod 🎄 aj ona
@veronika1603 mala ma šesť to mam s ex a jeho vôbec nepozná.. Berie tatino môjho už manžela a stále sa pýta kedy budem mať bračeka.. Tak sa jej splnil sen bude mať 🎁 pod 🎄 aj ona
@veronika1603 ďakujeme☺ zatial všetko v poriadku okrem prechladnutia a dr mi nechce nič dať...od 6tt som na pn skrz namahy v robote som začala špiniť
@veronika1603 ved práve...dieťa nestojí za to...robotu nájdem alr drobčeka ee 👶🍼👣

@martinecka13 gratulujem