Je to len duch na teste?
Ahojte mam na Vás takú menšiu otázku, s manželom by sme chceli strašne bábätko, a kedže už mi 4 dni mešká mrcha a mám pocit ako by som ju mala dostať aj prsia mam naliate a bolia ma tak som si robila dva testy jeden pred včerom a druhý dnes a obi dva vyšli divne,sú tam jemnučké čiarky, mohli by ste mi povedať či tam aj vy niečo vidíte alebo je to len duch ?? ☹ 😒 😀 🙂

@lubka2222 spustil sa menzes úplne? Niekdy sa stáva že na začiatku ešte žena dostane ale málokedy sa to stane... Hcg stúpa každý druhý deň tak skus ešte zajtra... Možno sa aj niečo crtalo a babo sa neudržal.
@veronika1603 či úplne to neviem uvidím teda tie ďalšie dni aj test vyskúšam lebo dnes je čiarka málinko viditelnejsia, vôbec ju netreba hľadať je viditeľná voľným okom
@lubka2222 snáď to vyjde držím palce. Napíš pootm
@lubka2222 ako pokračuješ?
@veronika1603 ahoj, na teste sa okamzite objaví druhá čiarka, ale menštruácia bola normálna. Čítala som recenzie na test a bolo tam že vôbec neukázal keď boli tehotné a tie čo neboli ukazoval pozitívny výsledok. Tak teda neviem.
@enci158 to nebudu halucinacie🙂ale zacinajuca ciarka,vyskusaj urobit dalsi testik o dva dni ci ciarka silnie,drzim palce!!!
@patka182 prepáč ale fakt nič nevidím a to mam okuoanych testov milion
@eliska1986 ako si dopadla?
@veronika1603 ako to myslis?
@eliska1986 som mylsela ze to ty si pridávala fotku testu. Ale to si ty odpovedala. Som sa pomýlila... Myslela som
@enci158
@veronika1603 v pohode🙂
@veronika1603 nic... dosli kramy 😔

@veronika1603 dnes som teraz skúšala testnut lebo ráno mi začala akože ms skôr o 4 dni, ale test stále ukazuje druhú čiarku podľa mňa je málinko viditeľnejšie ako tá na foto. No neviem čo teraz