Je to len duch na teste?
Ahojte mam na Vás takú menšiu otázku, s manželom by sme chceli strašne bábätko, a kedže už mi 4 dni mešká mrcha a mám pocit ako by som ju mala dostať aj prsia mam naliate a bolia ma tak som si robila dva testy jeden pred včerom a druhý dnes a obi dva vyšli divne,sú tam jemnučké čiarky, mohli by ste mi povedať či tam aj vy niečo vidíte alebo je to len duch ?? ☹ 😒 😀 🙂

@niky1141997 aj ja tam niečo vidím
@veronika1603 no ako?
@katarinkapetrik no ako?
@veronika1603 dobre môj duch ma uz 6 rokov :D a druhy 3 🤣
@katarinkapetrik zlw som označila 🤣🤣🤣
@niky1141997 no akom
@veronika1603 Ešte čakám do MS.Ak nepríde spravím znovu.Dám vedieť🥰Ďakujem za názor
@niky1141997 ahoj, mohla by si dat potom vedieť ako to dopadlo som v podobnej situácii
@niky1141997 keby si tehotná v koľkom by si bola týždni teraz? Čítala som tu na koni vraj niektorým babam ukázal až v 6-8tt niektorým až v 3mesiaci a dokonca som čítala vraj niektorym vôbec neukázal lebo nemali to pH moču také aké má byť proste sa im to hcg uvolnovalo len do krvy... Osobne poznám taky prípad 💁♀️... Ja mam aj nejaké tie príznaky stále grgam 🤭a som unavená, do tváre som sa zmenila a točí sa mi hlava... Vždy pred MS som mávala strašne bolestivé prsníky bola som nervózna na každého, bolelo ma podbrusko aj kríze a BT bola 36,2.... Tak neviem niekde v kútiku duše mam nádej že to vyšlo treba len čakať 🤷♀️
@viikkki Pfuuu...no vyšlo mi v tehu kalkulacke podľa poslednej MS že 3 tyzden a 6den😐 no hádam by mi to už na teste svietilo s viditeľnými // 😂 to som vážne nevedela že to môže niekomu až v 6-8tt ukázať na teste.Mňa stále tie prsia bolia😏zatiaľ nič iné.Tak uvidíme.Keď to nepríde do konca týždňa tak sa objednám na gyndu.
@niky1141997 držím ti palce, ja som už fakt v riadnom strese neviem co si mam o tom myslieť ☹️
@niky1141997 jeej ved tam máš ducha 🥰❤️🍀
@niky1141997 aký to je test?
@viikkki One step z aliexpressu😂ale niekde som tu našla na konikovi že to su neni dobre testy.Tak neviem
@niky1141997 ja by som určite zopakovala podľa mňa budeš tehu 🤗
@viikkki Ja už jedného čerta doma mám😂😂Má 3 rôčky aj 8mesiacov.🙏💋je to zlatíčko.Neviem si to trošku predstaviť s druhým aj.Ale to možno teraz tak hovorím.Ak by to tak naozaj bolo a čakali by sme tak budem rada🥰
@niky1141997 my sa snažíme teraz mi mešká 5ty deň robila som pred 5 dňami test a biely tak skúsim testnut vo štvrtok 🤷♀️
@viikkki Som zvedava💋🙏držím palce
@viikkki Ahoj.No tak skusala som dalsi a to podla mna nič neznamená lebo tá čiarka je taká istá.Spodný je z dnes rána🙃😏😏
@niky1141997 aha tak asi nie 😅
@viikkki Zlé sú tie testy.Počkám ešte do víkendu či mi príde MS a keď nič v pondelok volám na gynekológiu.A ty ako?🙏🙏😊
@niky1141997 no mne dneska mešká 6ty deň mam aj príznaky objednám testy a keď prídu testnem 🙂potom dám vedieť ❤️

@niky1141997 počkala by som na štvrtok. Hcg stúpa kazdy druhy den... I kwd viem ze nevieš vydržať 😀