Je to len duch na teste?
Ahojte mam na Vás takú menšiu otázku, s manželom by sme chceli strašne bábätko, a kedže už mi 4 dni mešká mrcha a mám pocit ako by som ju mala dostať aj prsia mam naliate a bolia ma tak som si robila dva testy jeden pred včerom a druhý dnes a obi dva vyšli divne,sú tam jemnučké čiarky, mohli by ste mi povedať či tam aj vy niečo vidíte alebo je to len duch ?? ☹ 😒 😀 🙂

@zuzanaa2010 toto by som brala ako pozitivny.ja dosť jasne vidím😁
@veronika1603 no ja tiez ale bol to vcera vecer a dnes rano iny test biely jak jarny sneh🤣🙈
@zuzanaa2010 ešte počkaj pár dní...aspon2 dní a urob znova test.robila si ráno tú istú značku testu?nepila si veľa predtým?
@veronika1603 -robila som si este 2 aj tu istu znacku aj iny,ale iba taky naznak druheho pruzku..len som myslela ked vyjde takto test ze je to tam..
@veronika1603 pozri dnes🙈🤷♀️nerozumiem
@zuzanaa2010 to vyzerá akoby sa neujalo. Niečo sa dialo a nič z toho asi.inak by test pekne tmavol
@veronika1603 sak to..netusim..pri tom mojom cykle podla mna ani to telo nevie co robit🤣ovulacne testy mam stale rovnake uz 8 dni..pritom nikdy sa tak dlho dve tmave ciarky nedrzia..tazko povedat..musim cakat na ms..ale vobec necitim ze by mala prist
Ahojte, chcem sa vás spýtať či tu niečo vidíte?
@zuzana221122 ja vidim. Ak to je pepino tak gratulujem a ak vyskusas iny test bude ciarka uz ozajstna...
@zuzsat áno pepino, zatiaľ mi ale nemeskaju, počkám ešte 2 dní na deň ms a testnem znovu ,ale prsia mám ako dva balkóny,ale pekné pevné balóny 🤩🤩🤩🤗
@zuzana221122 pepino za mna ako posledny ukaze tehu.takze ina znacka by ta isto utvrdila uz teraz 😉
Takže nič, krámy prišli presne načas 😟
@zuzana221122 no odpadnem. Este som sa nestretla zeby pepino duchoval 😱
@domcuskam drzim palčeky,vidim ciaročku,nieco sa tam ryuje😊
Dakujem pekne 🙂 aj mne sa zdá
Pozrite žienky, my sa snažíme s priateľom o bábätko vyše roka. Posledný polrok každý jeden mesiac takto... Každý jeden test - hociaká značka.. Teraz som 10 DPO a na 100% si myslím, že tehotná nie som, aj keď testy ukazujú stále ducha. Som z toho smutná, keď príde mrška mesiac čo mesiac 😔 ale nie zúfalá 😉.. raz sa nám určite podarí mať spolu bábätko 🙂 držím vám každej jednej palce, nech každý jeden dušik sa premení na poriadne koľajnice a hlavne nech máte krásne a zdravé bábätká 😘😘😘
@zuzanaulicna toto je podla mňa pekný duch.je z toho niečo?
@veronika1603 nie, vôbec nič... každý mesiac mám pozitívne testy, dokonca sú aj výraznejší duchovia a nikdy nič....
@zuzanaulicna takéto čiarky po uschnúť robí veľmi veľa testov. Zial
Preto som prestala testovať pred termínom ms
@sense no mne ich vidno aj keď sú čerstvo urobené... Nie až po uschnutí... Samozrejme, veď v takomto prípade, keď je na testoch stále duch, tak sa neoplatí testovať... Ja som len chcela poukázať na to, že nie každý duch môže znamenať tehotenstvo. Pretože ak sa tu niekto stále snaží o bábätko a aj takýto slabý náznak tehotenstva na teste bude mať, tak to sklamanie, keď príde ms je dooosť veľké... Čiže áno súhlasím s tým, že testovať sa má až tesne pred, v deň očakávanej alebo už meškajúcej menštruácie.
@zuzanaulicna presne tieto tiene na testoch, asi to robia výrobcovia naschvál...

Prosim vidite nieco?