Je to len duch na teste?
Ahojte mam na Vás takú menšiu otázku, s manželom by sme chceli strašne bábätko, a kedže už mi 4 dni mešká mrcha a mám pocit ako by som ju mala dostať aj prsia mam naliate a bolia ma tak som si robila dva testy jeden pred včerom a druhý dnes a obi dva vyšli divne,sú tam jemnučké čiarky, mohli by ste mi povedať či tam aj vy niečo vidíte alebo je to len duch ?? ☹ 😒 😀 🙂

@zuzanaa2010 ďakujem 😊
@babyangel kadzy druhý deň by mali byť o dosť silnejšie.medzi tretím a štvrtým je koľko dní rozdiel?
@veronika1603 treti je robeny 21.4., stvrty 22.4., Dnes (25.4.) uz mam taketo ciarky (foto), ale stale to nie je uplne tmave. V sobotu som bola na pohotovosti kvoli slabuckemu krvacaniu, vraj spontanny potrat, no ciarka od soboty stmavla a moja doktorka mi vravela, ze bud som stale tehotna alebo mmt :/ som zvedava ako to dopadne vsetko :/
@babyangel držím palce 🤞🙏
@zuzana221122
@niki353 dakujem vam dievcata krasne 🙂
@babyangel držím palce šetří sa a modlí.snad to dobre dopadne
@veronika1603 dakujem 🙂
@zuzana221122 tiez ho vidim a moze...aj ja som mala na 10dpo dusika ktoreho nik nevidel iba ja... Na 14 dc bola.uz ciarka
@zuzana221122 tiez ho vidim 🙂 skús testovať o dva-tri dni. Na prechádzajúcej strane nájdeš fotku aj môjho testíku.Je podobny a tiež to bol iba duch, ale je z toho bábätko 🤗najlepšie viditeľná čiarka mi vyšla 1 deň pred MS.Ak si chceš byt 100 percent istá,kúp si clearblue digi test.
@niki353 ďakujem za radu a gratulujem ❤️ no počkám teda ešte 2 dni. Aj keď mám pocit,že dostanem asi každý chvíľu... 🤷🏼♀️ Brucho ma bolí ,prsia naliate ,typické pms. Uvidíme 🤞🙏
@zuzana221122 pms a začiatok tehotenstva sú tie isté príznaky. Bolesť prsníkov, bolesti podbruška, pocit že každú chvíľu dôjde ms. Držím palce, vyzerá to veľmi nádejne
@magic08 ďakujem
Budem Vás všetky informovať o výsledku 😘🤞
@zuzana221122 ak si chceš byť istá výsledkom tak si určite kúp inú značku,tieto zelené(pepino, maybebaby alebo adiel)robia falošné čiary,ešte oveľa silnejšie ako máš ty.
@zuzana221122 dakujem pekne 🙂 z toto si nič nerob,mala som rovnaké príznaky.Silne bolesti podbruska presne ako pred ms a bolesti prsníkov .Odporucam buď ten test clearblue alebo mama test.Drzim palčeky 🤞😉
Takže dievčatá, kolegyne... Nič z toho
Zase
Akurát sa mi spúšťajú krámy 🥺
@zuzana221122 to ma mrzí :( snáď to víde ten další mesiac 🤞🍀
Bohatstvo co je toto za rok. .. toto som este nezazila... Nevzdavaj sa... Dalsi mesiac budu kolajnice
Nevzdávam 🤞
Len do toho mám za sebou takú noc že až 🤦🏼♀️
Asi v živote som nemala také bolesti ako dnes. Také krámy som dostala. Len som sa vrtela celú noc na wc... Ako sa hovorí - vrchom,spodkom 🤦🏼♀️
Toto som v živote nemala, takéto bolesti
@martinka0805 toto je krasna ciarka.ziaden duch.... Urcite si tehotna
@martinka0805 keby bol duch tazko by sa hovorilo kedze aj mamatesty duchuju.ale v tvojom pripade je to ine.krasne pozitivny test
@zuzsat Ďakujem za Váš názor a v podstate moje uistenie. 😊
Ahojte, dnes som si skusila robit poobede len tak test, bo sme s priatelom trafili ovulku a mali sme dlhsie pauzu po zdravotnych problemoch, reku ze aj tak tam isto nic nevyjde (gyn mi povedal ze pri mojich nepriechodnych vajcovodoch - jeden uplne, druhy viac ako zpolovice mam minimalnu sancu) a hned po minute vyskocil takyto duch... Neviem, vidite ho tam aj vy? Ci mi preskocilo? 🙉 Ale som len 10dpo, no pri malej som tiez ciarkovala uz na 10dpo 😅

@niki353 ja tiez vidim👍🤞