icon

Je to len duch na teste?

katarinkapetrik
23. feb 2014

Ahojte mam na Vás takú menšiu otázku, s manželom by sme chceli strašne bábätko, a kedže už mi 4 dni mešká mrcha a mám pocit ako by som ju mala dostať aj prsia mam naliate a bolia ma tak som si robila dva testy jeden pred včerom a druhý dnes a obi dva vyšli divne,sú tam jemnučké čiarky, mohli by ste mi povedať či tam aj vy niečo vidíte alebo je to len duch ?? ☹ 😒 😀 🙂

Je to len duch na teste?Je to len duch na teste?
zuzka0405
20. mar 2014

@kristinka28 No pri prvom tehu áno mala som,no nebolo by ma vtedy ani len napadli,že som tehu ani test som nerobila až na preventívke mi dr oznámila. Teraz druhé sme chceli podarilo sa hneď na prvý krát a to som bola nedočkava už od 6dpo som si robila testy - už boli duchovia ktorí silneli postupne. Ale tak ako píše karmela zašla by som k dr a povedala čo a ako predsa môže Ti zobrať krv aj ta pozrieť. Mrchu máš ako klasickú?

kristinka28
20. mar 2014

@zuzka0405 ano mam klasicku mrchu no teraz je tiez taka normalna dnes som robila este 2 testiky jeden nic,a ten druhy spet dusik,ale ne az taky silny okom sa vidi,,,,,uz nebudem nic kupovat je to zbytocne ,ale ku doktorovy sa urcite objednam,,,,dakujem vam baby 🙂

kristinka28
20. mar 2014

@karmela urcite pojdem sa objednat len ak si spomnies kolko som tu dala fotiek a stale len duchovia mozno je to cysta ☹ ,,,dakujem ti

zuzka0405
20. mar 2014

@kristinka28 Áno to bude najlepšie on ti bude najlepšie vedieť povedať, s tými testami je tiež pravda človek kupuje a potom sa niekedy za hlavu.chytá koľko peňazí do toho dal (viem podľa seba) ďakovať nemáš za čo to je to najmenej čo tu.pre teba môžme.

kristinka28
20. mar 2014

@zuzka0405 hej len tie duchy tomu nerozumiem preco su ak nesom tehu ☹

zuzka0405
21. mar 2014

@kristinka28 Tomu nerozumiem ani ja...testy by mali byť negatívne, alebo pozitívne...nie takto...veď to je o nervy.

kristinka28
21. mar 2014

@zuzka0405 vies a ako na nervy 😀 ,,ale ak babo ma prist pride ,,,ale to cakanje je na nervy naozaj,,

zuzka0405
21. mar 2014

@kristinka28 To ti verím, áno príde keď ma, len keby aspoň tie testy boli spoľahlivé...v dnešnej dobe sa už nedá ani na to spoliehat :-/

kristinka28
21. mar 2014

@zuzka0405 tak to mas pravdu

zuzka0405
21. mar 2014

@kristinka28 Ideš potom po skončení k dr?

kristinka28
21. mar 2014

@zuzka0405 to si este dlho pockam objednana 27.5. 😠

zmuzmu
28. mar 2015

Zienky, co myslite, je tam nieco? Test som si robila dnes rano, na 5. den meskania menstruacie. Resp nemeska mi , ale je velmi slaba, len hnedy vytok. Kedy sa objednat ku gynekologovi? Dakujem

l3yla
28. mar 2015

@zmuzmu Skús testnúť za pár dní. 🙂 Ale ja tam vidím // 😵

lavinis
28. mar 2015

@zmuzmu na piaty den meškania je pomerne slabá, ale skús o dva dni

zmuzmu
1. apr 2015

@lavinis tak dnes som si robila opat a zas takato slabaciarka naRapiclear teste. Tak som svihala do lekarne, kupila digitalny clear blue a ukazal pizitivny vysledok, 1-2 ryzdne od pocatia. Tak neviem, co si mamo tom mysliet....

lavinis
1. apr 2015

@zmuzmu no, že zrejme budeš mamina 🙂 mohla si mať ovulku neskôr a preto je slabá,

asi testovať zas o 2 dni a potom k doktorovi na krv 🙂

denuss
1. apr 2015

@zmuzmu ja som tiez mala slabunku ms a som tehotna,ale na 5.den som mala uz kolajnicky...ale niektorym zenam stupa hormon pomalsie, no stupat by mal..ja by som k dr. este nesla, pockaj ako sa to vyvinie,aj tak to neovplyvnis...ak je vsetko v poriadku, tak o par dni uz musi ciarka stmavnut a vytok prestat, ak nie, rozbehne sa ms...drzim palce, nech je vsetko v poriadku

viki186
1. apr 2015

baby prosim vas poradte mi, moze byt tehotensky test pozitvny ked som 2 tyzdne po menzese,??

bumibo
1. apr 2015

Babenky vidíte tam tu druhu ciarocku?

bumibo
1. apr 2015

A inak mam 2dni do menzesu este..

denuss
2. apr 2015

@bumibo anoo, je pekne vidiet 🙂

denuss
2. apr 2015

@viki186 ak si mala ovulku cez ms, moze byt 🙂

dominikakukova
2. apr 2015

Ahojte, vidíte tam niečo alebo mám zase raz halucinácie? 🙂

dominikakukova
2. apr 2015
ali08
2. apr 2015

Ja tam vidím.držím palceky

zmuzmu
2. apr 2015

@dominikakukova aj ja vidim 🙂 drzte sa 🙂

dominikakukova
2. apr 2015

Ďakujem 🙂 dlho sa nám s priatelom nedarí, tak uz skusame vsetko mozne..skusili sme cez mrchu...dnes je to 12 dni od styku..a na teste duch..tak neviem ci je to vobec mozne.

bumibo
2. apr 2015

A test dnes..opäť také nejasné čudo..no neviem..

viki186
2. apr 2015

@bumibo ale su tam dve to je vidiet

denuss
2. apr 2015

@bumibo ked je este hormon tak nizky, oplati sa testovat kazdy druhy den,aby bol vidiet rozdiel...ale vyzera to fajn podla mna 🙂