Je to len duch na teste?
Ahojte mam na Vás takú menšiu otázku, s manželom by sme chceli strašne bábätko, a kedže už mi 4 dni mešká mrcha a mám pocit ako by som ju mala dostať aj prsia mam naliate a bolia ma tak som si robila dva testy jeden pred včerom a druhý dnes a obi dva vyšli divne,sú tam jemnučké čiarky, mohli by ste mi povedať či tam aj vy niečo vidíte alebo je to len duch ?? ☹ 😒 😀 🙂

@tomasko27 testnem v den MS....teda,ked dovtedy nepride,lebo mam take predmenstruacne jemne krce v podbrusku....aj ked tie krce su mozno prave zahniezdovanim,no som pesimista po tolkych zlych skusenostiach.....nadej zomiera posledna😉....ty sa drz,nech vsetko dobre prebieha az do konca😉...
@lucyyjja Mna ked sa to spojilo dokopy tak bolelo brucho ako na MS a to sme boli na dovolenke a ja mala pocit ze kazdu chvilu pride ms ale este som ju nemala mat ale som myslela ze tak nieco sa stalo a pride skor.Este na dovolenke som si robila test a 8 dni pred ms som mala na teste ducha ale videla som ho len ja a 4 dni pred ms som mala tak uz celkom jasnu druhu /.Ako sa blizil den ms ma bolelo brucho ale uz v ten den ked mala prist ma prestalo.A uz neprisla 🙂
@lucyyjja je je 🙂
Dievcata dakujem vam za podporu....dobre sa to cita....dnes mala prist,no neprisla,ale to,ze ciarka bola dnes slabsia....sama som zvedava,co som ja za pripad....
Ahojte baby stalo sa niektorej z vas ze vam jeden den test ukazal slabucku ciarku a druhy den nie? Meska mi mrcha uz 8 dni citim sa uz treti den ako by som mala dostat a stale nic :/
Ja tam vidim pekne druhu ciarku 🙂)))
@tomasko27 aj by som dala,ale nevedela som to odfotit,tak,aby to bolo vidiet aj na fotke....zajtra zasa skusim a uvidim,ci nieco uvidim.....to telo si robi,co chce,dnes podvecer ma asi hodinu pobolievala maternica,ako ked mi zacinaju a potom to prestalo a zatial nic....
Zajtra dam vediet😉
@zuzanka792 no ja nemam zatial az taky rozdiel,ale po troch dnoch mi ciarka zoslabla.....takze sim v ocakavani,co sa bude diat....drzim palec.....ked mne bude meskat tyzden,pojdem dokimu...aj ty skus dokiho.....budes vediet naisto....
@lucyyjja uvidim co zajtrajsi ranny test. Ak by som ju znova videla tak pojdem k doktorke. Drzim palce aj tebe nech su jasne //
@lucyyjja je to jednoznacne. nemusis sa podla mna nejako zvlast kontrolovat, ja si myslim ze cakas babenko 🙂 ja som mala este slabsieho dusika, tiez som nevydrzala a testovala snad druhy den meskania (lebo som mala cyklus na hodinu presny tak som si viac menej bola ista, plus ine nasvedcujuce okolnosti)
@zuzanka792 no co ako?bola si u dokiho?vsetko v poriadku dufam a doma mas dokaz na fotke😉

@lucyyjja ja ju vidim 🙂