icon

Je to len duch na teste?

katarinkapetrik
23. feb 2014

Ahojte mam na Vás takú menšiu otázku, s manželom by sme chceli strašne bábätko, a kedže už mi 4 dni mešká mrcha a mám pocit ako by som ju mala dostať aj prsia mam naliate a bolia ma tak som si robila dva testy jeden pred včerom a druhý dnes a obi dva vyšli divne,sú tam jemnučké čiarky, mohli by ste mi povedať či tam aj vy niečo vidíte alebo je to len duch ?? ☹ 😒 😀 🙂

Je to len duch na teste?Je to len duch na teste?
bumibo
23. feb 2016

@lucyyjja ja ju vidim 🙂

tomasko27
23. feb 2016

@lucyyjja Vidno druhu / a kolko dni do MS?

lucyyjja
23. feb 2016

@tomasko27
Bumibo
Baby 2dni do MS mozno tri,sem tam to skace o den....25.2.mam dostat.....
Toto je asi najviditelnejsi duch,akeho som mala,alebo tie predtym som si namyslala😉....toto budu najdlhsie dva dni....

tomasko27
23. feb 2016

@lucyyjja Ja som takuto druhu ciarku mala asi tak 5 dni pred MS ale to je individualne.V den MS som mala jasnu druhu ciarku.Skus zajtra alebo az ked by mala dojst MS.Vide to uvidis ani my sme to necakali a kukni v akom som tyzdni.

lucyyjja
23. feb 2016

@tomasko27 testnem v den MS....teda,ked dovtedy nepride,lebo mam take predmenstruacne jemne krce v podbrusku....aj ked tie krce su mozno prave zahniezdovanim,no som pesimista po tolkych zlych skusenostiach.....nadej zomiera posledna😉....ty sa drz,nech vsetko dobre prebieha az do konca😉...

tomasko27
23. feb 2016

@lucyyjja Mna ked sa to spojilo dokopy tak bolelo brucho ako na MS a to sme boli na dovolenke a ja mala pocit ze kazdu chvilu pride ms ale este som ju nemala mat ale som myslela ze tak nieco sa stalo a pride skor.Este na dovolenke som si robila test a 8 dni pred ms som mala na teste ducha ale videla som ho len ja a 4 dni pred ms som mala tak uz celkom jasnu druhu /.Ako sa blizil den ms ma bolelo brucho ale uz v ten den ked mala prist ma prestalo.A uz neprisla 🙂

luna90
23. feb 2016

@lucyyjja ja tam tiež vidím ducha ☺

lucyyjja
23. feb 2016

@tomasko27
@luna90
Dievcata,ked zajtra bude ciarka silnejsia,dam vediet....ked nebude,dam tiez vediet......tak velmi tuzim uverit tomu,ze ta ciarka je mala sosovicka😉....

lucyyjja
24. feb 2016

Zajtra ma prist a dnes trosku silnejsia ciarka....je silnejsia,alebo si to namyslam?.....

tomasko27
24. feb 2016

@lucyyjja Je to taaaam.Uz len aby to bolo dobre zahniezdnene a zajtra ms nedosla.

lucyyjja
24. feb 2016

@tomasko27 v to dufam....jaaaj,to bude cakanie zajtra.....ale uz ked silnie ,tak dufam,ze bude aj hniezdit uspesne😉....
Dievcata dakujem za podporu....😉

luna90
25. feb 2016

@lucyyjja je to bejby, uvidíš za osem mesiacov jo budeš držať v náručí ☺ držím palce! 😊

snehulienka155
25. feb 2016
Používateľ snehulienka155 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od snehulienka155.

@lucyyjja je je 🙂

tomasko27
25. feb 2016

@lucyyjja ahoj no ako?

lucyyjja
25. feb 2016

@tomasko27 no neviem,co si mysliet...dnes ciarka ovela slabsia.....ale je tam...,nechapem,bud sa neuchytilo dostatocne a dostanem za par dni,alebo zasa mimomaternicove.....ked do tyzdna nedostanem,pojdem k dokimu....

lucyyjja
25. feb 2016

Dievcata dakujem vam za podporu....dobre sa to cita....dnes mala prist,no neprisla,ale to,ze ciarka bola dnes slabsia....sama som zvedava,co som ja za pripad....

zuzanka792
25. feb 2016

Ahojte baby stalo sa niektorej z vas ze vam jeden den test ukazal slabucku ciarku a druhy den nie? Meska mi mrcha uz 8 dni citim sa uz treti den ako by som mala dostat a stale nic :/

cica120
25. feb 2016

Ja tam vidim pekne druhu ciarku 🙂)))

tomasko27
25. feb 2016

@lucyyjja Daj fotku dnesneho.

lucyyjja
25. feb 2016

@tomasko27 aj by som dala,ale nevedela som to odfotit,tak,aby to bolo vidiet aj na fotke....zajtra zasa skusim a uvidim,ci nieco uvidim.....to telo si robi,co chce,dnes podvecer ma asi hodinu pobolievala maternica,ako ked mi zacinaju a potom to prestalo a zatial nic....
Zajtra dam vediet😉

lucyyjja
25. feb 2016

@zuzanka792 no ja nemam zatial az taky rozdiel,ale po troch dnoch mi ciarka zoslabla.....takze sim v ocakavani,co sa bude diat....drzim palec.....ked mne bude meskat tyzden,pojdem dokimu...aj ty skus dokiho.....budes vediet naisto....

zuzanka792
25. feb 2016

@lucyyjja uvidim co zajtrajsi ranny test. Ak by som ju znova videla tak pojdem k doktorke. Drzim palce aj tebe nech su jasne //

lucyyjja
26. feb 2016

Ahojte,ja dnes prvy den meskania takto....dufam bude tmavnut

tomasko27
26. feb 2016

@lucyyjja Ahoj no to uz vies co znamena zee?

lucyyjja
26. feb 2016

@tomasko27 duuuuuufam.😀som v praci a nedokazem mysliet😉a samozrejme sa kontrolujem na wcku,jak sibnuta....

luciaalex
26. feb 2016

@lucyyjja je to jednoznacne. nemusis sa podla mna nejako zvlast kontrolovat, ja si myslim ze cakas babenko 🙂 ja som mala este slabsieho dusika, tiez som nevydrzala a testovala snad druhy den meskania (lebo som mala cyklus na hodinu presny tak som si viac menej bola ista, plus ine nasvedcujuce okolnosti)

tomasko27
26. feb 2016

@lucyyjja A este ceeeeele tehotenstvo sa budes wcku kontrolovat 🙂.Viem o com hovorim 🙂

lucyyjja
26. feb 2016

@tomasko27 v tichosti sa s mazelikom tesime,ale jym neuvidim fazulku na uz,tak neuverim....ty to mas za par,ako sa hovori😉....tak drzim palec....😉

tomasko27
26. feb 2016

@lucyyjja Dakujeem.No mi pripominas moj zaciatok,som si hovorila ze nech uz je 10tt potom 15tt potom zase uz keby bol 20tt potom nech uz su vianoce a ono to postupne ide ani sa nenazdas a budete v polovicke

lucyyjja
27. feb 2016

@zuzanka792 no co ako?bola si u dokiho?vsetko v poriadku dufam a doma mas dokaz na fotke😉