Je to len duch na teste?
Ahojte mam na Vás takú menšiu otázku, s manželom by sme chceli strašne bábätko, a kedže už mi 4 dni mešká mrcha a mám pocit ako by som ju mala dostať aj prsia mam naliate a bolia ma tak som si robila dva testy jeden pred včerom a druhý dnes a obi dva vyšli divne,sú tam jemnučké čiarky, mohli by ste mi povedať či tam aj vy niečo vidíte alebo je to len duch ?? ☹ 😒 😀 🙂
pred testom som myslela..
lebo je to divne ze mi meskaju tak dlho a test mi ukazal / ciarku. alebo ktory test je najlepsi??ja som mala kazetovy pepino
@kotatko1232 aha, ved zato treba robit hned z prveho ranneho mocu, lebo je najkoncentrovanejsi. Pepino su vraj v pohode testy. Mama testy udajne dost duchuju. Hlavne nestriedaj znacky. Urob este zajtra s pepinom a ked nic, tak chod na gyndu
@andrejta no uz som dnes volala ku gynn a objednal ma na piatok ale povedal ze to sa este nebude dat vidiet iba ak mi zoberu krv ale aj tak som sa chystala na preventivku..
lebo je to divne ze mi meska uz od 3.5 a zatial ziaden aspon dusik na teste..
Ahojte, MA niekto skusenosti so slabulinkou (ale ruzovou) ciarkou, ktora sa ovjavila az po limite? Po 10 minutach nebola, ale po par hodinach ano- je to Len klam CI? Som 7dpo, v predoslych pripadoch uz 7 dpo bola vzdy ciarka do 10 minutoveho limitu. Viem, ze najlepsie par dni pockat a pretestovat, ale ak MA niekto skusenosti, rada si precitam, ako to dopadlo.
zienky neviem ci mi tu niekto poradi ale skusim, menzes mi meska 11 dni, ovulaciu som mala cca 15 den cyklu, co uz je odvtedy 25 dni, testy by podla mna uz mali ukazat jasne kolajnice, ale od piatku som si kazdy den robila test a na kazdom mini duch ktory nesilnie.... gynda ma teraz dva tyzdne dovolenku... stresujem , tretie babo by nam velmi narusilo plany.... prsia som.mala v case prichodu menzesu naliate teraz uz splasli, podbrusko a vajecniky stale bolia.... moze to byt aj cystou? nemate niektora skusenost?
@veronika1603 tak 100% to nikdy nie je, ale uz dva roky som mala cyklus 28-33 dni, ovu chodila max na 17 den... tento mesiac tiez vsetko naznačovalo tomu ze menzes pride, krcok bol makky otvoreny... jedine ze by som mala druhu ovulaciu v case prichodu menzesu... :/ ja viem ze tu nic nevyriesim, ze az u gyndy sa dozviem co sa deje... ale nervy mam neskutocne
@kubinca ano hcg stupa kazdy druhy den dvojnasobne....ale sanca tam je lebo ta ciarocka je ruzova
@veronika1603
@sibalka21 Ahojte, dnes som bola u gynekologicky, v maternici nic nie je, len volna tekutina, zajtra rano idem na prijem do nemocnice aby sa vylucilo mimomaternicove tehotenstvo, ak sa potvrdi asi ma caka operácia. ..:/
@leeenka26 v stredu a piatok som bola v nemocke, hcg pekne stupalo, este stale nevedeli v maternici nájsť dutinku, tak v stredu dalsia kontrola... pravdepodobne som mala ovulaciu cca 29. den cyklu, kedy som si myslela ze uz sa chce menzes spustit... takze zrada od tela, pritom som mala ovulaciu aj cca na 15 den cyklu...
@veronika1603 zatial to tak vypada, snad uz v stredu nieco uvidia, ja sa pomaly zmierujem s tym ze bude tretie babo....
@veronika1603 no bolo to trochu neplanovane, chceli sme tri deticky ale az tak za par rokov, ale tak nevadi, hlavne nech je vsetko v poriadku 🙂
@kubinca presne tak teste sa teraz mozno potom kedby ste chceli just by to neslo.clovek zvladne vsetko co si zaumieni....drzim pal e potom daj vediet

@andrejta nie asi okolo 11:40 rano som nemala test ale ked pozrem z ineho uhla tak som tam videla ducha alebo si uz iba namyslam..
a to by som ani kavu nemala pit vsak?