icon

Je to len duch na teste?

katarinkapetrik
23. feb 2014

Ahojte mam na Vás takú menšiu otázku, s manželom by sme chceli strašne bábätko, a kedže už mi 4 dni mešká mrcha a mám pocit ako by som ju mala dostať aj prsia mam naliate a bolia ma tak som si robila dva testy jeden pred včerom a druhý dnes a obi dva vyšli divne,sú tam jemnučké čiarky, mohli by ste mi povedať či tam aj vy niečo vidíte alebo je to len duch ?? ☹ 😒 😀 🙂

kotatko1232
9. máj 2016

@andrejta nie asi okolo 11:40 rano som nemala test ale ked pozrem z ineho uhla tak som tam videla ducha alebo si uz iba namyslam..
a to by som ani kavu nemala pit vsak?

andrejta
9. máj 2016

@kotatko1232 tak urob este zajtra hned rano. Preco by si nemala pit kavu?

kotatko1232
9. máj 2016

pred testom som myslela..
lebo je to divne ze mi meskaju tak dlho a test mi ukazal / ciarku. alebo ktory test je najlepsi??ja som mala kazetovy pepino

andrejta
9. máj 2016

@kotatko1232 aha, ved zato treba robit hned z prveho ranneho mocu, lebo je najkoncentrovanejsi. Pepino su vraj v pohode testy. Mama testy udajne dost duchuju. Hlavne nestriedaj znacky. Urob este zajtra s pepinom a ked nic, tak chod na gyndu

kotatko1232
9. máj 2016

@andrejta no uz som dnes volala ku gynn a objednal ma na piatok ale povedal ze to sa este nebude dat vidiet iba ak mi zoberu krv ale aj tak som sa chystala na preventivku..
lebo je to divne ze mi meska uz od 3.5 a zatial ziaden aspon dusik na teste..

bridgetfidget
13. máj 2016

Ahojte, MA niekto skusenosti so slabulinkou (ale ruzovou) ciarkou, ktora sa ovjavila az po limite? Po 10 minutach nebola, ale po par hodinach ano- je to Len klam CI? Som 7dpo, v predoslych pripadoch uz 7 dpo bola vzdy ciarka do 10 minutoveho limitu. Viem, ze najlepsie par dni pockat a pretestovat, ale ak MA niekto skusenosti, rada si precitam, ako to dopadlo.

jojka1312
15. máj 2016

Ahoj baby vidíte tam niečo alebo len mne sibe 😀

monika1791
15. máj 2016

@jojka1312 Ahoj.Nič nevidím..a kolký deň si po ovulke?

kubinca
26. jún 2016

zienky neviem ci mi tu niekto poradi ale skusim, menzes mi meska 11 dni, ovulaciu som mala cca 15 den cyklu, co uz je odvtedy 25 dni, testy by podla mna uz mali ukazat jasne kolajnice, ale od piatku som si kazdy den robila test a na kazdom mini duch ktory nesilnie.... gynda ma teraz dva tyzdne dovolenku... stresujem , tretie babo by nam velmi narusilo plany.... prsia som.mala v case prichodu menzesu naliate teraz uz splasli, podbrusko a vajecniky stale bolia.... moze to byt aj cystou? nemate niektora skusenost?

dadka0110
26. jún 2016

@kubinca nuz myslim si ze na teste by to uz bolo jasnejsie vidno....ale zas ked je tam duch tak neviem ...skus zajst k inemu gyn... 😒

simonezet
26. jún 2016

@kubinca na 11 den som ja uz mala poriadne dve ciarky. U teba nevidim ani naznak

veronika1603
26. jún 2016

@kubinca si si ista ze ovu nebola neskor???uplne ista?

kubinca
26. jún 2016

@veronika1603 tak 100% to nikdy nie je, ale uz dva roky som mala cyklus 28-33 dni, ovu chodila max na 17 den... tento mesiac tiez vsetko naznačovalo tomu ze menzes pride, krcok bol makky otvoreny... jedine ze by som mala druhu ovulaciu v case prichodu menzesu... :/ ja viem ze tu nic nevyriesim, ze az u gyndy sa dozviem co sa deje... ale nervy mam neskutocne

kubinca
26. jún 2016

@simonezet a keby som aj bola tehu od piatku by to malo zosilniet nie? pri predchadzajucich tehu som mala na 9 a 11 den uz viditelne ciarky...

simonezet
26. jún 2016

@kubinca presne

veronika1603
26. jún 2016

@kubinca ano hcg stupa kazdy druhy den dvojnasobne....ale sanca tam je lebo ta ciarocka je ruzova

leeenka26
26. jún 2016

@kubinca je tu este moznost ze si mala biochemicke tehu alebo sa ovulka opozdila. Obcas sa to stane aj pri hodinkovych cykloch. Ciarocky tam ale 100% su a su pekne vidiet.

kubinca
26. jún 2016

@leeenka26 no nic, zajtra ráno spravim dalsi test, a musim zistit kto mi zastupuje tu moju gyndu. .. ://

kubinca
26. jún 2016

@leeenka26
@veronika1603
@simonezet
@dadka0110
dakujem za odpovede zienky ;)

terry658
28. jún 2016

Kocky prvy pozitivny test na 55 DC. Kedze sme s manzelom boli spolu az ked mi meskal menzes,otehotnela som priblizne na 33DC. Teraz mam dojem ze vsetko je mozne :D

veronika1603
28. jún 2016

@kubinca no co robila si testik?

sibalka21
28. jún 2016

@kubinca ahoj, ano cysta ti moze spravit falosne pozitivny test.. A pokial vies kedy ste mali sex, a meska ti uz 11 dni mala by si na 100percent kolajnice...Kedze mas len slabulinkych dusikov ktori nesilneju tak tomoze byt aj cystou, no uvidis co ti povie lekar 🙂

kubinca
28. jún 2016

@veronika1603
@sibalka21 Ahojte, dnes som bola u gynekologicky, v maternici nic nie je, len volna tekutina, zajtra rano idem na prijem do nemocnice aby sa vylucilo mimomaternicove tehotenstvo, ak sa potvrdi asi ma caka operácia. ..:/

leeenka26
28. jún 2016

@kubinca :(( snad nie boze

kubinca
4. júl 2016

@leeenka26 v stredu a piatok som bola v nemocke, hcg pekne stupalo, este stale nevedeli v maternici nájsť dutinku, tak v stredu dalsia kontrola... pravdepodobne som mala ovulaciu cca 29. den cyklu, kedy som si myslela ze uz sa chce menzes spustit... takze zrada od tela, pritom som mala ovulaciu aj cca na 15 den cyklu...

veronika1603
4. júl 2016

@kubinca takze super nieje to mimomaternicove a vsetko je v poriadku???

kubinca
4. júl 2016

@veronika1603 zatial to tak vypada, snad uz v stredu nieco uvidia, ja sa pomaly zmierujem s tym ze bude tretie babo....

veronika1603
4. júl 2016

@kubinca jeeej super a co si nechcela moc tretie???

kubinca
4. júl 2016

@veronika1603 no bolo to trochu neplanovane, chceli sme tri deticky ale az tak za par rokov, ale tak nevadi, hlavne nech je vsetko v poriadku 🙂

veronika1603
4. júl 2016

@kubinca presne tak teste sa teraz mozno potom kedby ste chceli just by to neslo.clovek zvladne vsetko co si zaumieni....drzim pal e potom daj vediet