icon

Je to možné?

monca1310
23. sep 2014

Ahoj baby,potrebujem poradit ci je to mozne. Meskaju mi kramy od 7.8. Tak som zasla k doktorpvi ten ma poslal na sono.sla som vsetko bolo ok,len babatko nebolo vobec vidno bo.tam vraj zavadzal nejaky plodovy vak.Tak kazal prist o tyzden,dnes som sla a uz vsetko bolo mensie,nic sa nezmenilo ani plod vobec nenarastol,uz ho.tam dnes ani tak nevydel ako pred tyzdnom.Zda sa mu ze zomrel.Kedze som vobec nekrvacala a plod mal uz vyse mesiaca mala by som ist na precistenie,penze ete mi dal zobrat krv ci sa to nahodou uz.nevstrebalo.a nieco splietak ze mohlo sa stat ze mi jedno tehotenstvo skoncilo a v tej chvili hned zacalo aj druhe,je to mozne?ze sa vstrebaloa zacalo dalsie tehotenatvo?mama mi povedala ze to mohla byt kludne aj cistq,aj ta vtaj moze zapricinit meskqnie kramou.Ale mozu byt pri ciste pozityvne testy?Ale ete stale sa citim ako.tehotna,aj prsia mi narastli,aj som pribrala aj mi byvq zle.Tak co to teda je?

miskacharly
23. sep 2014

Pockaj kym ti doktori povedia a budes vediet presne.ale moz to byt aj to,ze plod odumrel.

zuanach
23. sep 2014

Treba opakovane zistiť hladinu hcg hormónu v krvi, či sa mení hodnota a tak sa to dá zistiť.

mimka11111
23. sep 2014

áno, pri cyste môžu byť pozitívne tehu testy, mylím ale, že tvoj prípad to nebude...zjavne si tehotná,resp. si bola, len sa možno plodík neudržal

sonia1501
24. sep 2014

pockaj tyzden dva a potom skus zajst znovu k dr. Ja som isla az v 8tt prvy krat, vtedy je vidiet nieco a aj cinnost srdiecka. Skor chodit je podla mna zbytocne.

adeala
24. sep 2014

Bohužiaľ, je to možné. Ten plodový vak tam nezavadzal, v ňom malo byť bábatko, ktoré, ak tam nie je 8 týždňov po vynechaní MS, tak už tam ani nebude. Ale rozhodne by som nechodila na čistenie, ale počkala, kým sa ti spustí potrat sám, je to výrazne šetrnejšie pre tvoje telo.