Je to možné tehotenstvo?
Ahojte žienky.prosim stalo sa niektorej z Vás, že ste si robili test a bol negatívny a o nejaký čas sa objavila druhá skoro neviditeľná čiarka? Robila som 3 dní pred meškaním ms, kvôli tomu, že mám začať brať lieky. Test som po 5 min. vyhodnotila ako negatívny, ale zabudla ho vyhodiť. Asi po 7 hodinách na ňom vyskočilo toto. Nechcem začať brať lieky, keby to bolo náhodou tehotenstvo. Ďakujem za každú radu a skúsenosť.
@lennyka17 mne to skor pripada ako kanalik, ale skus o dni znova testnut ci tmavne 🙂
Ano stalo 🙂 na dalsi den rano bol novy test uz silnejsi
@lennyka17 ciarka v limite ? lebo vyzera to nadejne 😍
@martuska313 áno hneď prvú minútu nabehla😍
@lennyka17 tak to je uplne super 🙂 pomalicky gratulujem 🙂
@lennyka17 gratuľujem ❤️ bude krásne silnieť 😊
Ďakujem ani neviete ako veľmi by bolo vytúžené 🙂 ❤️ mam endometriozu 4.stupňa a iba jeden vaječník a vajcovod..
@lennyka17 velmi Ti to prajem 🙂 poznam to mne odstranovali endo este len predrokom
Takto som začínala aj ja 😊drzim palce aby silnela 😊
Jeeej gratulujem, táto čiarka je už viditeľná a to znamená tehotenstvo. Tak sa drž, aby tehotenstvo prebehlo bez problémov. Držím palčeky a ešte raz gratulujem 🙂
Ďakujem baby, dám vedieť ako to pôjde 😊
@lennyka17 ja som presne rovnaky pripad,endomet.4st,po operacii a s jednym vajecnikom.Uz druhy rok sa snazime a mam 4 dni do ms a takeho dusika ako ty som mala uz pred 3 dnami🙂Pomalicky mi silnel,na mamateste uz bol krasne vidno,ale vcera trosku zoslabol😕Tak teraz cakam co bude,ale drzim palceky u teba vyzera pekna druha ciarka✊😊
@lennyka17 ja to mam s ovu take vselijake ,nemam typicke priznaky,ale predpokladam,ze som ju mala tak okolo 11DC.A s testamy som na tom rovnako,kazdy mesiac to iste-snehobiely,tak teraz vo mne vskrsla nadej,ze sa to mohlo konecne podarit.Prvu slabu ciarocku mi ukazal Baby top test z dm,ca 6-7dni pred ms,cize pomerne skoro.Potom som si urobila Mamatest ten ukazal uz celkom peknu druhu ciarku a ukazuje ju doteraz len sa mi zda slabsia ako predvcerom.Skusala som aj digi clearblue ale ten vol biely,iny test ako mama test mi ciarku neukazuje😕Tak teraz som na vazkach,ale ciatala som o mama testoch a vraj su spolahlive tak stale dufam,ze MS v utorok nepride.Tebe silno drzim palceky,dufam ze asopn ty budes dokazom ze aj pri tazkej forme endometriozy sa mimi spravit da✊😊
@akani a kedy ti to ma prísť?
@sofinka1301 v utorok
Hmmm treba pockat a pretestovat sa. Je mozne ze este nabehne
@akani tak počkaj ešte do utorku a uvidíš. Držím palce a myslím na teba.
@sofinka1301 😊dakujem
@lennyka17 jeeeej 😍❤ drzim prsty aby len silnel ❤
@lennyka17 držím palce aby silnela čiarka dalej

Skus urobiť test o pár dní a uvidíš 😉