icon

Je to naozaj tehotenstvo?

24. feb 2026

Ahojte. Nebudem pridávať fotku testu

Som v totálnom šoku, pred chvíľou som si robila test a behom pár sekúnd vyšli dve silné výrazne čiarky. Absolútne som to nečakala. Tehotenstvo ako také by ma nemalo prekvapiť lebo sa snažíme už niekoľko mesiacov. To čo mi spôsobilo šok je že by to mohla byť pravda. Mám už od puberty veľmi nepravidelnú menštruáciu. Bežné som nemala 3 mesiace, stalo sa že som ju už aj 2x mala vynechanú na pol roka.

Mám to brať tak že je to naozaj pravda keď za pár sekúnd vyjde taký silný pozitívny test? Ja viem že je to asi blba otázka ale som tak veľmi teraz z toho prekvapená, že nejak mi to mozog neberie a presviedča ma, že to bol určite chybný test. Akurát som sa už chystala že to začnem pomaly riešiť s gynekológom lebo to už bude aj rok čo sa snažíme a teraz posledné mesiace som zase nemala svoje dni, cca 3 mesiace ale nejak som mala pocit že si urobím preistotu test. Inak som bola celý čas presvedčená o tom že jedného dňa určite skončíme v CAR na IVF.

anonym_518248
24. feb 2026

😍🌹👍

janinah
24. feb 2026

Clovek mieni a Boh mení. Gratulujem🙂

bolarazjedna
24. feb 2026

Jeej, to je krásna správa, je úplne normálne, že si v šoku teraz a nevieš tomu uveriť.... Za pár dní postupne si uvedomíš, že je to realita. Gratulujem 🙂
Ja som tiež bola veľmi rozrusena z pozit. testu celý deň. V ten mesiac som si myslela, že ani som nemala ovu (nespozorovala plodný hlien). A pri prvom som tiež mala pozit test 2 týždne potom, ako v car nám povedali, že iui nemáme ani skúšať, mame zle výsledky, tak jedine IVF pomôže 🙂

anonym_427c8b
24. feb 2026

Pred rokmi som si myslela že nikdy nebudem mať deti aj keď mi gynekológ vravel na kontrole že nevidí žiadny problém.Predchadzajucim partnerom to často nejako "ušlo"a nič .A po roku cca ako som sa začala liečiť na štítnu žľazu som otehotnela.Tiez som tomu nemohla uveriť ja a tehotná 😄

autor
25. feb 2026

Ďakujem baby 🙂
Robila som si ešte jeden dnes ráno že aky bude výsledok. Vyšiel zase výrazne pozitívny a aj tak tomu neverím :D tak asi sa už objednám k lekárovi.

maryetta
25. feb 2026

Uzasne. Tesim sa z takychto sprav. Istotne to tam bude a oktober/november bude najkrajsi.
Prajem nech je vsetko v najlepsom poriadku 😉

krasneleto
26. feb 2026

@anonym_autor ak su ciarky jasne a zretelne, naznacuje to tehotenstvo... drzim palce, aby bolo aj prosperujuce