Je to podľa tohto testu tehotenstvo?
Duch tam je, ale po 3 tyzdnovom meskani by to uz museli byt kolajnice take, ze testovacia ciarka oveľa silnejsia ako kontrolna..
Ale tie 2 ciarky musia byt na jednom teste, nie jedna na jednom, druha na druhom 🙂
@mamalucka normalne su na oboch dve ciarky, a ak aj ti velmi dlho meska menstruacia mohla si mat vyrazne posunutu ovulaciu a tym padom neskor otehotniet, za predpokladu ze si mala sex v tom case:D ak su to skutocne ciarky tak ovulacia by mala byt pred 10-14 dnami by som si tipla(samozrejme je to len odhad podla toho ake su tie testy).
@vanilkovazmrzka uplne viditelne su dve ciarky na oboch testoch, tento komentar bol dost odveci. Moze to byt sice iba kanalik ale aj zaciatok tehotenstva.
@nelca0510 neupravovala som nic, je to rovnaka foto iba vyznacene kde tie ciarky su. toto neuveritelne upraovvanie mi zabralo asi 20 sekund mojho zivota, tolko som si nasla si predstav:D a ide ja o to ze autorka napisala sice 3 tyzdne meskanie, ale mohla mat kludne tak posunutu ovulaciu, ze je teraz napriklad 10 dni po nej a test by tomu aj zodpovedal. tieto info ja nemam, len vravim ze tam tie ciarky proste dve su, ci su to kanaliky duchovia alebo tehotenstvo.