icon

Je to podľa tohto testu tehotenstvo?

mamalucka
29. jún 2023

Je to tehotenstvo?

Je to podľa tohto testu tehotenstvo?
monsterablue
Autor odpoveď zmazal
sense
29. jún 2023

Počkaj 2 dní a skus znova

mamalucka
autor
Autor odpoveď zmazal
nikasmile
29. jún 2023

@mamalucka po 3t to tehotenstvo nie je.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
river_song
29. jún 2023

Duch tam je, ale po 3 tyzdnovom meskani by to uz museli byt kolajnice take, ze testovacia ciarka oveľa silnejsia ako kontrolna..

nelca0510
29. jún 2023

Po 3 týždňovom meškaní by si sa nepýtala...

sense
29. jún 2023

@mamalucka no ak ti mešká tri týždne tak by si už duchov nemala mať ale koľajnice. Pri 3j týždňovom. Meškaní by som už zašla k lekarovi

vanilkovazmrzka
29. jún 2023

Ale tie 2 ciarky musia byt na jednom teste, nie jedna na jednom, druha na druhom 🙂

siska25
29. jún 2023

@mamalucka Tehotenstvo to moze byt, mohla si mat vyrazne posunutu ovulaciu. Viac ti povie k tomu lekar.

bm_
30. jún 2023

@mamalucka normalne su na oboch dve ciarky, a ak aj ti velmi dlho meska menstruacia mohla si mat vyrazne posunutu ovulaciu a tym padom neskor otehotniet, za predpokladu ze si mala sex v tom case:D ak su to skutocne ciarky tak ovulacia by mala byt pred 10-14 dnami by som si tipla(samozrejme je to len odhad podla toho ake su tie testy).

bm_
30. jún 2023

@vanilkovazmrzka uplne viditelne su dve ciarky na oboch testoch, tento komentar bol dost odveci. Moze to byt sice iba kanalik ale aj zaciatok tehotenstva.

nelca0510
30. jún 2023

@bm_ to si vážne to foto upravovala autorke? To máš toľko času? Tu ide o to,že po 3-tyzdnovom meškaní by videla dve čiarky zreteľne,a nie ze loví ducha,resp. Je to skôr kanalik

bm_
30. jún 2023

@nelca0510 neupravovala som nic, je to rovnaka foto iba vyznacene kde tie ciarky su. toto neuveritelne upraovvanie mi zabralo asi 20 sekund mojho zivota, tolko som si nasla si predstav:D a ide ja o to ze autorka napisala sice 3 tyzdne meskanie, ale mohla mat kludne tak posunutu ovulaciu, ze je teraz napriklad 10 dni po nej a test by tomu aj zodpovedal. tieto info ja nemam, len vravim ze tam tie ciarky proste dve su, ci su to kanaliky duchovia alebo tehotenstvo.

bejka90
30. jún 2023

Ja som .ala take ciwrky 11-12 dpo

zuza265
2. júl 2023

@nelca0510 mohla mat posunutu ovulaciu. Neviem co bolo napisane od autorky, kedze komentar zmazala. Ale @bm_ aspon bola mila🙂

zuza265
2. júl 2023

@bm_ suhlasim a tie ciarky ihned vidno normalne. Ano su to 3 tyzdne, ale ktovie kedy bola ovulacia. Mozno este vobec ms nemeska. Tak ako si pisala🤗