icon

Je to pozitívny Pepino test?

skorpionka29
10. dec 2025

Ahojte , je podľa vás tento test pozitívny ? Robila som si ho dnes večer , 2 dni mi mešká menštruacia
Ďakujem za odpoved a radu

janai1
10. dec 2025

@skorpionka29 treba aj fotku pridať

skorpionka29
autor
10. dec 2025
@janai1

@skorpionka29 treba aj fotku pridať

skorpionka29
autor
10. dec 2025
annnna18
10. dec 2025

A ty tam kolko ciarok vidis? 🤣

skorpionka29
autor
10. dec 2025
@annnna18

A ty tam kolko ciarok vidis? 🤣

@annnna18 ja tam slabú čiarku druhu vidím , ale chcela som sa pekne opýtať na názor druhych …

janai1
10. dec 2025
@skorpionka29

@skorpionka29 no akože... Čo hovorí návod? Čo znamenajú 2 čiarky?

skorpionka29
autor
10. dec 2025

Návod hovorí 2 čiarky pozitívny , zle som položila otázku, chcela som sa opýtať či je dosť silná ta druha čiarka resp. Ako to mali ostatne keď im test vyšiel pozitívne , či čiarka bola silnejšia alebo nie

annnna18
10. dec 2025
@skorpionka29

Návod hovorí 2 čiarky pozitívny , zle som položila otázku, chcela som sa opýtať či je dosť silná ta druha čiarka resp. Ako to mali ostatne keď im test vyšiel pozitívne , či čiarka bola silnejšia alebo nie

@skorpionka29 tak ono zalezi kedy bola ovulacia, aky test pouzijes, z akeho mocu robis test... proste vela faktorov za mna je na druhy den meskania normalna ta ciarka. Urob o dva dni ci silnie..najlepsie ale testom rovnakou znackou

sajmi
10. dec 2025

@skorpionka29 ja som mala oveľa slabšiu čiarku a bola som tehotná.

anonym_b1cfc3
10. dec 2025

Je to pozitívny test ale pepino sú extremne nespolahlive testy. Pozri si diskusie tu na konikovi, falošne čiarky ukazuje jedna radosť.

revikat
10. dec 2025

Pepino zvykne robiť falošných duchov a kanáliky, ale toto je krásna hrubá ružová čiarka ako má byť, gratulujem 🙂

skorpionka29
autor
10. dec 2025

Teraz som si urobila ešte druhý test značky livsane
Ukazuje dve čiarky , dúfam niesom slepá ♥️

anonym_9bd8dc
10. dec 2025

Áno, sú tam 2 čiarky 🙂 skočte ešte k doktorovi na krv a rozbor HCG hormónu, to budete mať najistejšie. Ale ja som mala oveľa slabšiu a bola som tehotná. Takže gratulujem ❤️

skorpionka29
autor
10. dec 2025
@anonym_9bd8dc

Áno, sú tam 2 čiarky 🙂 skočte ešte k doktorovi na krv a rozbor HCG hormónu, to budete mať najistejšie. Ale ja som mala oveľa slabšiu a bola som tehotná. Takže gratulujem ❤️

@anonym_9bd8dc ďakujem , určite pôjdem hneď 🙂

kiki68
10. dec 2025

Objednaj sa k lekarovi za take dva tyzdne termin, gratulujem k tehu

skorpionka29
autor
10. dec 2025

Ešte som si urobila tento jeden , je to hneď po namočení , všetky 3 ukazujú 2 čiarky ak vidím správne

anonym_9bd8dc
10. dec 2025
@skorpionka29

Ešte som si urobila tento jeden , je to hneď po namočení , všetky 3 ukazujú 2 čiarky ak vidím správne

@skorpionka29 áno, podľa mňa to je jednoznačné 🙂

katulienka160
10. dec 2025
@skorpionka29

@skorpionka29 čiarka silnie so stupajucim Hcg hormonom. Ale je to v pohode sa opýtať, mne keď vyšiel prvý pozitívny test tak som tiez pozerala fóra, že či aj taká slabá znamená že áno. Proste dovtedy som to neriešila, tak som tieto info nemala 😅 a čo nám ukazujú filmy a pod? Ukážu test, kde hneď koľajnice ako svet a potom, keď žena urobi test doma a výjde prvý takýto,tak v hlave otázka, že toto je ono? 🤣
Ja som mala ešte slabšie čiarky,ale robila som si v deň,kedy mi mala prísť menštruácia, potom to silnelo.
Každopádne skúsiť za dva dni znova a malo by byť silnejšie. A gratulujem 😊

krasneleto
11. dec 2025

ano si tehotna...

nevenka
Včera o 12:55
@revikat

Pepino zvykne robiť falošných duchov a kanáliky, ale toto je krásna hrubá ružová čiarka ako má byť, gratulujem 🙂

@revikat ja som mala aj krasnu silnu ruzovu na Pepine a tehotna som nebola 🫣