Je to pozitívny Pepino test?
Ahojte , je podľa vás tento test pozitívny ? Robila som si ho dnes večer , 2 dni mi mešká menštruacia
Ďakujem za odpoved a radu
A ty tam kolko ciarok vidis? 🤣
A ty tam kolko ciarok vidis? 🤣
@annnna18 ja tam slabú čiarku druhu vidím , ale chcela som sa pekne opýtať na názor druhych …
Návod hovorí 2 čiarky pozitívny , zle som položila otázku, chcela som sa opýtať či je dosť silná ta druha čiarka resp. Ako to mali ostatne keď im test vyšiel pozitívne , či čiarka bola silnejšia alebo nie
Návod hovorí 2 čiarky pozitívny , zle som položila otázku, chcela som sa opýtať či je dosť silná ta druha čiarka resp. Ako to mali ostatne keď im test vyšiel pozitívne , či čiarka bola silnejšia alebo nie
@skorpionka29 tak ono zalezi kedy bola ovulacia, aky test pouzijes, z akeho mocu robis test... proste vela faktorov za mna je na druhy den meskania normalna ta ciarka. Urob o dva dni ci silnie..najlepsie ale testom rovnakou znackou
@skorpionka29 ja som mala oveľa slabšiu čiarku a bola som tehotná.
Je to pozitívny test ale pepino sú extremne nespolahlive testy. Pozri si diskusie tu na konikovi, falošne čiarky ukazuje jedna radosť.
Pepino zvykne robiť falošných duchov a kanáliky, ale toto je krásna hrubá ružová čiarka ako má byť, gratulujem 🙂
Áno, sú tam 2 čiarky 🙂 skočte ešte k doktorovi na krv a rozbor HCG hormónu, to budete mať najistejšie. Ale ja som mala oveľa slabšiu a bola som tehotná. Takže gratulujem ❤️
Áno, sú tam 2 čiarky 🙂 skočte ešte k doktorovi na krv a rozbor HCG hormónu, to budete mať najistejšie. Ale ja som mala oveľa slabšiu a bola som tehotná. Takže gratulujem ❤️
@anonym_9bd8dc ďakujem , určite pôjdem hneď 🙂
Objednaj sa k lekarovi za take dva tyzdne termin, gratulujem k tehu
Ešte som si urobila tento jeden , je to hneď po namočení , všetky 3 ukazujú 2 čiarky ak vidím správne
@skorpionka29 áno, podľa mňa to je jednoznačné 🙂
Ešte som si urobila tento jeden , je to hneď po namočení , všetky 3 ukazujú 2 čiarky ak vidím správne
@skorpionka29 čiarka silnie so stupajucim Hcg hormonom. Ale je to v pohode sa opýtať, mne keď vyšiel prvý pozitívny test tak som tiez pozerala fóra, že či aj taká slabá znamená že áno. Proste dovtedy som to neriešila, tak som tieto info nemala 😅 a čo nám ukazujú filmy a pod? Ukážu test, kde hneď koľajnice ako svet a potom, keď žena urobi test doma a výjde prvý takýto,tak v hlave otázka, že toto je ono? 🤣
Ja som mala ešte slabšie čiarky,ale robila som si v deň,kedy mi mala prísť menštruácia, potom to silnelo.
Každopádne skúsiť za dva dni znova a malo by byť silnejšie. A gratulujem 😊
ano si tehotna...

@skorpionka29 treba aj fotku pridať