Je to pozitívny tehotenský test?
Viem, že je tu toho milión takýchto príspevkov . So snúbencom sa snažíme už nejakých 7 mesiacov ( ale žiadne prehnane , len sledujem ovulaciu a plodne dni , aby sme nezmeškali 😅 ) .
Mala som veľmi divnú menštruáciu ( 1 deň krvácanie , 2 dni slabucke úplne ).
Pred kontrolou na ENDO som si spravila pre istotu ráno test a vyšiel mi taký podivný , neviem či vidím či nevidím ducha.
Samozrejme počkám pár dni ešte s overením , len som to chcela zo seba dostať 🫶🏻🙏🏻 ďakujem ..

Digitálny mi však vyšiel negatívny. Avšak beriem to tak, že som nepočkala do rána na ten prvý ranný moč.
Aj keď už si hovorím, že si nahováram tu druhú ||….
tá druhá je veľmi veľmi slabunká - ale o 2 dni bude silnejšia 🙂
Podľa mňa tehotná nie si. Ak by ten menzes co si mala, nebol menštruáciou a mala by si meškanie 6 dni, nebol by digitálny negatívny a tuto by bola jasná čiarka. Môže byť este ze to co považuješ na menzes bolo uhniezdnovanie a tým pádom je priskoro na test, ale to by znamenalo ze si mala inak ovulaciu ako si myslis
@blondinka95 ovulaciu mám len orientačne cez aplikáciu , čiže to nepovažujem za 100% údaj. Uvidíme teda ako to bude s tou najbližšou M.
Výdrž dva dni a dalsi test.
Ja som mala takýto test tiež po zvláštnej ms a nič z toho nebolo. Postupne testy slabli. Treba neskôr otestotovať, či silnie alebo slabne.

vidím // 🙂