icon

Je to pozitívny tehotenský test?

ksinia
30. okt 2025

Ahojte baby, co myslite? Test som robila dnes rano 😊 duchovali mi a dnes uz takto ❤️

Je to pozitívny tehotenský test?
Strana
z3
really8
30. okt 2025

@ksinia nevidim nic kvoli comu by som sa tesila

dzulli1980
30. okt 2025

Už Ti mešká ms? ... čosi sa tam črtá 🙂

dudos
30. okt 2025

@ksinia náznak niečoho tam vidím. Držím prsty 🙂, nech je to skutočnosť.

ksinia
autor
30. okt 2025
@really8

@ksinia nevidim nic kvoli comu by som sa tesila

@really8 ja vidim, a na zivo lepsie, neviem to tak odfotit ako to ja vidim 🤷🏻‍♀️

ksinia
autor
30. okt 2025
@dzulli1980

Už Ti mešká ms? ... čosi sa tam črtá 🙂

@dzulli1980
@dzulli1980 minuly tyzden som mala 3 dni taky slabucky menzes, nezdalo sa mi to lebo stale velmi krvacam, a uz 3ti den ma straaasne bolia bradavky a prsia 🫣 tak som skusila aj dnes rano z ranneho a tam hned takato ciarka ❤️

ksinia
autor
30. okt 2025
@dudos

@ksinia náznak niečoho tam vidím. Držím prsty 🙂, nech je to skutočnosť.

@dudos dufam aj ja, snazime sa uz dlho, stale boli snehobiele, ale teraz uz tyzden duchovali, a dnes uz takato 😊

anonym_07f921
30. okt 2025

Nič nevidím, to je len kanálik pravdepodobne

ksinia
autor
30. okt 2025
@anonym_07f921

Nič nevidím, to je len kanálik pravdepodobne

@anonym_07f921 kanalik sa moze objavit v limite? Nie az po zaschnuti?

dudos
30. okt 2025
@ksinia

@dudos dufam aj ja, snazime sa uz dlho, stale boli snehobiele, ale teraz uz tyzden duchovali, a dnes uz takato 😊

@ksinia poznám ten pocit. Cez tri roky snaženia sa a testovania. Až raz sa objavila, slabučká, v tom momente som bola v takom šoku, že som si myslela, že je test pokazený, že veď má byť iba s jednou čiarkou 😁. No a tie dve čiarky majú teraz 10 rokov, chlapec, ktorý nám robí neskutočnú radosť a keď ho niečo nepokazí, bude z neho správny dospelák. Urob si test o dva dni a uvidíš.
Ja som takto testovala v nedeľu a bol negatívny. Som sa rozhodla, že už kašlem na to. No stále som sa cítila divne, prsia, bradavky, brucho, tak som spravila o dva dni posledný čo som mala doma a bol pozitívny.

ksinia
autor
30. okt 2025
@dudos

@ksinia poznám ten pocit. Cez tri roky snaženia sa a testovania. Až raz sa objavila, slabučká, v tom momente som bola v takom šoku, že som si myslela, že je test pokazený, že veď má byť iba s jednou čiarkou 😁. No a tie dve čiarky majú teraz 10 rokov, chlapec, ktorý nám robí neskutočnú radosť a keď ho niečo nepokazí, bude z neho správny dospelák. Urob si test o dva dni a uvidíš.
Ja som takto testovala v nedeľu a bol negatívny. Som sa rozhodla, že už kašlem na to. No stále som sa cítila divne, prsia, bradavky, brucho, tak som spravila o dva dni posledný čo som mala doma a bol pozitívny.

@dudos ja som bola minuly tyzden v piatok u dr, zajtra mam ist zas a ked ma vysetroval povedal ze je mozna gravidita alebo bola, ale ak bola dnes by ten test takyto nebol 😊 len by to bolo moc skoro kedze minuly tyzden pondelok utorok streda bolo take slabe krvacanie.

marhulka13
30. okt 2025

@ksinia úprimne, ja nevidím nič, ak je to ešte pepino, tak o to horšie. Každopádne držím palce, nech sa ti splní, po čom tuzis

ivik4
30. okt 2025

Slabunke velmi

ksinia
autor
30. okt 2025
@marhulka13

@ksinia úprimne, ja nevidím nič, ak je to ešte pepino, tak o to horšie. Každopádne držím palce, nech sa ti splní, po čom tuzis

@marhulka13 dakujem, dufam ze sa podarilo ❤️ velmi v to verim

anonym_30cf73
30. okt 2025
@ksinia

@marhulka13 dakujem, dufam ze sa podarilo ❤️ velmi v to verim

@ksinia ja ti nechcem brať nádej, ale ani dávať falošné nádeje ako poniektoré. Ale ak si mala menzes - slabý, teda bola by si tehotná aj napriek slabému menzesu (áno, stáva sa to), tak by si musela mať jasne silno pozitívny test. Nie taký, ako ho máš ty. Podľa mňa je to buď kanálik alebo ak je to ružové, tak to možno bolo biochemické tehotenstvo a test ešte zachytáva zbytkové hcg.

ksinia
autor
30. okt 2025
@anonym_30cf73

@ksinia ja ti nechcem brať nádej, ale ani dávať falošné nádeje ako poniektoré. Ale ak si mala menzes - slabý, teda bola by si tehotná aj napriek slabému menzesu (áno, stáva sa to), tak by si musela mať jasne silno pozitívny test. Nie taký, ako ho máš ty. Podľa mňa je to buď kanálik alebo ak je to ružové, tak to možno bolo biochemické tehotenstvo a test ešte zachytáva zbytkové hcg.

@anonym_30cf73 ale tie ciarky boli slabsie v pondelok ako je dnes rano tato

anonym_30cf73
30. okt 2025
@ksinia

@anonym_30cf73 ale tie ciarky boli slabsie v pondelok ako je dnes rano tato

@ksinia ale dnes je štvrtok, hcg stúpa obdeň, test by musel byť naozaj oveľa silnejší, tým duplom, ak by to malo byť tehotenstvo z predchádzajúceho mesiaca, keďže si mala min. týždeň menzes. Z tohto mesiaca to tehotenstvo byť nemôže, tam proste veda nepustí, vajíčko by nebolo ešte ani v maternici, nemohla by si mať dnes pozitívny test. Ako píšem, nechcem ti brať nádej, ale ani dávať falošné nádeje. Držím palce.

ksinia
autor
30. okt 2025
@anonym_30cf73

@ksinia ale dnes je štvrtok, hcg stúpa obdeň, test by musel byť naozaj oveľa silnejší, tým duplom, ak by to malo byť tehotenstvo z predchádzajúceho mesiaca, keďže si mala min. týždeň menzes. Z tohto mesiaca to tehotenstvo byť nemôže, tam proste veda nepustí, vajíčko by nebolo ešte ani v maternici, nemohla by si mať dnes pozitívny test. Ako píšem, nechcem ti brať nádej, ale ani dávať falošné nádeje. Držím palce.

@anonym_30cf73 v piatok mi dr povedal ze mohlo ist o uhniezdenie ked som krvacala, preto mi dal kontrolu o tyzden v piatok. Vravel ze stvrtok rano a piatok mam otestovat, aj tak by bolo skoro aby na sone nieco videl. No nevadi, uvidim co povie zajtra

anonym_30cf73
30. okt 2025
@ksinia

@anonym_30cf73 v piatok mi dr povedal ze mohlo ist o uhniezdenie ked som krvacala, preto mi dal kontrolu o tyzden v piatok. Vravel ze stvrtok rano a piatok mam otestovat, aj tak by bolo skoro aby na sone nieco videl. No nevadi, uvidim co povie zajtra

@ksinia a min. týždeň si mala mať termín mrchy alebo to bolo krvácanie počas cyklu?

domka222
30. okt 2025

Ak by išlo minulý týždeň o uhniezdenie ako si písala, dnes by si nemusela hľadať duchov a test by bol jasne pozitívny.

ja200223
30. okt 2025

Nech sa vám zadarí, a daj vedieť ako si dopadla☺️

anonym_07f921
30. okt 2025
@ksinia

@anonym_07f921 kanalik sa moze objavit v limite? Nie az po zaschnuti?

@ksinia ja som mala takýchto čiarok veľa, aj silnejších a tehotná som nebola (aj v limite).

ksinia
autor
30. okt 2025

Tak potom preco ma tak nolia prsia? Nikdy som ich taketo nemala 🙄 a bradavky brutalne

anonym_30cf73
30. okt 2025
@ksinia

Tak potom preco ma tak nolia prsia? Nikdy som ich taketo nemala 🙄 a bradavky brutalne

@ksinia môže sa ti blížiť ovulácia

anonym_30cf73
30. okt 2025
@ksinia

@ksinia pri tak slabom teste ani nie sú reálne tehotenské príznaky.

ksinia
autor
30. okt 2025
@anonym_30cf73

@ksinia môže sa ti blížiť ovulácia

@anonym_30cf73 nikdy pred menstruaciou ani ovulaciou som to nemala. Ved zajtra mi doktor uz povie, uz vydrzim

ksinia
autor
30. okt 2025

Teraz takto 🙄 ale aj tak je tam

viktoriaandrascik
30. okt 2025

Ja tam nič nevidím 😀

ja200223
30. okt 2025
@ksinia

Teraz takto 🙄 ale aj tak je tam

@ksinia tiež tam nič nevidím žiaľ😏

ksinia
autor
30. okt 2025

Žial to neviem odfotit tak dobre ako to vidim ja 😔

marhulka13
30. okt 2025
@ksinia

Žial to neviem odfotit tak dobre ako to vidim ja 😔

@ksinia prepáč, viem, že túžiš po bábätku, ale proste keď je test zatiaľ negatívny, druhu čiarku tam nedomyslis.

Strana
z3