Je to pozitívny tehotenský test?
Prvy test robeny 17.4. a druhy dnes. Su pozitivne alebo falosne.
Je to na dobrej ceste ale čiarka je stále dosť slabá na to, aby to bol jednoznačne pozitívny test. Mala som silnejšiu čiarku a žiaľ som tehotná nebola. Ak aj zajtra/ pozajtra pekne zosilnie, tak sa vtedy môžeš začať opatrne tešiť.
Na spodnom vidno čiarku, koľko ti mešká? Určite by som o dva dni skúsila ešte jeden
No tazko urcit lebo som zaciatkom marca potratila, zamlknuty, sama som sa vycistila trvalo to 2 tyzdne, potom boli testy ciste. MS este nenabehla ani neviem kedy by mala nabehnut dr vravel od 4 do 8 tyzdnov po potrate. Len som vcera trosku spinila ruzovym vytokom tak neviem ci sa MS spusta alebo co 🫤..este sa netesim..som dost opatrna po tom vsetkom co sa stalo 😔
@anonym_3a914b ano pepino
@1kacena1 na pepino sa naozaj nespoliehaj, ten ukazuje falošne pozitívne testy jedna radosť. Aj silnejšie čiarky od tohto. Nechápem, prečo ti tu vypisujú baby gratulácie, akurát ti to môže dať falošnú nádej a budeš potom sklamaná. Toto nie je tak pozitívny test, aby sme ti gratulovali, lebo si isto tehotná. Skús si kúpiť dr max testy, alebo aj z actionu ružové mi ukazujú spoľahlivo.
@1kacena1 na pepino sa naozaj nespoliehaj, ten ukazuje falošne pozitívne testy jedna radosť. Aj silnejšie čiarky od tohto. Nechápem, prečo ti tu vypisujú baby gratulácie, akurát ti to môže dať falošnú nádej a budeš potom sklamaná. Toto nie je tak pozitívny test, aby sme ti gratulovali, lebo si isto tehotná. Skús si kúpiť dr max testy, alebo aj z actionu ružové mi ukazujú spoľahlivo.
@anonym_7f001b ok vyskusam zajtra nejaky iny druh testu..dakujem
@anonym_7f001b ok vyskusam zajtra nejaky iny druh testu..dakujem
@1kacena1 daj vedieť ako si dopadla. Držím palce

Obidve pozitívne