Je to pozitívny test?
Ahojte som 11 dpo , mám 3 dní do ms , dnes ráno mi vyšiel test asi pozitívny neviem fotila som ho v limite len fotka je trochu rozmazana ponáhľala som sa do práce , hodila do tašky ... No už po hodine je test asi skôr bez tej čiarky ostala tam zaschnutí veľmi slabá čiarka skôr sa treba nanu zamerať aby to človek videl .. mali ste niekto stým skúsenosť alebo ako to dopadlo ? . Snažíme sa 2 roky , mala som aj biochemické viem čo sú falošné čiarky atď. Test je Rapiclear ďakujem
@lucuass spravila by som iny test, nedalo by mi to. Tento vyzera nejaky nie v poriadku...11 sldpo a slaba ciarocka po zachnuti, je uplne normalna, ja som teraz mala pozitivny test na 8 dpo, ale predpokladam, ze ovu asi bola teda skor, ale predtym som mala 10 dpo uplne negativny test a 11 dpo taky, ze len ja som tu ciarku tam videla a ostatni tvrdili, ze je to "nic". Tak este pockaj 1-2 dni a skus nejaky iny test. Drzim palce.
@anonym_04a7de áno jasne lenže začala som sa testovať od 8 dpo s týmto testom tak preto som nechcela meniť ale sledovať čiarky ale skúsim ešte zajtra s týmto , porovnám reakciu a keďže mám voľno zabehnem si kúpiť asi aj iný test .. aký by si odporučila ktorý je dobrý ?
@lucuass tento test je rozmoceny, aj ked s naznakom ciarky.. skus test zopakovat.. drzim palce
Veru. Urob si dalsi. V den meškania ms a budeš vidieť jasnu čiarku.
No dievčatá po dvoch rokoch snaženia ja ani veľmi neverím alebo neviem či môžem to už nejako považovať za začiatok tehu no uvidíme zajtra ráno urobím ďalší test
Toto by mne urcite nestacilo, takze urob si dalsi test. To budes mat hned jasnu odpoved.
Na fotke je to zatečené až k T. Nebrala by som to ako pozitívne.

@lucuass spravila by som iny test, nedalo by mi to. Tento vyzera nejaky nie v poriadku...11 sldpo a slaba ciarocka po zachnuti, je uplne normalna, ja som teraz mala pozitivny test na 8 dpo, ale predpokladam, ze ovu asi bola teda skor, ale predtym som mala 10 dpo uplne negativny test a 11 dpo taky, ze len ja som tu ciarku tam videla a ostatni tvrdili, ze je to "nic". Tak este pockaj 1-2 dni a skus nejaky iny test. Drzim palce.