Je to pravé alebo len biochemické tehotenstvo?
Ahojte žienky prosim vas o radu.. Bola som vo svrtok 14.3 u gynekologa že mi asi meská mrcha ( ťažko určiž po vysadeni HAK jeden cyklus 34 dní potom dalsi 33 dní) ale este furt to bolo v norme do 35dna. Bola som teda v 34 den že furt nič test som si robila ráno v utorok teda 12.3 a bol negativny. Bolest v podbrusku ako pred mrchou ale tá nikde. Doktor povedal, podla vnutorneho sona že tehotná nie som nic nevidi že maternica je ako v druhej fáze cyklu. Ale nedalo mi to a dnes 17.3 som si urobila test a boli tam krásne silne dve ciarky. Je možne že bz to len lkeár nevidel a pomýlil sa????Neveim co si mysliet...
@aurora88 hovorila, že si robila a negatívne, preto nad tehotenstvom neuvažovala, no skoro zomrela, prišla k doktorovi na poslednú chvíľu, už keď jej to prasklo ☹
a ako vlastne prisla na to, ze sa nieco deje...mala bolesti?
@luciana789
@aurora88 no to už bolo len tak tak, krvácala a bolo jej strašne zle, brucho ju bolelo
ak vysiel test pozitivny, hoci slaba ciarocka, slo o tehotenstvo, ale mohlo byt mimomaternicove a telo to samo vypudi, alebo klasicky potrat... mam za sebou 2, jeden hned asi po tyzdni a druhy v 9t tehotenstva... Netreba patrat preco, proste takto to malo byt. Aj mne odporucili pockat 3m, nielen kvoli fyzickej stranke ale aj psychickej... zaujimave, ze obe boli v lete a na 4m som otehotnela 🙂 mam 2 dcerky a ta pauza mi pomohla psychicky sa s tym vyrovnat..
po prvom potrate, co bol do cca tyzdna som k lekarovi nesla, mala som dost silný menzes a riadne sa precistila :( Po druhom som bola na vycistenie, to uz bolo dlhsie obdobie... Ale mozes zajst v ramci kontroly a spomenut mu to, co ti povie. U mna to bolo pred 7 rokmi, neriesila som to...
baby, predsa som zasla k lekarovi, vsetko je pekne ciste, akurat, ze zacneme liecbu na upravu nepravidelneho cyklu, aby sa predislo dalsiemu pripadnemu neuhniezdeniu sa 🙂 takze dakujem pekne za rady....inak este, neviete, ake lieky sa to beru na tu upravu cyklu?
@aurora88 ahoj, teraz som citala, co si vlastne pisala pred rokom, mne sa to stalo teraz, meskal mi MS, asi 4 dni, ale mala som spinenie sem tam od 6DPO, a tehu test bol pozitivny na 13 DPO, 15 DPO este aj 17DPO, ked mi vlastne povedali v nemocnici, ze to je vlastne biochemicke tehotenstvo. MS sa mi rozbehol vlastne az dnes, co som akoze 32DC, inokedy mam tak 26-27 DC. Na kontrolu k svojmu pojdem bud tyzden, dufam, ze sa mi vsetko pekne same vycisti. vy ste potom biochem.teh. zacali snazit hned dalsi mesiac, alebo bolo treba cakat nejaky cas ako po potratoch?? dakujem za odpoved!
@snehulienka82 my sme sa snazili hned dalsi cyklus, pri takychto spontannych a skorych potratoch, do ktorych lekar vobec nezasahuje a samo sa vsetko vycisti, nie je potrebne cakat ako napr. po missed abort a kyretoch...
@denisa87 ahoj, ja som to mala podobne, ale aj som spinila par dni, a potom sa mi spustila MS. na pohotovosti mi povedali, ze to je pravdepodobne biochemicke tehotenstvo. o 2 dni bol hcg test uz negativny. ale radsej zbehni na kontrolu ku gyndosovi, nech ti to potvrdi, aby si nahodou nemala napr. mimomaternicove...
@aurora88 dakujem, aj sa podarilo potom? vidim, ze cakas babatko. 🙂 gratulujem!
@snehulienka82 ahoj,vdaka,ale to uz je vyse roka stare,odvtedy som uz bola tehu,len to odislo...
@denisa87 aha, prepac, neuvedomila som si to... je mi to luto 😒 tak si vtedy mala biochemicke a odvtedy este raz? a co sa vlastne stalo??
@snehulienka82 nastastie podarilo o 11 mesiacov, hoci sme mali este medzitym missed abort 🙂 dakujem :P drzim prsty aby to vyslo aj tebe
@aurora88 ahoj, tak aj ja som mala po biochemickom teraz MA... 😒 verim, ze sa to uz na dalsi krat podari dotiahnut do uspesneho konca... kolko ste cakali so snazenim po kyrete?
@snehulienka82 ahoj, chceli sme počkať tak 3 mesiace a potom sa pustiť znova do snaženia, aj sme si v podstate dávali trosku väčší pozor a paradoxne akurát počas 3 mesiaca sa zadarilo a ani nevieme ako, merala som si bazalnu teplotu a aj napriek tomu, že to nebolo počas (mnou stanovenej) ovulácie, otehotnela som😀 takze nič nie je nemožne... Mne dokonca sestrička odporúčala hneď skúšať, vraj je maternica ako nová, ľahšie uchytí plod
Baby tesi ma tu citat ze sa vam to nakoniec pidarilo..u mna to dipadli tak ze nakoniec to bolo regulernebtehu ale v 11tt som ootratila missed abort takze asi od zacuatku nam to neprislo..ale o pol roka po kyrete sa zadarilo a mame o chvilu rocnu fesandu..drzim vsetkym palce

@luciana789 ale mala najprv pozitivny a potom negativny? ci stale len negativny?