Je to tam

nechcem ta strasit, ale mnohe testy duchuju. istotu budes mat, ak bude silniet a budu jasne 2 ciarky. drzim palce
gratulujem 🥰
@majamat ale to by bola iná náhoda, keby na dvoch ukázalo “ducha”. My sme sa snažili vyše roka a pol a ducha som nemala za cely ten čas ani jeden jediný krat a to som tých testov urobila habadej aj lacné aj drahé…Duch vysiel až keď som bola naozaj v tom 😊 alesak môže sa stat… o pr dni budú čiarky silnejšie
@kukulienka999 robila som predvčerom a slabunká čiarka a dnes už silnejšia 😊 len musím kúpiť testy lebo už nemám 🤷♀️
@kukulienka999 ďakujem 🥰
Urob si 1 test v den ocakavanej menstruacie, ak nemas zdravotne problemy, tak tyzden po dni ocakavanej MS a budes tam mat kolajnice ak je to pozitivne. Zbytocne robit viac testov.
@riamia91 mešká mi jeden deň 😊
@majamat ďakujem 😊
@daduska6199 ja som si robila teda tyzden po a mala som stale tu jednu ciarku trosku slabsiu, pri oboch tehotenstvach... a doma mam uz 2 baby. Drzim prsty 😊
@riamia91 ďakujem 😊
@daduska6199 len som chcela povedat, aby si sa tesila opatrne. ked si pozries dozadu sikusie, tak toto sa velmi castoo stava a to uz mali aj silnejsie ciarky.
vsak uvidis, ak ozaj si tehu, tak potom je to super. urcite by ste si to zasluzili a urcite daj vediet. no ak ti aj ms meska, urcite je velka sanca, ze tehu si.
@riamia91 kazde tehu zacina duchom pokial sa urobi v tej faze, kedy mozu testy dochovat. no mnohe testy to robia,a j ked tehu nie si. cize tu ide o to, ze urobi takyto test zena a ma ducha ci je,a lebo nie je tehu. jednoducho to podla toho testu nerozoznas. ak ciarka zoslinie, tak to tehu bolo, ak nezosilnie, nebolo. stale prichadzaju o uvahy 2 moznosti.
staci tu na MK precitat dozadu.
@majamat veď jasné len tá čiarka silnie stále viac a viac, bolí ma aj podbruško a strašne prsia 😁
@majamat veď uvidíme jasnee 😊 budem volať utorok doktorovi nech ma objedná a potom dám vedieť 😊
@daduska6199 no vzera to naozaj slubne. ❤
Neber to že chcem byť hnusna ale ešte by som sa netešila...mne to na foto pride ako zaschnuty kanalik ale môže to skreslovať...každopadne skusila by som o dva dni dalši daj vedieť ako si dopadla
@esmeronka neberiem to vôbec zle 😊 samozrejme urobím len musím zbehnúť do lekárne a dám vedieť 😊 čiarka je ružová fotka asi skresľuje
@daduska6199 nevsimaj si zle komentare, niektore zeny asi viac ovlada zavist ako zdravy rozum. Je to test dr max? Mne tiez takto ukazal, jeden den asi 10dpo taky duch ze sa ani nedal odfotit a na 11dpo presne ako ty mas ten spodny a o par dninaom uz mala kolajnice. Ae skus si kupit iny test ako dr max, lebo ten mi pride taky dost slaby. Ja som si potom dalsie dni kupovala top test a ten vybil oci oproti tomu dr.maxovemu 😊 a drzim palce, asi decembrove babo ze?
@doda26 v pohode nie sú to zlé komentáre 😊 áno je to test dr Max a som s ním asi najviac spokojná 😊 hocijaký iný test mi robil len duchov stále a nič z toho nebolo ale teraz som to aj tušila a aj sa cítim tak inak 😊 robila som si prvý v piatok tam to bolo ešte slabulinké a včera už silnejšie tak už len dúfam že bude silnieť 🥰 áno malo by to byť decembrové bábo ak všetko dobre dopadne 😊 nechcem sa moc predčasne tešiť
@daduska6199 nevyznam sa v duchoch a neistých výsledkoch občas tu vidím fotky s tými čiarkami. Že jedna z nich je slabšia hodne. Tu vidím jednoznačne dve čiarky na oboch testoch. Možno práve preto je na modrom podklade aby sa ukazal až keď je istý.
@daduska6199 neviem ake zle komentare.
jednoznacne sme pozitivitu nepotvrdili 2, no nevylucili sme ju.
no podla mna, je lepsie vidiet to realne a nie davat nadeje, ktore mozu byt aj falosne.
denodenne su tu taketo testy. a mnohe nepotvrdili tehu, dokonca aj silnejsie ciarky su to a aj tak to tehu nebolo.
@daduska6199
@daduska6199 blahozelam...poznam to stastie 🙂
@poleva ďakujem 😊
@daduska6199 super, blahozelam a prajem uspedne tehulkovanie.
@daduska6199 gratulujeme! Veľa zdravia!
@majamat ďakujem 😊
@ankare ďakujem 😊
@daduska6199 gratulujem...hlavne teraz klud a oddychuj nech sa drobec riadne udomacni 😊
@esmeronka ďakujem 😊 som PN takže oddychujem skoro celý deň 😁

Jemný duch