Je to tam - som tehotná??
Bsby snažíme sa o druhé mimi už dlho. Vidíte niekto tu čiarocku? A mate skúsenosti s testom od LadyMax? Ďakujem 🤦🏼♀️❤️❤️
@micha_ella16 vidim kanalik- urob o 2 dni.kolko ti meska ms?
@katarinka89 dva dni, som nevydržala a urobila terás ešte Digitalny a negatív.
@micha_ella16 vidim ciarku, kup si digitalny clearblue
@micha_ella16 a testuj na prvy ranny moc
@nika3136 vyšiel akurát terás negatívne
@micha_ella16
A to si mala odlozeny prvy ranny? Tam je najvyssia komcentracia hcg
To moze byt len.kanalik... digi by ti vysiel pozitivny ked dva dni meska
@micha_ella16 digitalny je 25, ma mensiu citlivost, robila si ho skoro. Skus tento test co si robila rozobrat a odfot len test. UVidis ze bude ciarku lepsie vidno ako cez to sklicko
počkaj týždeň a uvidíš...ak si tehu tak bude lepšie vidieť //
@giuli gratulujem 😊
@micha_ella16 je ciarka ruzova?Robila si rano ci neskor?A ano na digi je skoro 😉 ani mne digi neukazal 😅
@sonka_miro dakujem🤗
@micha_ella16 tak ako ti radia ostatne- urob rano a uvidis
Oba som robila terás ale z moču za sebou, nie z istého. Ale je ružová naozaj ju. Krásne vidím 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤷♀️🤷♀️
@lulua777 prvy som si na obed ružový a potom neskor asi po hodine som si digi.....
@micha_ella16 noo tak moze bit ak je pruzok ruzovy nie sedy 😊 Ale pockala by som tak 2dni a znova.Aj ked teda ja som taketo mala este pred MS.Zajtra uz idem na digi snad uz aj ten ukaze 🤔 Drzim palceky nech su tam o 2dni riadne kolajnice 🤗
@lulua777 ja mávam posledné cykly dosť dlhé tak neviem... Riadim sa síce 32 ale niekedy sú až 37... Ten digitálny ma ale zmiatol a vzal asi aj všetku nádej.
@micha_ella16 neboj nic vzdy je tam sanca lebo ducha tam mas 😉
@lulua777 ved to predtým som mala hocikedy kanálik tak ale toto je ine😊👍❤️ ďakujem
@micha_ella16 zamalicko prajem vela stasticka a zdravicka 🤗
@lisa200 je čiarka ružová alebo sivá
@micha_ella16 na fotke to není dobre videt ale doma sa mi zdala ze ide do ruzova, že nejde do siva
@micha_ella16 vždy keď som si robila testy nikdy sa mi neukázala druhá čiarka až na včera
@lisa200 pride mi to ako kanalik, už som to pár krát mala a 2 týždne je moc skoro. Tu je fotka čo som mala dávno kanalik.

zopakuj po pár dňoch, tohto by som sa nedržala