Ano. Gratulujem
Nieco slabe tam vidim, ale naozaj slabo
Gratulujem! ❤️
Ano je 🙂
Už je tu tooooľko príspevkov a niektoré ženy stále nepochopili, že test je najlepšie robit v čase vymeškanej menštruácie, buď sú tam koľajnice alebo nič. Koľko žien sa potom trápi, že potratili, lebo menštruácia normálne prišla a šlo len o biochemické tehotenstvo? Prepáč, viem, že sa tešíš, áno, vidím tam slabulilinkú čiarku, len sú to vyhodené peniaze za test a možno predčasná radosf. Všetko má svoj čas, ja som si svoj 1.test robila až po týždňovom meškaní, veď načo skôr?
@riamia91 tak ja sem moc nechodím a nemám veľa skúseností s tým :D
Ako píšem ja som si v živote robila test iba raz. Vydarilo sa nám na prvýkrát, ale teda až po týždňovom meškaní som si robila test. Potom sa zahlasila tu na Koníka a načítala sa už toho habadej a slabulinkej čiarke o snažilkách a tak. Zhrnula som len to, čo som sa tu dočítala. Každopádne držím prsty, aby to bolo 😉.
@riamia91 ďakujem veľmi pekne ☺️
Ja tam druhú čiarku vidím a držím palceky aby silnela , skús zopakovať zase zajtra silno držím palceky 👊🙏😊
@riamia91 vieš nie každý má také šťastie že mu tehotenstvo vyjde na prvýkrát pri snažení sa. Niektoré páry jednoducho majú problém a tehotenstvom a trvá im dlho kým budú čakať dieťatko (napríklad týka sa to aj mňa). A práve preto, už len z tej nedočkavosti ženy testujú aj napríklad o 3 dní skôr, a niektorým veru ukáže už vtedy peknú čiarku (ovulacia mohla prebehnúť aj skôr) takže ja úplne chápem ženy čo testujú aj viackrát , sama by si to možno tak robila keby sa Vám dlhšie nedarí otehotnieť...
@summersunny94 určite nie, lebo najprv nájsť druhú čiarku a potom bum menzes, by ma porazilo a míňať zbytočne na testy? Veď keď mám byť tehotná, tak budem aj 2 týždne po menzese. Popravde ja som si robila test a k doktorke som šla až v nejakom 10.týždni, veď načo skôr?
@riamia91 ale ten menzes nemusí prísť pokiaľ sa nejedná o biochemické tehu alebo čo teda... Fakt vďaka Bohu nevieš aké je to dlho sa snažiť o dieťatko, preto som písala že nevieš ako by si konala ty, či by si aj ty nerobila nejaké testy skôr, a možno nie ani skôr, ale určite hneď prvý deň meskajucej MS (a nie ako si písala, že až po týždni). Preto netreba nechápavo reagovať na ženy, ktoré testujú skôr lebo naozaj chcú čo najskôr vidieť tú druhú čiarku, pokiaľ teda majú nejaké podozrenie že sú tehotné. Fakt buď vďačná za to, že sa Vám podarilo otehotnieť na prvý šup...a nie je na škodu ísť aj skôr k lekárovi , niektoré ženy môžu mať problémy napr. PCO, problémy z hematologie apod... Podľa mňa nie je na škodu ísť k lekárovi aj skôr keď test ukáže pozitivitu 😉
@summersunny94 ja som viac menej reagovala na to, že písajúca predpokladá, že je tu kopec takých diskusii. Máš pravdu, neviem aké to je snažiť sa dlhšie a plne si uvedomujem aj to, že pri druhom to nemusí byť na prvý šup. Veľmi si želám, aby dlhočakajúcich párov bolo, čo najmenej... 😉

Je tam druha☺️gratulujem☺️skus spraviť za dva dni ďalší test ci bude silniet