icon

Je to tehotenstvo?

kik655
22. mar 2022

Ahojte,
Chcem sa opýtať čo všetko môže znamenať bolenie podbruska/bruska po nechranenom styku počas plodných dni?
Už má 3 dni v kuse boli podbrusko a neviem čomu to pripísať cítim take akoby chvenie (neviem to dobre opísať)v tej oblasti vaječníkov a okolo brucho sa mi celkovo nafúklo trochu a nemám chuť do jedla…
Áno pýtam sa tu skúsených dám/slečien ktoré by vedeli poradiť 🙏
A tak moje otázky sú:
Čo všetko to môže znamenať?
Mám ísť lekárovi (gyn.) hneď alebo pockat poprípade na meškajúcu menštruáciu?

Prosím o normálne odpovede a nie komentáre typu:to už tu raz bolo….viem že bolo neviem nájsť tu diskusiu a pýtam sa znova 🙏
Ďakujem vopred za všetky odpovede 💋

Dávam to sem ešte raz keďže som sa odpovedi nedočkala 🙂
Plus cely deň má boli brucho a je mi na nič(na vracanie a tak)
Či to môžu byt skóre príznaky tehotenstva alebo niečoho iného?stretol sa s tým už niekto?

falbala132
22. mar 2022

co to moze byt? tehotenstvo ale aj sugescia. asi preto si sa odpovedi nedockala, my nemame vestecku gulu ci budes tehotna ked ti este ani menzes nemeska.

babovka2321
22. mar 2022

Ak ti este ani nemeska menstruacia, urcite nemas tehotenske priznaky - nevolnosti, nafuknute brucho... ak si myslis, ze si tehotna, sprav si test... ak si myslis, ze je nanho skoro, tak je skoro aj na priznaky...

Asi chces silou mocou pocut, ze si tehotna, ked to tu davas zas...Tvoje sance na tehotenstvo to nezvysi. Inak by si sa nepytala, preco si nafuknuta a citis chvenie... co je uplne normalna bezna vec.... no opytam sa manzela, on to ma casto. Vzdy, ked zje cokolvek z kvasnic alebo vypije pivo. Nepozoruj sa tolko. Ak ti bude meskat menstruacia, sprav si test.

danyelia
22. mar 2022

Ahoj, no môže to byť hocičo, možno si len niečo zjedla, čo Ti nesadlo, možno si naozaj tehotná, možno máš virózu, možno si to len namýšľaš (ak po tom bábätku veľmi túžiš...) Asi bude lepšie ešte pár dní počkať, ak nepríde menštruácia, urobiť si test a ak je pozitívny, ísť k lekárovi...mne kázal prísť až v 10- tom týždni, že vtedy už poriadne uvidí aj niečo na ultrazvuku. Tie tehotenské prejavy sa mi zdá, že cítiš veľmi skoro, ja som ich pri 4 tehotenstvách cítila až neskôr, pri poslednom to bolo hlavne točenie hlavy, ale až tak v cca 7- mom týždni, no každé telo je iné. Ja by som to zatiaľ veľmi neprežívala a neriešila, počkala trochu, samozrejme ak Ti bude veľmi zle, navštív dr...

domka222
22. mar 2022

Skúsených dám /slečien? Áno, určite sa veľa žien s tým stretlo. U jednej to mohlo byť tehotenstvo, u druhej choroba, u ďalšej psychika a milión ďalších možností. Dg cez telefón ti tu nedá žiadna žena

thereisabear
22. mar 2022

Kedy máš mať ms? Sprav si test a uvidíš. A raz to tu nebolo, je to tu každý deň.

sense
22. mar 2022

No z tehotenstva by to mohlo byt ak si po styku aspoň 14 dní resp tie mešká ms. A vtedy stačí spraviť test a ten ukáže. Ale inak to môže byť čokoľvek...

kitycat
23. mar 2022

@kik655 diagnozu vesteckou gulou by si chcela, co? 🤷‍♀️🔮

kik655
autor
23. mar 2022

@kitycat 😂😂😂😂😂pane bože môj,človek sa chce informovať a s niekým to prebrať alebo sa slušne opýtať a takéto ,,dámy” mi tu idu vypisovať toto 😂ak máte veštecku guľu môžme skúsiť 🤦‍♀️

kitycat
24. mar 2022

@kik655 musi ti byt jasne, ze nemame 🤣

kik655
autor
24. mar 2022

@kitycat škoda som sa už tešila že to bude presnejšie jak dr🤔😂