Mikropotrat alebo možné mimomaternicove tehotenstvo

12. apr 2023

Poslednú ms som mala 15.2.2023, dalsia ms mi mala prist 17.3 ale neprisla, test vysiel hned v ten den pozitivne, mala som aj bolesti pŕs,únava.O Tyzden som bola objednana ku gyn,avšak nic na prehliadke nevidela,len zvysenu sliznicu.Dala mi teda dalsi termin ale 27.3 som zacala silno krvácať, isli zo mna kusy zrazenin,dalo by sa to pripísať silnejšej ms,isla som ku gyn a ta uz nic nevidela v maternici, testy ale stale pozitivne. Krvacala som asi 3 dni, potom hnedé spinenie ktore mam doteraz.Vcera som bola zas na prehliadke, maternica cista, aj vaječníky, nic zle nevidela, brala mi aj krv a hcg bolo 75, v piatok idem na krv znova, velmi sa bojim mimomaternicoveho, nerozumiem preco sa hcg stale drží v tele, v den silného krvácania gyn povedala ze islo pravdepodobne o velmi skorý potrat, ale nemalo by byt hcg uz 0? Uz su zachvilu od toho 3 tyzdne.Teraz posledne tri dni mam aj jemne bolesti v podbrušku a vo vajecniku, ale to mávam vzdy aj cez plodne dni, tak neviem som z toho uz jeleň…mate niektorá podobnú skúsenosť?

e1i
12. apr 2023

V piatok skontroluje ci hcg klesa k nule a podla toho uvidis

matulik123456
12. apr 2023

Ja som mala po potrate hcg 0 až po mesiaci, asi len pomaly klesa

katuskamala1
12. apr 2023

MSyslim,ze i 75 je malo na mimomaternicove,a skor to asi klesa pomalsie.urcite chod na kontrolu

autor
12. apr 2023

@matulik123456 a mala si aj nejake spinenie alebo bolesti ?

autor
12. apr 2023

V piatok idem urcite na kontrolu a krv ale to čakanie je nekonečne uz a bojim sa

matulik123456
12. apr 2023

Ako sa mi rozbehol potrat tak som dva dni krvacala, potom som asi týžden a pol špinila a dalšich 10 dni krvacala a prestalo to z dňa na deň, pri poslednej kontrole som už tušim nešpinila vôbec

anjelicek26
12. apr 2023

Ono to na nulu moze ist aj mesiac... ale ak to po dvoch tyzdnoch nema klesajuci trend, poslu vacsinou na kyret, ze sa zena nevycistila dobre... ja som mala po tyzdni od kyretu hcg 153... ale ja som uz bola v 14tom tyzdni, takze asi z vyssej hodnoty to slo dole.

julie19
12. apr 2023

Ja som mala druhý den od začiatku krvácania Hcg cez 500 a chodila som na kontroly a teda pomaly to klesalo na 0 sme sa ani nedostali pri kontrolách proste sledovala doktorka asi dva týždne či to adekvátne klesá a klesalo 🤷‍♀️ len to dlho dlho trvalo 14 dni som len krvacala v mojom prípade … inak hneď na ďalší cyklus už som mala prosperujúce zdravé tehotenstvo ;)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre