Je to tehotenstvo alebo nie?
Ahojte, som tu nova a iba by som sa chcela spytat na podobnu skusenost mozno niektorej z vas.
Je stvrtok a pocas vikendu som mala dostat menzes. Menzes sa nedostavil, mala som symptomy tehotenstva, testy vysli pozitivne (1ciarka slabsie ale dobre viditelna) a v utorok som zacala spinit az neskor krvacat. Tak teda isla som v noci na pohotovost ked sa pridruzili bolesti a tam ma gynekolog poslal "do prdele" pretoze to nie je dovod na to aby som v noci chodila na pohotovost.
Mam 24 rokov, tehotna som este nebola, vyplasilo ma to.
Krvacanie trvalo teda od utorka v noci az do dnes poobedia kedy som v praci chytila silny krc v bruchu a vyplavila sa jedna obrovska krvava zrazenina. Myslim si ze to bol potrat. A vsetci sme sa zacali tesit na novy prirastok. Stalo sa to poobede a teraz k veceru ako keby utalo.. ani kvapka krvi ani ziadny pocit ci bolest.
Nie som jedina komu sa to stalo vsak?
Dakujem pekne za odpovede
Dakujem pekne za odpovede
@lenik98 tiež som si tym prešla uz je to týždeň čo som potratila v 7tt sla som na pohotovosť len zo spinenim dali mi injekciu ze to nic nieje a o 4dni na to som začala riadne krvácať kde sa vyplával zo mna plod asi taky ako ako bobula hrozna😓 hlavu hore mysli pozitívne, my sme sa snažili rok a ked to prišlo hned to aj odišlo ale ja uz mam 2 ročnú babu. No budeme sa snazit znovu aj ked v strachu.
@olivia2001 to ma naozaj mrzi :( ja som bola prelom 4tt-5tt ked viem ze je to az prilis zranitelne ale musime mysliet pozitivne. Vsade robi najviac psychika. Dufam, ze v zivote budem mat aspon jedno babo. 🙂
@lenik98 budes neboj...este aby si nemala deti ako smetí☺mne v cAR povedali ze prirodzene asi nikdy neotehotniem..a mam uz doma dcerku a teraz cakam dvojcence. Inak mam hrozne vysledky a vajecniky ako 45 rocna 🙂 tak hlavu hore.
@miskamicha wau, to ma zahrialo na srdci ked cloveku lekar povie zdrvujucu spravu ale priroda a telo urobi svoje. ❤️ Vela zdravicka zelam
@lenik98 dakujem. Napodobne😊
Dievcence chcem vam povedat ze ste mali pravdu. Mam dalsi cyklus po tom nestastnom potrate a zadarilo sa ❤️❤️ velmi si prajem aby sa udrzalo a dotiahli to do konca.
@lenik98 my sme na tom tak isto mne mešká ms 3den a testik takýto ❤️🙏
@olivia2001 wau mne vysiel test presne tak isto a behom chvile. Este rychlejsie a silnejsie a aj v skorsom termine ako pri tom prvom nepodarenom. 😍
Dufajme ze vsetko bude super a tesme sa ❤️

@zuzsat každé 4t ako keby som mala ms riadne krv 😐 žiaden lekár (bolo ich 5) nič nezistil, ja som nič nebrala 😐 ale teda naposledy v 24tt a potom už našťastie nič