icon

Je to tehotenstvo alebo nie?

lenik98
7. júl 2022

Ahojte, som tu nova a iba by som sa chcela spytat na podobnu skusenost mozno niektorej z vas.
Je stvrtok a pocas vikendu som mala dostat menzes. Menzes sa nedostavil, mala som symptomy tehotenstva, testy vysli pozitivne (1ciarka slabsie ale dobre viditelna) a v utorok som zacala spinit az neskor krvacat. Tak teda isla som v noci na pohotovost ked sa pridruzili bolesti a tam ma gynekolog poslal "do prdele" pretoze to nie je dovod na to aby som v noci chodila na pohotovost.
Mam 24 rokov, tehotna som este nebola, vyplasilo ma to.
Krvacanie trvalo teda od utorka v noci az do dnes poobedia kedy som v praci chytila silny krc v bruchu a vyplavila sa jedna obrovska krvava zrazenina. Myslim si ze to bol potrat. A vsetci sme sa zacali tesit na novy prirastok. Stalo sa to poobede a teraz k veceru ako keby utalo.. ani kvapka krvi ani ziadny pocit ci bolest.
Nie som jedina komu sa to stalo vsak?
Dakujem pekne za odpovede

Dakujem pekne za odpovede

Strana
z2
diaalex
8. júl 2022

@zuzsat každé 4t ako keby som mala ms riadne krv 😐 žiaden lekár (bolo ich 5) nič nezistil, ja som nič nebrala 😐 ale teda naposledy v 24tt a potom už našťastie nič

zuzsat
8. júl 2022

@diaalex aha lebo ja v kuse... Ale teda zatial len spinim na papieri klop klop klop

olivia2001
9. júl 2022

@lenik98 tiež som si tym prešla uz je to týždeň čo som potratila v 7tt sla som na pohotovosť len zo spinenim dali mi injekciu ze to nic nieje a o 4dni na to som začala riadne krvácať kde sa vyplával zo mna plod asi taky ako ako bobula hrozna😓 hlavu hore mysli pozitívne, my sme sa snažili rok a ked to prišlo hned to aj odišlo ale ja uz mam 2 ročnú babu. No budeme sa snazit znovu aj ked v strachu.

diaalex
9. júl 2022

@zuzsat aspoň toľko 🤗 inak som rodila v 39tt a malá je úplne zdravá, nikto nezistil príčinu

lenik98
autor
9. júl 2022

@olivia2001 to ma naozaj mrzi :( ja som bola prelom 4tt-5tt ked viem ze je to az prilis zranitelne ale musime mysliet pozitivne. Vsade robi najviac psychika. Dufam, ze v zivote budem mat aspon jedno babo. 🙂

miskamicha
9. júl 2022

@lenik98 budes neboj...este aby si nemala deti ako smetí☺mne v cAR povedali ze prirodzene asi nikdy neotehotniem..a mam uz doma dcerku a teraz cakam dvojcence. Inak mam hrozne vysledky a vajecniky ako 45 rocna 🙂 tak hlavu hore.

lenik98
autor
9. júl 2022

@miskamicha wau, to ma zahrialo na srdci ked cloveku lekar povie zdrvujucu spravu ale priroda a telo urobi svoje. ❤️ Vela zdravicka zelam

miskamicha
10. júl 2022

@lenik98 dakujem. Napodobne😊

lenik98
autor
30. júl 2022

Dievcence chcem vam povedat ze ste mali pravdu. Mam dalsi cyklus po tom nestastnom potrate a zadarilo sa ❤️❤️ velmi si prajem aby sa udrzalo a dotiahli to do konca.

olivia2001
30. júl 2022

@lenik98 my sme na tom tak isto mne mešká ms 3den a testik takýto ❤️🙏

lenik98
autor
30. júl 2022

@olivia2001 wau mne vysiel test presne tak isto a behom chvile. Este rychlejsie a silnejsie a aj v skorsom termine ako pri tom prvom nepodarenom. 😍
Dufajme ze vsetko bude super a tesme sa ❤️

Strana
z2